My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzarnula87 wrote:Marnut no w życiu PMS po jednej tabletce. Ja na tych lekach jestem własnie spokojna. A wkurw to nie wiem od czego dzisiaj
Jak to od czego? Zasłużyli sobie, w końcu to mężczyźni, to wszystko ich wina!
"Liga broni, Liga radzi, Liga nigdy Cię nie zdradzi!" że tak zacytuje klasyka.
Czarnula87, Anuśka lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry,
zadnych kropek?
Musza sie jakies dzieciaczki przeciez w czerwcu porodzic! Ja jestem z czerwca
Trzymajcie za mnei dzisiaj kciuki, ide na 11 na usg do gina. Tak sie strasznie boje. Nawet piersi mnie juz nie bola
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
Freya ? pytanie za sto punktów:P czemu Freya? jak nie chcesz pisać na forum to proszę na priv, chyba ze nie chcesz napisać wcale to zrozumiem
z ciekawości pytam bo Freya to jedno z moich ulubionych wcieleń Boginia ze to wcielenie odpowiada za płodność i macierzyństwo....
po za tym brzmi tak niesamowicie magicznie że samo wypowiedzenie tego imienia napełnia ciepłem
ups wydało siękolejne oblicze Arienki odsłonięte
Czarnula87, Tamka lubią tę wiadomość
-
wyprawiłam młodziana do przedszkola.. nakarmiłam teścia, gotuję obiad.. i staram sie Was doczytać..czemu tu taki "wysyp", jak ja akurat odchodzę od kompa?hę?
nu nu
Anuśka ja też kocham! wszystkie zresztą!
Arienka, ja tez miałam plamienie, zerknij skarbie na mój wykres..trzymam kciuki!
Olga, hmm..zastanawiające..
Kotka - bedzie dobrze, trzymam kciuki!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 10:06
Anuśka lubi tę wiadomość
-
konwalianka wrote:
Arienka, ja tez miałam plamienie, zerknij skarbie na mój wykres..trzymam kciuki!
kochaniutka ale Ty miałaś implantacyjne a mi się okres zaczynaok ja się nie będę kłócić, fakt poprawiłyście mi humor jesteście w tym niezastąpione
ale tak tez miałam cykl temu i dwa cykle temu więc jakoś raczej nie wierzę w cud
brzuch mnie naparza..... puściłam sobie muzę relaksującą (celtycką- polecam, w sumie każdą polecam
) wyryczałam się i już mi lepiej
-
:* przytul
Arienna
Zaczynamy razem !!!
Dziendobry Kochane : )
Ps. Ja dzis walczylam z materacem ... na lozku 2x2 i chcialam wyprac... okazalo sie ze mam za mala pralke a to tylko pokrowiec na materac:(
nie ma co.. kazdego miesiaca bawie sie w pikassso na przscieradle...Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 10:24
Arienna lubi tę wiadomość
-
tak mnie Freya zainspirowała....... była mowa o kotach propo Bogini Bastet - avatara Cati, wiecie że niemal wszystkie boginie płodności w niemal wszystkich panteonach maja przestawienie zwierzęce w postaci czegoś kotowatego lub w postaci sokoła, ba Freya np przedstawiana była w postaci sokoła lub jako kobieta w rydwanie ciągnącym przez koty......... kurde chyba kupię kota
(pies będzie się fochał ale cóż
)
co prawda Bastet już posiadam bo z Egiptu sobie przywiozłam, ale chyba czas zacząć palić jej kadzidła i świece........
ps. wiem bardzo wierzące chrześcijańskie duszyczki się chyba teraz przerażą, dlatego wytłumaczę się: od wielu lat skłaniam się ku kultowi matki natury i już jakiś czas temu doszłam do wniosku że dla mnie BÓG jest najbliższy pod postacią kobiety, Bogini Matki, Matki Natury, wiem zabrzmi to jak bluźnierstwo, ale cóż tak czuje i tego nie zmienię, szanuję każdą religię, ba nawet jestem niezmiernie wdzięczna np za modlitwę za mnie, bo uważam że religia i wiara jest ścieżką do Boga i każda jest słuszna jeśli nie krzywdzi innych... na ogół nie rozmawiam na tematy religijne, ale jakoś tak mnie dziś naszło na refleksyjny nastrój....Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 10:31
justta, Czarnula87, marnut, Tamka, choco lubią tę wiadomość
-
Arienna wrote:Freya ? pytanie za sto punktów:P czemu Freya? jak nie chcesz pisać na forum to proszę na priv, chyba ze nie chcesz napisać wcale to zrozumiem
z ciekawości pytam bo Freya to jedno z moich ulubionych wcieleń Boginia ze to wcielenie odpowiada za płodność i macierzyństwo....
