My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
angeika wrote:Nie mam laptopa teraz dostępnego wiec nie poczytałam jeszcze,ale mówią abym kwasu dodatkowo nie brała,nic prócz tego 2 saszetki dziennie.
No i nie lubię łykać tabletek, więc im wiecej w jednym tym dla mnie lepiej
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualnymomo1009 wrote:Tez się zastanawiam, bo kończy mi się kwas foliowy i myślałam o jakimś kompleksie witaminowym
No i nie lubię łykać tabletek, więc im wiecej w jednym tym dla mnie lepiej
Rano jeszcze poczytam,a teraz muszę uciekać,bo mój o 3.20 do pracy wstaje,a jak a on beze mnie spać nie umie
Dobrej nocy kochane :*momo1009 lubi tę wiadomość
-
Hej. Ja też popijam cydr
topór wojenny zakopany. Czy wyjasnilismy wszystko? Nie. Ale już nie miałam siły na dalsze drazenie tematu. Także od jutra clo i inofolik (tak w temacie). Też słyszałam ze dziala cuda. Zobaczymy.
Czarnula87, Biedroneczka83, momo1009, LaRa, konwalianka, MANIEK, Asiula86, angeika lubią tę wiadomość
******************************GANG18+***************************** -
nick nieaktualny
-
Jejciu ale smaka robicie z tym alko, ogarnelabym teraz zimnego desperadosa
uhmmmm aż mi sie ślinianki pobudzily
O matko i córko !!!!
Został mi sok multiwitamina na pocieszenie
A na przed snem gorące kakao -
nick nieaktualny
-
smarta wrote:Hej. Ja też popijam cydr
topór wojenny zakopany. Czy wyjasnilismy wszystko? Nie. Ale już nie miałam siły na dalsze drazenie tematu. Także od jutra clo i inofolik (tak w temacie). Też słyszałam ze dziala cuda. Zobaczymy.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anuska, jak możesz zostawić pół butelki desperka???? Toz to grzech!
Te piwa 0% są obrzydliwe, raz spróbowałam i więcej nie chce :p
Bo ja piwoszka jestem, uwielbiam desperadoska, wódki nie tykam, a za winem tez nie bardzo.
Teraz przynajmniej nie mam problemu i zostaje przy soczkach, wodzie mineralnejWiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2014, 22:24
-
nick nieaktualny