My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
heya ja z takiej dziwnej zmiany.. jestem dziś padnięta jak nie wiem.. chyba zaraz położę się spać... do tego odbija mi się obiadem i już nic od tej 16 nie jestem w stanie wciągnąć, a jutro z rana głodówka ;/
Angeika - słyszałam same dobre rzeczy o infoliku - oby pomogo..
Nenaa- jaaaa, gratulacje! sypią nam się te śluby jak grzyby po deszczu
Nieukowa - przykro mi skarbie, odpocznij, przemyśl.. z pracą - nieciekawie, tulę
Marnut i co wybrałaś?
Nenaaa lubi tę wiadomość
-
Gdzie Nieukowa - widzialam ze Ona jutro testuje?Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKonwalianka - szukam zgrzebnej sukienki i chusty na głowę, może jako Maryni uda mi się choć raz poserduszkować w te dni płodne
. O ile Małż nie zaśnie. W trakcie
. Albo nie rzuci mi tekstem "obudź mnie jak skończysz"
.
Śpijcie dobrze!konwalianka, Czarnula87, Lamama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykonwalianka wrote:heya ja z takiej dziwnej zmiany.. jestem dziś padnięta jak nie wiem.. chyba zaraz położę się spać... do tego odbija mi się obiadem i już nic od tej 16 nie jestem w stanie wciągnąć, a jutro z rana głodówka ;/
Angeika - słyszałam same dobre rzeczy o infoliku - oby pomogo..
Pewnie nie wszystkim zdziałał cuda,ale moja ginka mówiła,ze prawie kazda jej pacjetka z infoliciem zaszła,wiec ja wytestuje i dam znać -
momo1009 wrote:Lenuś ze 2-3 strony temu Nieukowa do nas pisała, najlepiej jak sama przeczytasz
A co u Ciebie?
Ide czytac ...
U mnie to to ze nie ogarniam czasoprzestrzeni wiec dopiero Was nadrobie jutro wieczorem ....
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBiedroneczka83 wrote:nio ostatnio jak byłam u ginka leżala cała kupka pełnowartościowych pudełek dostał od przedstawiciela i załuje ze go nie zagadałam
A na poważnie on kosztuje 28 zł z tej apteki co mi ginka dala namiar,może warto sprubowac... -
nick nieaktualny