X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2014, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    a ja sie zatanawiam ale na wkresie chyba zostawie ten kremowy choć korci mnie zeby dac R

a pojawił ci isę r?? bo wppisujesz najbardziej płodny z całego dnia

marnut lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 października 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    Marnut no w życiu PMS po jednej tabletce. Ja na tych lekach jestem własnie spokojna. A wkurw to nie wiem od czego dzisiaj :D

Jak to od czego? Zasłużyli sobie :D, w końcu to mężczyźni, to wszystko ich wina!
    "Liga broni, Liga radzi, Liga nigdy Cię nie zdradzi!" że tak zacytuje klasyka ;).

Czarnula87, Anuśka lubią tę wiadomość

• PsotkaKotka Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry,

zadnych kropek :(?
    Musza sie jakies dzieciaczki przeciez w czerwcu porodzic! Ja jestem z czerwca :D

Trzymajcie za mnei dzisiaj kciuki, ide na 11 na usg do gina. Tak sie strasznie boje :(. Nawet piersi mnie juz nie bola :/

Czarnula87 lubi tę wiadomość

relgf71x4b3xr55n.png
    ojxeg7rfksmcab3j.png
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    psostka, bedzie ok 3mam kciuki :)
    mnie za to od wczoraj swedza piersi i sutki :P bolec nie przestaly :/

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnula87 wrote:
    a pojawił ci isę r?? bo wppisujesz najbardziej płodny z całego dnia
    nio on jest lekko rozciągliwy przezroczysty

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psotka bedzie dobrze :)

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Arienna Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Freya ? pytanie za sto punktów:P czemu Freya? jak nie chcesz pisać na forum to proszę na priv, chyba ze nie chcesz napisać wcale to zrozumiem :)
    z ciekawości pytam bo Freya to jedno z moich ulubionych wcieleń Bogini :) a ze to wcielenie odpowiada za płodność i macierzyństwo.... ;) po za tym brzmi tak niesamowicie magicznie że samo wypowiedzenie tego imienia napełnia ciepłem

ups wydało się ;) kolejne oblicze Arienki odsłonięte :P

Czarnula87, Tamka lubią tę wiadomość

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wyprawiłam młodziana do przedszkola.. nakarmiłam teścia, gotuję obiad.. i staram sie Was doczytać..czemu tu taki "wysyp", jak ja akurat odchodzę od kompa?hę?

nu nu

Anuśka ja też kocham! wszystkie zresztą!

Arienka, ja tez miałam plamienie, zerknij skarbie na mój wykres..trzymam kciuki!

Olga, hmm..zastanawiające..

Kotka - bedzie dobrze, trzymam kciuki!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 10:06

Anuśka lubi tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Arienna Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalianka wrote:

Arienka, ja tez miałam plamienie, zerknij skarbie na mój wykres..trzymam kciuki!

kochaniutka ale Ty miałaś implantacyjne a mi się okres zaczyna :P ok ja się nie będę kłócić, fakt poprawiłyście mi humor jesteście w tym niezastąpione :P ale tak tez miałam cykl temu i dwa cykle temu więc jakoś raczej nie wierzę w cud :P

brzuch mnie naparza :( ..... puściłam sobie muzę relaksującą (celtycką- polecam, w sumie każdą polecam :P) wyryczałam się i już mi lepiej :)

ewebii4.png
  • cati Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :* przytul :) Arienna
    Zaczynamy razem !!! :P

Dziendobry Kochane : )

Ps. Ja dzis walczylam z materacem ... na lozku 2x2 i chcialam wyprac... okazalo sie ze mam za mala pralke a to tylko pokrowiec na materac:(
    nie ma co.. kazdego miesiaca bawie sie w pikassso na przscieradle...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 10:24

Arienna lubi tę wiadomość

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak mnie Freya zainspirowała....... była mowa o kotach propo Bogini Bastet - avatara Cati, wiecie że niemal wszystkie boginie płodności w niemal wszystkich panteonach maja przestawienie zwierzęce w postaci czegoś kotowatego lub w postaci sokoła, ba Freya np przedstawiana była w postaci sokoła lub jako kobieta w rydwanie ciągnącym przez koty......... kurde chyba kupię kota :P (pies będzie się fochał ale cóż :P )
    co prawda Bastet już posiadam bo z Egiptu sobie przywiozłam, ale chyba czas zacząć palić jej kadzidła i świece........

ps. wiem bardzo wierzące chrześcijańskie duszyczki się chyba teraz przerażą, dlatego wytłumaczę się: od wielu lat skłaniam się ku kultowi matki natury i już jakiś czas temu doszłam do wniosku że dla mnie BÓG jest najbliższy pod postacią kobiety, Bogini Matki, Matki Natury, wiem zabrzmi to jak bluźnierstwo, ale cóż tak czuje i tego nie zmienię, szanuję każdą religię, ba nawet jestem niezmiernie wdzięczna np za modlitwę za mnie, bo uważam że religia i wiara jest ścieżką do Boga i każda jest słuszna jeśli nie krzywdzi innych... na ogół nie rozmawiam na tematy religijne, ale jakoś tak mnie dziś naszło na refleksyjny nastrój....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 10:31

justta, Czarnula87, marnut, Tamka, choco lubią tę wiadomość

ewebii4.png
  • cati Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moim zdaniem to twoja sprawa w co wierzysz :)
    warto jest wierzyc w cokolwiek bo to dodaje nam sil !

