My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
kochaniutkie wariatki, mi się @ rozkręca a Wy tu mi o teście
ale ok jak mnie nie zaleje do jutra, jutro zrobię test
chociaż zazwyczaj najpierw plamię trzy dni
... ale ok zrobię jutro test
ps. 11 dpo ..... no może nie będzie za wcześnieWiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 08:56
-
nick nieaktualnyArienna, jeśli tak ma być, to kończ Waćpanna ten cykl jak najszybciej i dołącz do nas w radosnym oczekiwaniu Lwiątek
!
Ania84 - ciuciubabka to fajna zabawa, ale przemów do nich i przekonaj, że dużo lepsze są czary - niech się nauczą materializować!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 09:05
Arienna lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej wam.
Teraz to już zgłupiałam. W poprzednim cyklu po pierwszej tabletce miałam skok o 0,18 a dopiero na trzecią dobę skok duży o 0,39.
A teraz pierwsza tabletka i taki skok o 0,30? Zgłupiałam zgłupiałam zgłupiałam i już nic kompletnie nie wiem -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 wrote:Chyba jednak lek bo chodze od rana (wybaczcie za słowo) tak wkurwiona że rozstawiam męża, syna i kota po kątach - chyba @ się zbliża
Kurczę ja też wkur.. chodzę i aż mnie nosi... Jeszcze muszę dentystę z wtorku przełożyć bo nam jakieś szkolenie wymyśliliWrrrrr.... Masakra
-
nick nieaktualnyCzarnula87 wrote:Chyba jednak lek bo chodze od rana (wybaczcie za słowo) tak wkurwiona że rozstawiam męża, syna i kota po kątach - chyba @ się zbliża
Czekaj, bo zdurniałam. Czy Ty nie masz kłopotów właśnie z @ i ten lek co bierzesz ma ją "wywołać"? W jakim czasie po zażyciu pierwszej tabletki pojawia się @? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnuśka wrote:Chyba jakieś 2 dni po zakończeniu brania ale pewna nie jestem
A ile się ich bierze w takim razie? Bo tak sobie myślę, że jak tydzień czy więcej, to chyba trudno odczuwać PMS po jednej tabletce, na 10 dni przed @? Nie znam się, ale w życiu tak nie miałam. Może Czarnula to po prostu niezwykle wrażliwy człowiek
albo Małż i dziecię dają po prostu powody do wk***nia...
-
nick nieaktualnyCzarnula87 wrote:Biorę ten lek przez 10 dni a później czekam do okolo 5-7 dni i pojawia się @.
Aniu po 3 dniach to ja powinnam mieć skok tempki na tym leku. POdejrzewam, że 1 tabletka owulki nie zahamuje jak coś, ale 3 to już na pewno
Aha, a więc masz PMSa na 15-17 dni przed @? Eeeee, Czarnula, cosik mi się nie wydaje.
-
nick nieaktualnyMarnut no w życiu PMS po jednej tabletce. Ja na tych lekach jestem własnie spokojna. A wkurw to nie wiem od czego dzisiaj
Ja biorę 10 dni 1x1 czyli w sumie 10 tabletek. Ale wiem że i zapisują lekarze 2x1 przez 10 dniWiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 09:49