My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
A u mnie rano było ciężko się zwlec z łóżka, głowa mnie bolała i jakoś tak nie mogłam wrócić do świata żywych po nocy.
A teraz jest super. U mnie ciepełko, świeci słoneczko, byłam na pierwszej, testowej jeździe motocyklem i normalnie miłość od pierwszego wejrzenia nie minęła, jest zrobiony jak pode mnie. Zajebiaszczy. Aż energii nabrałam do życia.Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Maz mieszka tu 4 lata ja znim 2 ..wiec raczej watpie czy to cos d ale podpytam sie prawnika.bo mam znajomego
Ale ztego co kojarze to do zasiedzenie potrzeba chyba min 10 lat
Kocham moich uczniow kazali zadzownic do mnie ze ida na "wycieczke" i jesli mam ochote to zbeym przyszla do nich na lody a jak nie to zbeym odpoczywala w odmku -
Oj to faktycznie mało. Też mi się wydaje że najmniej 10 lat trzeba mieszkać. Ale próbujcie i nie poddawajcie się Trzymam kciuki.
A powiedz mi jeszcze czy infekcja gardła może mieć wpływ na taki skok tempki? Bo mi z 36,7 skoczyła na 37,1Ania_84 lubi tę wiadomość
-
A ogolnie masz podwyzszona temp ?? jesli nie.. to raczej watpie.. w zaleznosci tez gdzie mierzycsz temp jesli w ustach to moze jakos wplynac jesli dopochowow to raczej nie.. - jelsi nie masz podwyzszonej temp ciala ogolnie to watpie czy mialo to wplyw
-
Dziękuję Ci dobra kobieto Mierzę dopochwowo a ogólnie nie czuję żebym miała podwyższoną. Trochę moim zdaniem za wcześnie na owulkę, ale po tych wszystkich antykoncepcjach nie wiem jak długie mam teraz cykle, więc na wszelki wypadek wezmę się do roboty
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Witajcie po weekendzie, zostałam już sama, M pojechał do pracy, ale odpoczął sobie w domku przez 3 tygodnie to już musiał jechać ja się jakoś dziwnie czuję głowa mnie dzisiaj cały dzień boli, tylko żeby nie jakaś choroba znowu, mam nadzieję że nie, w razie "W" pije herbatkę z miodem ;-)a i w końcu mi wyznaczyło owulkę to teraz tylko odliczanie, miłego wieczorku co u was kobietki?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2014, 19:48
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Hej,
Mój weekend praktycznie poza domem, to tu, to tam Ja też już raczej po owulce, ale będzie lipa bo śluz cały czas był kremowy. W takim to wszystkie plemniki mi tam pozdychały w 5 sekund najpewniej Ale los...no nic czekamy.
Justta nie daj się chorobie
Ania współczuję tych problemów, łażą one za Tobą jak ciele za krową. Już pora na dobrą passę
Buziaki KobietyAnia_84, Malenq lubią tę wiadomość
-
hehe mnie to llubia kleszcze weiec tylko szukalam gdzie sie wbil probowal sie jelop dobrac do bułeczki bo wbil sie prawie w pachine ;p
Ale etsciowa przyszla na ratunek i kleszcza profesjonalnie usunelaNenaaa lubi tę wiadomość
-
Tamka tule kochana.. a juz chlop chory to juz jest ...aaaaa!!!!!
ale moze jesczze @ nieprzyjdzieTamka lubi tę wiadomość
-
Anka, kleszcz zbereźnik, dobrze że już znokautowany
Tamka, jutro będzie lepiej...zdrowia dla męża, ładnej pogody i oby @ jednak nie przylazła...
Dobranoc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2014, 22:48
Tamka lubi tę wiadomość