My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
ehh, dobrze, że nad to morze jadę! to będę się lenić wakacyjnie i może przestanę prowadzić te swoje autoanalizy
natomiast nie będę miała okazji do wtorku do Was pisać buuu, chyba, że przez telefon mi się uda ale to i tak w ograniczonym zakresie -
nick nieaktualny
-
Tamka wrote:ehh, dobrze, że nad to morze jadę! to będę się lenić wakacyjnie i może przestanę prowadzić te swoje autoanalizy
natomiast nie będę miała okazji do wtorku do Was pisać buuu, chyba, że przez telefon mi się uda ale to i tak w ograniczonym zakresie
Poczekamy, udanego wypadu!Tamka lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczynki ja wrocilam od lekarza ii... mam skierowanie do kardiologa..zrobia mi EKG i wyszlo ze mam tachykardie .. moje serducho za szybko bije. lekarka mowi ze ekg wyszlo dobrze sece jest ok tyle z za szybko bije i ze najprawdopodowniej efekt stresu, i lekow na niedoczynnosc mam calkowity zakaz na kawe .. bo ona nie podnosi cisnienia a tylko pobudza sere ..
ehh jak nie urok to sraczka. betablokerow mi nie da bo jesli cszykujemy sie do in vitro to nie bardzo.. kazala najpierw skonsultowac z kardiologiem i endokrynologiem -
Ania...kurcze, faktycznie jak nie urok to...przemarsz wojsk Czyli co? Zero stresu, szlaban na kawę i spokój! Dobrze, że ogólnie z serduchem ok a ta tachykardia może przejściowa będzie i serducho uspokoi się trochę po zmianie niektórych nawyków i wyluzowaniu. Życzę Ci tego
-
Nie no lekarka powiedziala ze spokojnie nie ma copanikowac ..ale warto przed in vitro zaczac to badac zeby pozniej nie bylo niespodzianek przed procedura
-
Nenaa no zobaczymy jak będzie z ta moją owulką, ale zdaje mi się że już była
Ania nie martw się, będzie ok mniej stresu ja też mam tachykardię bo mam wypadanie płatka zastawki, ale jak biorę magnez to kłucia w sercu się skończyły i tachykardia się uspokoiła, ale moje serce i tak bije szybciej, taki już mój urok, tętno moje w spoczynku to około 90, więc luz, betablokery odstawiłam bo mi ciśnienie jeszcze spadało bardziej a i tak mam bardzo nisko, można z tym żyć, więc wyluzuj się i nie stresuj się to najważniejsze, a ja z kawy nie zrezygnowałamWiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2014, 17:04
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
własnie poczyatla i wyczytalam ze moze byc spowodowane niedoborem mg ..a ja zawsze mialam niedobor.. tyle ze juz mam dosc tych tabsow i przestalam brac ;/
-
chyba faktycznie zaczne znowu brac a jaki magnez bierzesz..bo ja mam taki Magnez z B6 ze zdrowitu w kapsulkach podobno dwka dzienna