My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
co do kociczki to ten dachowiec .. Ewelinka terz pisalam do nich i maja takie wymagania do adopcji ze sozk. ok niewychodzacy dom- mamy
ale.. uwaga w kazdych okanaj ch zamontowane kratki lub sitki zeby kot nie wyszedl..no litosci.. my uchylamy okna i nasza kicic nigdy nie wychodzila ;/ -
i teraz sie dowiaduje ze ona przez te pol roku nie znalazala domu wlasnie przez te kraty i siatki w oknach.. kurde ;/
przez ich glupi wymog kotka juz mogla byc pol roku temu adoptowana ;/ -
nick nieaktualny
-
no nic napisalam do jedynch i drugich zobaczymy c dop
nasza tez jest niezly pieron..nie raz czmychnela nm an balkon.ale nigdy nie wyskoczyla -
Ania te siatki w oknach są dobre, my mamy wszędzie moskitiery mocne i można na oścież otworzyć okna w lecie i to jest fajne a i koty są bezpieczne, okien nie uchylamy od góry bo to jest niebezpieczne, koty lubią się wspinać, a jakby wszedł jeden na takie okno uchylone to może się zaklinować poszukaj sobie na necie takie sytuacje to jest masakryczne, lepiej nie dopuścić do takiej sytuacji, a kotka piękna jest i warto żeby miała w końcu szczęśliwy dom
-
u nas jest czesto uchylone okno ale nigdy nie przymierzala sie nawet zeby wyjsc.. siada i wacha powietrze a poznie schodzi z parapetu fakt ze uchylamy okn jak jestesmy w domu jak nas nie ma to nie .. ia jak chemy wietrzyc pokoj to po prostu zmaykamy pokoj i otwieramy zbey ocica nie weszla
co do siatek lub moskiier to sie zgodze bo sami o tym myslelismy w tym roujustta lubi tę wiadomość
-
To bardzo dobrze że nie uchylacie jak was w domu nie bo to właśnie o to chodzi, jak jesteście to przecież możecie szybko zareagować jakby weszła nawet w takie okno, więc myślę że się nadajecie a moskitiery są super, chociaż żadnego komara nie ma w domu i to jest świetne
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Ania wracając do tych okien to są takie fajne ograniczniki do montażu
http://allegro.pl/regulator-ogranicznik-do-okien-bialy-metalowy-i4180655470.html
są różne i to też jest fajne rozwiązanie
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
justta wrote:Ania wracając do tych okien to są takie fajne ograniczniki do montażu
http://allegro.pl/regulator-ogranicznik-do-okien-bialy-metalowy-i4180655470.html
są różne i to też jest fajne rozwiązanie
Dobra
A'la krokiert z tunsczykiej=m iserem, paprya i ogorkiem kiszonym + szpinak - ryz i salatka z salaty, rucoli, serka, winogron i suszonych pomidorowjustta lubi tę wiadomość
-
kurde wlasnie na bocianie dziewczyny mi napisaly ze do tych badan klinicznych trzeba miec min 3mln plemnikow w nasieniu .. wiec dupa ;/
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczynki
Powidłami proszę się częstować do woli, nie braknie.
CO ZA ZAJEBISTY DZIEŃ!
Po pierwsze - przyjechał mój motocykl.
O takie o cuś:
https://lh4.googleusercontent.com/-eutjL6i5ywM/U3Yv2Dl5_CI/AAAAAAAAFbA/45NFTVE7-pc/s640/100_7361.JPG
Po drugie:
Odebrałam wyniki badan i banan nie schodzi mi z gęby, co za piękne wyniki! Ja nie wiem o co tu chodzi, biorę przez 2 miesiące te wszystkie witaminy i suplementy i jak zobaczyłam dzisiaj moje wyniki to normalnie jak nie moje.
Jedynie testosteron lekko podwyższony (jak zwykle): 3.26 (norma 0.35 - 3.12) a reszta? Prolaktyna, FSH, Estradiol, Progesteron w normie i nawet LH w normie !!!! No kutfa się dzisiaj upiję winem i będę uprawiać z małżem dziki seks!!!!Ania_84, Alfetka, Tamka lubią tę wiadomość
-
Ania trzymam kciuki za was, pojedziesz zobaczysz co wam powiedzą
Krokodylku gratulacje zakupu teraz będziesz szaleć, tylko ta pogoda, no ale niedługo wyjdzie słoneczko i w drogę
Kochane idę się zrelaxować z mężusiem życzę miłego weekenduAnia_84 lubi tę wiadomość