My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Hejka witam się pierwsza
Tamka współczuję choroby męża, ale pech
Krokodylku ja wczoraj o 21 już spałam tak mnie zmogło, a widzę że Nenaaa najbardzije wytrwała
Ania zaczynają się kleszcze, nie fajnie, a też zawsze jakiegoś przyczołgam do domu po wyprawie do lasu
miłego dnia
-
Nenaaa wrote:Krokodyl, grzeczne dziewczynki o tej godzinie to już w łóżeczkach, z rączkami na kołderce...a Ty tu tak wyskakujesz nagle w środku nocy jak Filip z konopii
Wzięłam to sobie do serca i tak właśnie zrobiłam wczoraj w nocy.
Nadrobiłam rano. :PPP
Dzień dobrychmurreczkaa, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczynki. Witam się z Wami, żebyście nie myślały, że o Was zapomniałam Kilka dni mnie nie było. U mnie @ się zbliża, oczekuję jej jutro lub w środę... Wczoraj (12dpo) Mężuś zmusił mnie do zatestowania bo nie chciał mi inaczej drinka zrobić, więc mam już pewność, że w ciąży nie jestem. Choć nadziei to specjalnej nie miałam, ale wiecie, zawsze jest ta odrobina, przez którą człowiek głupieje w tych ostatnich dniach oczekiwania. Dziś mam 13dpo, czekam grzecznie na małpiszona i zaczynam od nowa, jak co miesiąc. Przyzwyczaiłam się już do tego, eh...
Ania_84 lubi tę wiadomość
Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
1 IUI- 10.01.17 - ????? (@ 25.01)
-
Cześć,
Justta, no ja wytrwała bo w tym kraju jest ustawowo zabronione chodzić spać wcześniej niż przed północą
Chmurka, witaj Temp. masz super, a może jednak...testy też robią czasem psikusa. Tak czy inaczej wspieram i przytulam
Tamka, Twoja też jakoś drastycznie nie spadła...ściskam moooocno i współczuję tego pechowego urlopu -
nick nieaktualnyhej kobietki...
w końcu mogłam osiągnąć pion...hehehe..kawę też zaparzyłam, ale brak odwagi na pierwszego łyka.....
chmureczka i tamka, nie sugerujcie się w 100% objawami jak na @, uwierzcie mi one są identyczne jak na ciążę....dopóki nie ma @, trzeba wierzyć!!!!!!!!!Tamka lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki dziękuję za słowa otuchy, ale w poprzednim cyklu 11dpo miałam spadek, a dzień później wzrost. Potem już spadek na @, więc porównując wszystko uważam że tym razem będzie tak samo. Niestety dziewczynki, nie ma we mnie nadziei. Nie było nawet cienia cienia na teście, więc na cud nie liczę.Rozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
Laparoskopia 31.08.16 - usunięta przegroda macicy 2cm i ogniska endometriozy I stopnia.
Histeroskopia 6.12.16. - reszta przegrody docięta, macica jest gotowa na przyjęcie lokatora.
-
mamy Malenq w ciąży z naszego grona i w tym miesiącu niestety ja do niej nie dołączę w pozostałych nadziejaRozpoczęliśmy już 4 rok starań... Nadal czekamy na nasz mały Cud!
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny