My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny chyba macie racje co do tej mojej owulki, bo właśnie tak mnie zaczęło pobolewać i podbrzusze zrobiło się takie pełne i szyjka tak wysoko że ciężko dotknąć w takim razie trzeba dalej działać
Ania_84, Alfetka lubią tę wiadomość
-
Tamka wrote:Cześć dziewczynki,
Helenq, Anuśka - drukarki to bardzo złośliwe istoty , wiem coś o tym
Krokodyl, u nas też tak zimno, że przyleciałam do pracy jak na skrzydłach, fioletowa, z czerwonym nosem, okropieństwo. Może wykup sobie jakiś pakiet medyczny? Ja mam ubezpieczenie grupowe z pakietem medycznym, płacę za nie 60 zł miesięcznie i mogę łazić i się badać do woli
Kotka, to dobrze, że maluszkowi nic się nie stało... niech rośnie sobie spokojnie i zdrowo, a wiadomo skąd taki przedwczesny poród?
Moje mulenie zniknęło, jak ręką odjął więc pewnie coś zeżarłam po prostu natomiast naszedł mnie gigantyczny PMS, rano zrobiłam małżowi awanturę o pierdołę.. aż wstyd się przyznawać po czym pojechałam do labu robić resztę hormonów , przy okazji odebrałam cytologię (jest ok!!! i jak wyszłam z przychodni to łzy stanęły mi w oczach, że małż nie dzwoni, a przecież powinien pamiętać, że ja właśnie cytologię odebrałam... no dramat po prostu, ten PMS robi ze mnie istotę mocno upośledzoną umysłowo
Tamka a coś więcej o tym ubezpieczeniu?
Nenaaa 6 hormonów + dwa jakieś badania które zlecił mi ginekolog. -
Krokodylica wrote:A mnie się kończy @ ;>
Dobrej nocyWiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2014, 00:11
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
czesc
a ja mojego myslalam ze wczoraj udusze... golymi rekami....
wrocił z pracy pod wplywem... swietowal z kolegami zdane egzaminy sprawnosciowe... i na koniec poszedl do sasiada... na flaszke...
grr... chociaz w tym stanie jak jest to mamy lepszy sex niz zwykle to bezproduktywny bo jest jak robocop... moze do rana i pomyslec ze niektore narzekaja ze jak wypije to idzie spac -
nick nieaktualny