JA baset mam tylko w avatarku xD

Arienna, konwalianka lubią tę wiadomość

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna wrote:
    Freya ? pytanie za sto punktów:P czemu Freya? jak nie chcesz pisać na forum to proszę na priv, chyba ze nie chcesz napisać wcale to zrozumiem :)
    z ciekawości pytam bo Freya to jedno z moich ulubionych wcieleń Bogini :) a ze to wcielenie odpowiada za płodność i macierzyństwo.... ;) po za tym brzmi tak niesamowicie magicznie że samo wypowiedzenie tego imienia napełnia ciepłem

ups wydało się ;) kolejne oblicze Arienki odsłonięte :P
    Łooo widzę że tu jakieś skandynawskie wierzenia się wdzierają :) Bardzo lubię mity i opowieści skandynawskie :) No i film "13 wojownik" :D

Arienna, justta lubią tę wiadomość

• Arienna Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Łooo widzę że tu jakieś skandynawskie wierzenia się wdzierają :) Bardzo lubię mity i opowieści skandynawskie :) No i film "13 wojownik" :D
    jak lubisz to polecam oczywiście "Braveheart" i ścieżkę dźwiękową do niego :) mega uspakajająca, i mega HIT wg mnie "Mgły Avalonu" :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 10:45

Anuśka lubi tę wiadomość

ewebii4.png
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra trochę mnie przestał brzuch napinkalać to idę się zabrać do roboty :p oczywiście z włączonym netem :P więc jestem cały czas :)

Anuśka lubi tę wiadomość

ewebii4.png
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna wrote:
    tak mnie Freya zainspirowała....... była mowa o kotach propo Bogini Bastet - avatara Cati, wiecie że niemal wszystkie boginie płodności w niemal wszystkich panteonach maja przestawienie zwierzęce w postaci czegoś kotowatego lub w postaci sokoła, ba Freya np przedstawiana była w postaci sokoła lub jako kobieta w rydwanie ciągnącym przez koty......... kurde chyba kupię kota :P (pies będzie się fochał ale cóż :P )
    co prawda Bastet już posiadam bo z Egiptu sobie przywiozłam, ale chyba czas zacząć palić jej kadzidła i świece........

ps. wiem bardzo wierzące chrześcijańskie duszyczki się chyba teraz przerażą, dlatego wytłumaczę się: od wielu lat skłaniam się ku kultowi matki natury i już jakiś czas temu doszłam do wniosku że dla mnie BÓG jest najbliższy pod postacią kobiety, Bogini Matki, Matki Natury, wiem zabrzmi to jak bluźnierstwo, ale cóż tak czuje i tego nie zmienię, szanuję każdą religię, ba nawet jestem niezmiernie wdzięczna np za modlitwę za mnie, bo uważam że religia i wiara jest ścieżką do Boga i każda jest słuszna jeśli nie krzywdzi innych... na ogół nie rozmawiam na tematy religijne, ale jakoś tak mnie dziś naszło na refleksyjny nastrój....

Jak chcesz takiego kota jak miała Freya to powodzenia życzę bo jeśli dobrze pamiętam to jej koty były skrzydlate ;) Powiem Ci że mam podobne odczucia... Dla mnie Bóg i Natura to jedność i tylko kobiety są na takim levelu, że potrafią wydać na świat kolejne życia :D Jakby to powiedziały moje dzieci my mamy taki "god mode" albo "level expert" ;) Więc absolutnie popieram kobietę jako Boginię :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 10:49

Arienna, Czarnula87 lubią tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna wrote:
    jak lubisz to polecam oczywiście "Braveheart" i ścieżkę dźwiękową do niego :) mega uspakajająca, i mega HIT wg mnie "Mgły Avalonu" :)
    Mgieł nie widziałam, muszę nadrobić :)

Arienna lubi tę wiadomość

• Arienna Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Jak chcesz takiego kota jak miała Freya to powodzenia życzę bo jeśli dobrze pamiętam to jej koty były skrzydlate ;) Powiem Ci że mam podobne odczucia... Dla mnie Bóg i Natura to jedność i tylko kobiety są na takim levelu, że potrafią wydać na świat kolejne życia :D Jakby to powiedziały moje dzieci my mamy taki "god mode" albo "level epert" ;) Więc absolutnie popieram kobietę jako Boginię :D
    :D może skrzydlate niekoniecznie :P mam za małe mieszkanie :P

dokładnie i właśnie przez ta bliskość kobiet z natura to że nasze życie i kobiece ja by to nazwać hm..... cechy, są tak bardzo związane z naturą, dlatego doszłam do takich wniosków... dla mnie Bóg musi mieć postać kobiety przecież tylko samica (kobieta) potrafi stworzyć nowe życie....... po za tym cykliczność naszego życia, to jak koło roku to mi się tak bardzo składa w logiczną całość że hej :)

Anuśka lubi tę wiadomość

ewebii4.png
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psotka trzymam kciuki za wizyte wszystko bedzir ok :-)

Widze ze ns tapecie koty boginie :-D

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 2 października 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Psotka trzymam kciuki za wizyte wszystko bedzir ok :-)

Widze ze ns tapecie koty boginie :-D
    to przeze mnie :P jakoś mnie tak naszło.... już tak mam jak mi się jesienna deprecha zaczyna

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 10:58

ewebii4.png
‹‹ 2304 2305 2306 2307 2308 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