My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Tamka to jak wrócisz i odbierzesz to dawaj znać jak wyniki.
Dziewczynki już mi się zaczyna ból @ na razie jest słaby, ale odczuwalny, jakby po jednej stronie bardziej, a zobaczymy co z tego wyjdzieWiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2014, 18:56
-
mi troche przeszedl bol glowy..ale bylo zleee.. ;/
masakra jak wtawalam to mi tak lupal ze musialam sie polozyc
Ale.. moj maz zajarzyl ze trzeba wyleczyc zonke
napisalam mu kochanie kup mi jakiegos silniejszego procha na bol glowy..a ten do mnie .. tak kochanie twoje silniejsze lekarstwo juz jedzie miedzy nogami
jak on mnie dorbze zna
bo wie ze najlepszy na bol glowy jestjustta lubi tę wiadomość
-
Tamka w takim razie trzymam kciuki za dobre wyniki
Justa najlepej sie nie zatsanwaiaj jk a=amm byc dobrze to edziejustta lubi tę wiadomość
-
justta wrote:Tamka to jak wrócisz i odbierzesz to dawaj znać jak wyniki.
Dziewczynki już mi się zaczyna ból @ na razie jest słaby, ale odczuwalny, jakby po jednej stronie bardziej, a zobaczymy co z tego wyjdziejustta lubi tę wiadomość
-
chmurreczkaa wrote:Dzień dobry dziewczynki. Witam się z Wami, żebyście nie myślały, że o Was zapomniałam Kilka dni mnie nie było. U mnie @ się zbliża, oczekuję jej jutro lub w środę... Wczoraj (12dpo) Mężuś zmusił mnie do zatestowania bo nie chciał mi inaczej drinka zrobić, więc mam już pewność, że w ciąży nie jestem. Choć nadziei to specjalnej nie miałam, ale wiecie, zawsze jest ta odrobina, przez którą człowiek głupieje w tych ostatnich dniach oczekiwania. Dziś mam 13dpo, czekam grzecznie na małpiszona i zaczynam od nowa, jak co miesiąc. Przyzwyczaiłam się już do tego, eh...
-
Justa - zrobiliscie co mogliscie i mam nadzieje ze za jakies 10 dni powiesz nam ze masz II
Alfetka, justta lubią tę wiadomość
-
Aniu, mój wykres wygląda jak na monitorze ekg ale zobaczymy, raczej nie liczyłabym na wiele nadzieja jest do przyjazdu @, potem znowu troszkę optymizmu że moze w następnym cyklu sie uda ale jak teraz nie wypali, to chyba czas pogrzebać i zobaczyć moje wyniki
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
A ja jetem mega zaskoczona moja tescowa..
po pierwsze rano dzownil jak sie czuje czy nie mamodczynu od kleszcza .. jak tam moj uls czy nie skacze..teraz jak uslyszala ze mnie łebek tak napitala..to kazala Michalowi przyjsc zrobila mi koktajl witaminowy .. z herbalive i dala miskowi witaminy dla mnei.. powiedziala ze mam lezec i odpoczywac.. szok -
Hehehco do wykresu to faktyczei a zazwyczaj kiedy masz owulke.. bo moze teraz bedzie..bo masz znowu rozciaglismy ??
moja owulka sobei z emna w ciula leci .. tez wykres mi skacze jak zaba -
nie no ogolnie nie moge narzekac na tesciowa..bo to naprawde dobra kobieta
nie wtraca sie do nas, jak potrzebujemy pmocy to pomoze.. nawet jak przychodzimy to zawsze si pyta jak sobie radzimy psychicznie i ze jak chcemy sie wygadac to zeby mowic
o ona pierwsza orpcz meza zaproponowala opcje dawcy nasienia, powiedziala ze bedzie nam pomagac , rozbic mizastrzyki przed ICSI bo jest pielegniarka wiec nie moge powiedziec o niej nic zlego
Nie bedzie zadnej powtorki zobaczysz teraz musi byc dobrze i tego trzeba sie trzymacAlfetka lubi tę wiadomość