My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
udany ale ja miałam inne plany na ten dzień... zeby cos z tego bylo to trzeba jeszcze skonczyc a konczymy jak padam i juz nie moge a on jak po viagrze...
cos mi sie zdje ze jak tempka odbije jutro to chyba dziś moge miec owu... ale obudziłam go z samego ranaMalenq lubi tę wiadomość
-
Nenaaa wrote:Haha, tak tak...już Cię widzę jak zacierasz rączki i przebierasz nóżkami z szelmowskim uśmiechem
Dobrej nocy
Przebierałam, przebierałam, aż się pobzykoserduchowałam.
Swoją drogą dziwna ta moja @ w tym miesiącu, zawsze 7-8 dni a teraz 4 dni i po sprawie. Ciekawe.
Dzisiaj przyjeżdża mój motocykl!!!! A pogoda jak na złość beznadziejna.
Komuś powidełko śliwkowe na śniadanko? Mojej własnej produkcji. Ze "swojskich" śliwek.Malenq, justta lubią tę wiadomość
-
Witajcie kochane, u nas leje niemiłosiernie i zimnica. Krokodylek ja się chętnie poczęstuję bo uwielbiam powidła
Helenq to widzę że od rana ciężko pracujecie życzę żeby praca była Owocna
Nenaa u ciebie pewnie słoneczko świeci, podziel się trochę
Malenq jak samopoczucie dzisiaj?Ania_84 lubi tę wiadomość
-
CZesc dziewczynki
ja z kanapewczka i herbatka sie witam
Dzis pierwszy dzien bez kawy.mialam isc do gina ale nie poszlam... jajnik dzis zaczal fdokuczac..i nie wiem czy dobrze robe ze nie ide. ale to akurat czasowulki wiec moze dlatego boli... stwierdzilam ze to moja pierwsz a lekacja cierpliwosci i spokoju.. mamprzeczekac do pon lub wtorku i wtedy sobie pojde jakbyb barziej bolalo zeby nie swirowac ze cos tam sie dzieje
A wczoraj az wstyd sie przyznac ... tak gadalam ze mi sie chce i co ..usnelam heheh
Powidełak mniem uwielbiam a juz jak robie fuge z powidlami .mmmmmmmiodzio niebo w gebieWiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2014, 10:27
-
Hej,
Krokodyl, dawaj te powidła I jakbyś mogła dorzuć mi do tego kostkę białego sera! Dziękuję
Justta, pogoda spoko, taka jaką lubię najbardziej, dosyć ciepło ale nie ma jeszcze upałów To łapcie trochę tego
Ania, to życzę jak najmniejszych skutków odstawiennych, łagodnego detoksu od kawy
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
A my zastanwiamy sie nad adopcja rugiej kotki zaraz wam wrzuce fotki obie sa piekne i nei wiem ktora wybierzemy
-
no coz syberyjska ma wieksze szanse na adopce.. a Ewelinka dachowie mniejsze.. juz pol roku ja obserwuje.. i ciagle biedna zle trafia
i chyba a nia sie zdecydujemy - szczegolnie ze maz mial keidys podobna kocice tyle ze gdzies zaginela . i starsznie za nia teskni
choc syberyjska jest slicznaNenaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAniu był czas, że miałam 8 kotów:) teraz mam 2kotki, gdyby mnie mąż nie stopował, to znowu bym przygarnęła, jak tylko widzę, że jakaś szuka domku to aż mi serducho szybciej pika...ale za bardzo źle zniosłam śmierć ostatnich zwierzątek (u mnie wszystkie wychodzące są, więc różne sytuacje się zdarzyły) i mąż nie pozwala...teraz moje obie damy są "zaczipowane" a jedna, która potrafi "pójść w tango" na nadajnik;)
i ja bym zdecydowała się na 1wszą kotkę, jak już tak długo czeka, to spragniona miłości i opieki jest:)Nenaaa, Ania_84 lubią tę wiadomość