po za tym brzmi tak niesamowicie magicznie że samo wypowiedzenie tego imienia napełnia ciepłem
ups wydało siękolejne oblicze Arienki odsłonięte
Bardzo lubię mity i opowieści skandynawskie
No i film "13 wojownik"
Arienna, justta lubią tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Łooo widzę że tu jakieś skandynawskie wierzenia się wdzierają
Bardzo lubię mity i opowieści skandynawskie
No i film "13 wojownik"
mega uspakajająca, i mega HIT wg mnie "Mgły Avalonu"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 10:45
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Arienna wrote:tak mnie Freya zainspirowała....... była mowa o kotach propo Bogini Bastet - avatara Cati, wiecie że niemal wszystkie boginie płodności w niemal wszystkich panteonach maja przestawienie zwierzęce w postaci czegoś kotowatego lub w postaci sokoła, ba Freya np przedstawiana była w postaci sokoła lub jako kobieta w rydwanie ciągnącym przez koty......... kurde chyba kupię kota
(pies będzie się fochał ale cóż
)
co prawda Bastet już posiadam bo z Egiptu sobie przywiozłam, ale chyba czas zacząć palić jej kadzidła i świece........
ps. wiem bardzo wierzące chrześcijańskie duszyczki się chyba teraz przerażą, dlatego wytłumaczę się: od wielu lat skłaniam się ku kultowi matki natury i już jakiś czas temu doszłam do wniosku że dla mnie BÓG jest najbliższy pod postacią kobiety, Bogini Matki, Matki Natury, wiem zabrzmi to jak bluźnierstwo, ale cóż tak czuje i tego nie zmienię, szanuję każdą religię, ba nawet jestem niezmiernie wdzięczna np za modlitwę za mnie, bo uważam że religia i wiara jest ścieżką do Boga i każda jest słuszna jeśli nie krzywdzi innych... na ogół nie rozmawiam na tematy religijne, ale jakoś tak mnie dziś naszło na refleksyjny nastrój....
Jak chcesz takiego kota jak miała Freya to powodzenia życzę bo jeśli dobrze pamiętam to jej koty były skrzydlatePowiem Ci że mam podobne odczucia... Dla mnie Bóg i Natura to jedność i tylko kobiety są na takim levelu, że potrafią wydać na świat kolejne życia
Jakby to powiedziały moje dzieci my mamy taki "god mode" albo "level expert"
Więc absolutnie popieram kobietę jako Boginię
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 10:49
Arienna, Czarnula87 lubią tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Jak chcesz takiego kota jak miała Freya to powodzenia życzę bo jeśli dobrze pamiętam to jej koty były skrzydlate
Powiem Ci że mam podobne odczucia... Dla mnie Bóg i Natura to jedność i tylko kobiety są na takim levelu, że potrafią wydać na świat kolejne życia
Jakby to powiedziały moje dzieci my mamy taki "god mode" albo "level epert"
Więc absolutnie popieram kobietę jako Boginię
może skrzydlate niekoniecznie
mam za małe mieszkanie
dokładnie i właśnie przez ta bliskość kobiet z natura to że nasze życie i kobiece ja by to nazwać hm..... cechy, są tak bardzo związane z naturą, dlatego doszłam do takich wniosków... dla mnie Bóg musi mieć postać kobiety przecież tylko samica (kobieta) potrafi stworzyć nowe życie....... po za tym cykliczność naszego życia, to jak koło roku to mi się tak bardzo składa w logiczną całość że hejAnuśka lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Psotka trzymam kciuki za wizyte wszystko bedzir ok
Widze ze ns tapecie koty boginiejakoś mnie tak naszło.... już tak mam jak mi się jesienna deprecha zaczyna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 10:58