My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Heleknq to chyba jakiś wirus o dużym zasięgu. Moja drukarka też coś dzisiaj zwariowała, wciąga papier jak ćpun białe... Całymi garściami Właśnie mąż coś kombinuje przy niej bo bez dokumentów nie mam jak ruszyć do pracy... Ale nie ma tego złego, bo mam czas by tu zajrzeć Miłego dnia...
-
Cześć dziewczyny.
U mnie kupa, pogoda okropna, pada, zimno, ciemno, mokro. Nic mi się nie chce.
Do tego obudziłam się z bólem głowy, co oznacza tylko jedno - migrena cały dzień.
Rano byłam zrobić sobie badania hormonalne, 190zł zapłaciłam. Babka w laboratorium aż się za głowę złapała jak zobaczyła tą kwotę. Ja też, ale co miałam zrobić?Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczynki,
Helenq, Anuśka - drukarki to bardzo złośliwe istoty , wiem coś o tym
Krokodyl, u nas też tak zimno, że przyleciałam do pracy jak na skrzydłach, fioletowa, z czerwonym nosem, okropieństwo. Może wykup sobie jakiś pakiet medyczny? Ja mam ubezpieczenie grupowe z pakietem medycznym, płacę za nie 60 zł miesięcznie i mogę łazić i się badać do woli
Kotka, to dobrze, że maluszkowi nic się nie stało... niech rośnie sobie spokojnie i zdrowo, a wiadomo skąd taki przedwczesny poród?
Moje mulenie zniknęło, jak ręką odjął więc pewnie coś zeżarłam po prostu natomiast naszedł mnie gigantyczny PMS, rano zrobiłam małżowi awanturę o pierdołę.. aż wstyd się przyznawać po czym pojechałam do labu robić resztę hormonów , przy okazji odebrałam cytologię (jest ok!!! i jak wyszłam z przychodni to łzy stanęły mi w oczach, że małż nie dzwoni, a przecież powinien pamiętać, że ja właśnie cytologię odebrałam... no dramat po prostu, ten PMS robi ze mnie istotę mocno upośledzoną umysłowoWiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2014, 09:43
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry dziewczynki ja po ikilku dniach zalamania wracam z pozytywna energia
Buziaki i dziekuje ze jestescie
Dziewczyny co do drukarek.odinstalujcie je i zainstalujcie na nowo nie raz trzeba im reseta- wciagajacy papier.. przeczysccie dysze pobierajaca papier- bardzo czesto niestety tam oiada kurz
lub mozliwe ze zmienilyscie papier na taki ktory sie "klei "Tamka lubi tę wiadomość
-
Tamka, super, że cytologia ok! Jupiii! Hormony Ci szaleją Tamuś, mam nadzieję, że to jednak nie na PMS
Krokodylek, a ile tych hormonów zbadałaś teraz za tą kasę? Też mnie to niedługo czeka...
Ania, super, że dołek poszedł se w piz.u
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2014, 10:15
Ania_84, Tamka lubią tę wiadomość
-
Tamka spokojnie wdech wydech A ten PMS niech niebedzie PMS przed @ tylko zielona hustawka
Tamka lubi tę wiadomość
-
Kotka, no tak, głupio od razu wypytywać o szczegóły...
Nena, wsparcie Ty moje, bardzo bym chciała ale wiesz jak jest - jak co miesiąc odnośnie cen badań to posprawdzaj sobie w kilku przychodniach bo pamiętam, że jak musiałam zrobić kolposkopię, której nie miałam w pakiecie, to w mojej przychodni było 200 zł drożej niż w innej!
Aniu, Ty w takim nieźle te swoje dołki maskujesz, dzielna dziewczynka!Nenaaa lubi tę wiadomość