My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Anastazjaaa wrote:suuuper w końcu!!! Idziemy prawie łeb w łeb - i razem przechodzimy na lipcówki
która idzie razem z nami?Mam doła chyba.... Płakać mi się chce... I mam wrażenie, ze nigdy się tej ciąży nie doczekam już
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Ja chcę ja chcę... weźcie mnie... mnie weźcie.... zabierzcie mnie ze sobą wreszcie
Mam doła chyba.... Płakać mi się chce... I mam wrażenie, ze nigdy się tej ciąży nie doczekam już
-
Biedroneczka83 wrote:macham
ale sie narobiłam zakupyy potem pstrąg i ziemniaki w bazylii na obiadek
potem pranko i upiekłam babke cytrynowa i mafinki truskawkowe własnie siadłam z kawką zbieram siły na wieczór
No nie wytrzymam, idę do Ciebie na wyżerkę.
A potem do Mańka na leczo.
Arienna, MANIEK lubią tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Ja chcę ja chcę... weźcie mnie... mnie weźcie.... zabierzcie mnie ze sobą wreszcie
Mam doła chyba.... Płakać mi się chce... I mam wrażenie, ze nigdy się tej ciąży nie doczekam już
I stanęła mi przed oczami scena ze Shreka, jak osioł do Shreka "jaaa, mnieee, weź mnie, ja pójdę".Anuśka, Asiula86, momo1009 lubią tę wiadomość
-
Anuśka,ale miałaś wcześnie owu! To u ciebie normalne czy tak wyszło po jakichś dongach dziabongach?
Ale był ładny dzień, spacerek z mężem po górkach, a potem na ogródek do teściów najeść się jabłek, malin i nazrywać fasoli strączkowej na kolację
Okres oficjalnie u mnie nie przyszedł, cyce bolą a w bebechu się przewalaJest pięknie
Teraz byle do 23go na wizytę u mojego zwykłego nfz-towego gina, a potem 27 na wizytę u super-gina płatną (skoro już się do niego dostałam na leczenie niepłodności, to zobaczę, może warto u niego ciążę prowadzić
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2014, 18:09
Krokodylica, Anuśka, Pati Belgia, Blondik, Tamka, MANIEK lubią tę wiadomość
-
Nieukowa wrote:Anuśka,ale miałaś wcześnie owu! To u ciebie normalne czy tak wyszło po jakichś dongach dziabongach?
Hi hi normalne to u mnie raczej brak owulki albo owulacja domniemanaA to co miało tu miejsce to właśnie dongi dziabongi
Nieukowa lubi tę wiadomość