My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nooo, straszny jest ten PMS! pierwszy raz w życiu miałam ochotę wywalić śniadanie męża do kosza, a kawę wylać mu na głowę! przeraziło mnie to a dlaczego? dlatego, że nie pobawił się z psem, jak go o to poprosiłam... dramat!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2014, 10:22
-
Ej, dziewczynki do tych laboratoriów w Pl to tak z marszu sobie można iść na pobranie krwi? Nie trzeba się umawiać? Bo tu u mnie takie labki to rzadkość, na krew rodzinny dawał mi skierowanie i w określony dzień tygodnia pobierali mi ją w mojej małomiasteczkowej przychodni I taka jestem zacofana teraz, w Pl krwi nie badałam od 100 lat
-
Nena, my tu w PL możemy się za kasę badać do woli, w każdy dzień tygodnia, co więcej - wyniki możemy mieć po godzinie! wracaj na polską ziemię, tu lepiej!
a tak serio to z tego, co wiem, to jeśli idziesz prywatnie, bez skierowania, to możesz prywatnie robić wszystko od ręki, nie musisz się umawiać, tak jest na pewno w tych większych placówkach typu Medicover, Luxmed etc. Nie wiem, czy jak pójdziesz do takiej osiedlowej przychodni to Cię przyjmą... -
NO i w Diagnostyce.. bez problemu od reki zrobia wyniki on line.. szkoda ze wszytsko takladnie robia ale prywatnie ;P a na NFZ tojuz trzeba czekac
Tamka to by sie oberwalao mezowi ..no ale ajk on mogl nie pobawic sie z pieskiemTamka lubi tę wiadomość
-
Nie no Tamka, prywatnie pójdę, do przychodni mnie bankowo nie przyjmą. To dobrze, że bez żadnych umawiań można Nooo, powiem Ci, że tylko w Pl tak chyba łatwo i przystępnie ( jeśli chodzi o ceny) jest z tymi badaniami W innych krajach trzeba się nieźle nakombinować
Ania, wiem, że na Jagiellońskiej jest ta cała DIAGNOSTYKA, warto tam pójść? -
Ania_84 wrote:
Tamka to by sie oberwalao mezowi ..no ale ajk on mogl nie pobawic sie z pieskiem
śmiał porządek w papierach robić! o co go wcześniej poprosiłam, bo się potknęłam o jakieś teczki i dokumenty leżące na podłodze zołza... -
Tamka wrote:śmiał porządek w papierach robić! o co go wcześniej poprosiłam, bo się potknęłam o jakieś teczki i dokumenty leżące na podłodze zołza...
Tamka lubi tę wiadomość
-
Nenaaa wrote:OOo, Ania, wyprzedziłaś moje pytanie, hehe, pójdę do tej diagnostyki w takim razie Zwłaszcza, że to rzut beretem
przy szpitalu na kosciuszki nie polecam bo jest mega drogo porownanie
beta HCG na kosciuszki 42 zl
Diagnostyka 28 zl z upustem 5 %Nenaaa, Tamka lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Tak tam jest głowny punkt pobieraja- popros o karte stalego klienta ze chcesz odebrac wyniki on line.. i dostanie 5% upustu mzoe nie duzo ale zawsze cos - w Kielcach w diagnostyce jest najtaniej
przy szpitalu na kosciuszki nie polecam bo jest mega drogo porownanie
beta HCG na kosciuszki 42 zl
Diagnostyka 28 zl z upustem 5 %
A gina jakiegoś polecasz? Bo do tej pory na taki ogólny przegląd chodziłam w Starachowicach, przy okazji odwiedzin u rodziny M. Taniej tam i nie zależało mi wtedy, żeby był jakiś super, miał pooglądać i zrobić cytologię Teraz przydałby się konkretniejszy jakiś i najlepiej w CK.
Do laryngologa i na USG chodziłam do ARTIMEDU na PaderewskiegoAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Witajcie dziewczynki kochane u mnie dzisiaj leje od rano i zimno musiałam aż się w bluzę ubrać, taki ziąb. U mnie też był wczoraj wkurw na M. niestety, tez mi już coś siada na dekiel, ale co zrobić, może to te hormony owulacyjne albo poowulacyjne, bo myślę że już miałam owulkę. Teraz się relaksuję przy kawce, ja też zawsze niezłe sumki płacę w tym laboratorium jak już pójdę się wybadać, strasznie to drogie wszystko. Tamka a ty może jednak masz lokatora jak taka wybuchowa jesteś ostatnio
Tamka, Nenaaa lubią tę wiadomość
-
Mi na dekiel wali cały cykl Zganiam na hormony, najpierw na te przedowulacyjne, potem na te z drugiej fazy. I tym sposobem mam usprawiedliwienie mojej codziennej zołzowatości To nie ja! To hormony! ;P
Tamka lubi tę wiadomość
-
Justa, bardzo chętnie przyjmę lokatora, a nawet dwóch ale coś obawiam się, że to jeszcze nie TEN cykl, ale aż strach się bać co się będzie wtedy działo oglądałam Twój cykl i ciekawa jestem sama, czy była ta owulka czy jeszcze nie
hormony to straszna rzecz, Nena dobra wymówka , a nie od dziś wiemy, że mężczyźni kochają zołzyNenaaa lubi tę wiadomość
-
Nenaaa wrote:O super Ania, dobrze, że Cię mam Będziesz moim przewodnikiem
A gina jakiegoś polecasz? Bo do tej pory na taki ogólny przegląd chodziłam w Starachowicach, przy okazji odwiedzin u rodziny M. Taniej tam i nie zależało mi wtedy, żeby był jakiś super, miał pooglądać i zrobić cytologię Teraz przydałby się konkretniejszy jakiś i najlepiej w CK.
Do laryngologa i na USG chodziłam do ARTIMEDU na Paderewskiego
Grelewski tez ok..ale nie wiadomo czy odrzu zrobi usg ..;/
Ja chdzilam do Zemsty- ale w klinice nieplodnosci sie na nim przejechalam..choc prywatnie wszyscy go chwala
wejdz na watek swietokrzyski tam jest sporo dziewczyn ktore wypowiadaja sie
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję Ci Aniu baaardzo, jeszcze pewnie Cię kiedyś wykorzystam informacyjnie, hehe
Malenq, nie przemęczasz Ty się Kochanieńka? Ale w sumie skoro dobrze się czujesz i masz energię to luzik, ciąża ponoć nie chorobaAnia_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny