My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Malenq, wpadnij do nas! w naszym nowym ogrodzie trawa sięga kolan!
eh, kurcze, niedługo zacznie się nasz remont, a raczej przebudowa, a później pakowanie i przeprowadzka, ale to dopiero we wrześniu pewnie... próbujemy sprzedać mieszkanie ale kurcze na razie chętnych nie ma
wciąż nie mogę w to uwierzyć, że będę miała dom! wprawdzie połówkę bliźniaka, ale jednak. Do tej pory cały czas mieszkałam w bloku i to było moje wielkie marzenie.. do pełni szczęścia brakuje jeszcze "tylko" kropka...Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTamka...hahaha ja całe życie mieszkałam w bloku, od kilku lat mam swój mały domek na kurzej nóżce...podwórko...i mimo, że zimą ciężko (odśnieżanie, palenie w centralnym niestety etc.) to wiosna, lato i jesień - wynagradzają mi to w 200%
Zobaczysz w przyszłym roku, jak powitasz wiosnę na swoim:-)Tamka lubi tę wiadomość
-
Tamka moze kropek wlasnie czeka i zrobi Wam niespodzianke i bedziecie sie wprowadzac w trojke ty w dwupaku i maz
Tamka, Malenq lubią tę wiadomość
-
Tamka, będzie i Kropek! Może właśnie na ten nowy dom czeka
Fajnie Ci Kochana, ja też blokowa dziewczyna ale w Polsce rodzice mają też oprócz tego blokowego mieszkanka w mieście, domek na wsi...czyli taka pół na pól jestem Każde wakacje i sporo weekendów tam spędzałam. Kocham to miejsce najbardziej na świecie. Tutaj niestety mieszkanie w bloku Ale cóż...może kiedyś.
Także super Wam Tamcia, o remoncie szybko zapomnicie...a potem tylko radość z nowego gniazdka
Tamka lubi tę wiadomość
-
no już nie mogę się doczekać! swój trawniczek, swoja jabłonka i czeresienka , ehh, kawusia na tarasie żeby jeszcze było dla kogo pokoik dziecięcy urządzać... na szczęście jest gaz więc ogrzewać będziemy piecem gazowym, to tyle z udogodnień bo zimą z łopatą latać będzie trzeba
dziękuję dziewczyny za wsparcie, znów mam łzy w oczach! noż kurde, cholerny PMSWiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2014, 11:35
Ania_84, Nenaaa lubią tę wiadomość
-
hejka dziewczyny
mowią nowy dom nowe dziecko więc Tamka uszy do góry
ja teraz na wiosne wykonczyłam poddasze i sie wprowadzilismy na górę wiec u mnie bedzie, nowe pokoje nowa dzidzia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2014, 11:39
Malenq, Tamka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Tamka wrote:no już nie mogę się doczekać! swój trawniczek, swoja jabłonka i czeresienka , ehh, kawusia na tarasie żeby jeszcze było dla kogo pokoik dziecięcy urządzać... na szczęście jest gaz więc ogrzewać będziemy piecem gazowym, to tyle z udogodnień bo zimą z łopatą latać będzie trzeba
dziękuję dziewczyny za wsparcie, znów mam łzy w oczach! noż kurde, cholerny PMSWiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2014, 11:40
Tamka, helenkq lubią tę wiadomość
-
dziewuszki, zamieszałam na swoim wykresie bo ciągle się zastanawiam, w którym dpo jestem, jak popatrzycie, to teraz przyjęłam, że ten test, gdzie krechy były takiego samego koloru był pozytywny, następnego dnia ta testowa była jeszcze mocniejsza, czyli też pozytywny, no i ovu przesunął mi owulkę na 17 dc, jak myślicie - którą wersję przyjąć?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny