My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
u mnie chyba oba jajniki pracują różnie - jak jest owu z lewego, to tak mi daje czadu, że tracę dech i wymyślam zapalenie przydatków, a jak z prawego to cisza jak makiem zasiał
Nena, jak będziesz w PL to planujesz odwiedziny u gina? -
dlatego wole wiedziec czy wogole cos tam uroslo..bo jak nie to znowu bede czekac w nieskonczonosc czy przyjdzie @
a tak wezme lutke i wywolam
a nie chce rozchwiac cyklu bo jakbysmy znalezli plemniczki to chce byc gotowaTamka, Nenaaa lubią tę wiadomość
-
No pewnie Tamka, pójdę do gina
Mam nadzieję, ze już z wynikami hormonów, chociaż tych z 3 dc...bo nie wiem jak mi się kurde @ poukłada...
Ania, ja nigdy nie czekałam aż okres przyjdzie, moja @ mnie nigdy nie zawiodła, nawet przy podróżach, zmianie klimatu, ogromnych stresach zawsze przychodziła w porę
Raz mnie może jednak zawieść, nie obrażę się
Tamka, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Moja raz mi zorbila psikusa w lutym 2012 jak sie zatryzmala to dopeior w pazdzierniku albo listopadzie przyszla sznaowan po danu luteiny
-
Nena, moim zdaniem Twoje badania to czysta formalność, ale zrobisz - uspokoisz się i będziecie sobie spokojnie działać, może jeszcze niemałża zmusisz do badań? to wtedy już będzie luz zupełny
mnie się spóźniała @ , najprawdopodobniej wtedy zaczynały się moje problemy z tarczycą ale nie skojarzyłam tego bo się nie staraliśmyNenaaa lubi tę wiadomość
-
Malenq wrote:hej ja na chwilkę, bo jednak lapka zapomniałam, odezwę się wieczorkiem...chciałam tylko napisać wyniki BETA 5091,0 mIU/ml
buziaczki...
Tamka ja około 10dpo już źle się czułam, ten stan trwa do dziś....
buziakiMalenq lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:ja jutro ide do ginekolog a - innego .. chce zeby zobaczy co z moimi czajnikami..bo martwie sie ..nic nie czuje..tylko co jakis czas bol miesiaczkowy - a to 12 dc ..;/ no i e piers.. i juz widze jakis scenariusz ze moz ejakas torbiel czy cus innego ;/
Teraz mój "TORBIEL" ma 11 lat i jest bardzo pyskata
bo to Torbielka Zuzia
Tamka, Ania_84, Nenaaa lubią tę wiadomość
-
Anus sliczna historia.. chcialabym..le u nas to tym bardziej nie mozliwe
bo zeby byla taka torbielka z serduzkiem to trzeba plemniczka
-
Oj przykro mi... Ale trzymam kciuki. Będzie dobrze. Musi być
A powiedz mi czy Ty jakoś leczysz PCO? Bo mój nowy lekarz właśnie u mnie stwierdził ową przypadłość ale nic nie przepisał i powiedział żebym się tym na razie nie przejmowała, tylko próbowała.Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Dzieki dziewczynki
Anus - nie ja nie mam rzadnych lekow na PCOS
ogolnie nie ma na to lewko tzeba obserwowac czy pecherzyki rosnan dojrzewaja i pekaja
hoc u mnei to troche na wyrost to PCOS stwierdzone .. bo niby jajnik ma charakter poicystycznych ale z badan wszytko inne jest okAnuśka lubi tę wiadomość
-
Tamka wrote:Anuśka, od PCO to my tu mamy dwie specjalistki , chwilowo nieobecne ale generalnie ich lekarze twierdzą, że PCO trzeba leczyć i nie ma na co czekać