My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Jak to co, korzystała z pięknego słońca u nas dopiero dzisiaj zawitało, po tych ponurych dniach i pomyśleć ze pod koniec tygodnia ma być 30 stopni dzisiaj naubierana z rana a w piątek krótki rękaw a jak słońce to i inny nastrój i nastawienie bardziej optymistyczne, endorfinek duzoooo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2014, 21:49
justta, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
Szlajałam się to tu to tam, sklepy, te sprawy...niestety tylko zapasy spożywcze, wolałabym zakupy z innych sklepów przytargać
Alfetka, ano nic ciekawego, śpiąca jestem dzisiaj cały dzień, fatalnie znoszę tą ciążę, to dopiero 15 dzień ciąży a ja taka niemrawa, hahaAnia_84, justta, Alfetka, Tamka lubią tę wiadomość
-
Nenaaa.. organizm juz sie nastawia na nudnosci itp itd
u nas pieknie slonecznieNenaaa lubi tę wiadomość
-
Ania mój niestety w pracy, będzie dopiero w piątek, urlop się skończył, więc mogę jedynie się zawinąć w kołdrę i lulu
Do jutraWiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2014, 21:58
Ania_84, Alfetka lubią tę wiadomość
-
do jutra to wtul sie mocn w kolderka.. mi tam maz kupil wibracjone hehe i jak mam chccie a jego nie ma to sobie szaleje aco
Zreszta swoja a droga to niezly dodatek do gry wstepnej -
ale jednak Kochana sama wiesz, we frytkach witaminek się nie doszukam a tak wam zazdroszczę tych ekologicznych upraw, ja np nie jem jajek jak nie dostane od cioci która hoduje kury, jakoś tak sklepowe jajka mnie nie urządzają ha ha ha
Nenaaa lubi tę wiadomość
-
tak tak to kleszcz maz powiedzial ze musi sprawdzic czy mi sie glebiej nie wbil a aja jemu
a z moja chcica ...to ostatnio tak oboje mamy :d ehhh t wiosnaAlfetka lubi tę wiadomość