My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania, Alfetka, teściowe macie super. W sumie to najważniejsze jest żeby mieć wsparcie w rodzinie Ja właśnie siedzę i zastanawiam się na co mam ochotę... Coś bym zjadła ale nie wiem co :)W sumie nie powinnam już jeść bo (jak to mówi moja babcia) wyglądam coraz lepiej
Alfetka, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
No zgadza się Anuśka, aczkolwiek gdyby nie forum to nie miałabym za bardzo komu truć na temat moich prób zajścia w ciaże a ze wszystkie mamy ten sam cel to tak raźniej
A w sumie jeszcze fajniej jak się słyszy ze kolejnej z nas sie udało więc nam się tez uda kwestia czasu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2014, 21:16
-
a ja poszlam skroic poomirdorka, ogorka, rzodkiewke, salae ( z wlasnego ogordu ) kukurydza
Alfetka lubi tę wiadomość
-
Dokładnie tak Alfetka. Masz absolutną rację. I jak tak patrzę na nasze majowe testerki i widzę te serducha to zaczynam wierzyć ze tym razem jednak nie będę czekać kilka lat na dzidziusia i w czerwcu wreszcie będę miała pozytywny teścior
Alfetka lubi tę wiadomość
-
Pożyjemy, zobaczymy, ale nie nastawiam się na tak, bo później wkrecaja mi się podświadomie jakieś objawy, które przypisuje ciąży, a tak nie jest więc czas pokaże szkoda że owulacja nie występuje co 2 tygodnie a tu widzę na wykresie u Ciebie, ze lada dzień rozpoczynacie starania - 3mam mocno kciuki za szczęśliwy finał
-
Witajcie dziewczyny;-) Wczoraj co przypadkiem znalazłam tę stronkę a że i mnie też ten temat dotyczy to się zalogowałam.
My małżeństwem jesteśmy prawie od roku i nadl nic. Mimo że się staramy nic nie wychodzi.
Ja mam 33 lata. I czekamy na nase pierwsze maleństwo;-)
Powodzenia wyczekującymAnia_84, Nenaaa lubią tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Ania, masz już pomidorki? Ja dopiero wsadziłam krzaczki do gruntu. Też mam fazę na swoje eko-uprawy i powiem Ci że nawet ostatnio posmakowałam jajek od wiejskich kur i sama takie kurki kupiłam. Ale mam ubaw teraz
-
choler musze teraz udawac bol glowy i zazyc moje magiczne lekarstwo
Alfetka, justta, Nenaaa lubią tę wiadomość