My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiesz, mój małż jest specyficzny. Faktycznie jak sama nazwa wskazuje, mięczak. On by chciał mieć dziecko, a nie niemowlę
To znaczy wygodnie urodzić np. 5-latka, z którym się od razu da pogadać i pobawić lego albo zabrać na wycieczkę do lasu
Bez komentarza. Ale trzeba oddać mu honor, że jak będzie trzeba, to na pewno rolę przewijacza i karmiciela niemowlaka przyjmie z pokorą.
Po prostu do niego jeszcze nie dociera, coto zadanie oznaczamomo1009 lubi tę wiadomość
-
Kurcze, jak by mi tak powiedzial koles, to bym sobie pomyslala, ze zle ulokowalam uczucia, a juz na pewno jajeczko..
Mojemu np pasowaloby jechac gdzies do norwegii popracowac na rok, ale z uwagi na obecna sytuacje odlozyl myslenie o tym. -
Jejuuuuuuu strasznie nerwowa sie zrobiłam. A dzisiaj to już epicentrum nerwowosci przechodzę. Chyba meliske muszę
A i wlasńie, czy mozna pic miętę? Tzn. Mam miętę ogrodowa i zawsze lubiałam wrzucić sobie liść, dwa do herbaty. Słyszałam ze niby nie powinno sie pic w ciąży?
Niby sport to zdrowie, a ja oglądam mecz i dostaje zawału. -
Hejo
Wróciłam od teściów, byłam teściowej na działce pomóc bo teść się rozchorzał i....
nazbierałam wiadro fasoli. Na ochotnika się do tej roboty zgłosiłam i teraz mogę rozdawać fasolki w ilościach hurtowych
A Wy co porabiałyście? Idę czytaćKrokodylica lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Dobra, poczytałam i nalajkowałam się jak szalona
Ja naiwna myślałam, że tu zabłysnę pracowitością, że cały dzień na działce zapierdzielałam jak króliczek Duracell, a tu wiekszość z Was ma za sobą pracowitą sobotę. Nawet brzuchatki
Arienka śpij Kochana, bo jak nie będziesz spała, to będziesz chodziła sikać, a wtedy z czego nam poranny test zrobisz?Krokodylica lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
momo1009 wrote:
Arienka śpij Kochana, bo jak nie będziesz spała, to będziesz chodziła sikać, a wtedy z czego nam poranny test zrobisz?mam tak od maleńkości
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2014, 22:32
momo1009 lubi tę wiadomość
-
LaRa wrote:Niedługo zaczniesz
Jakkolwiek to brzmi życzę Arienka, żebyś już wkrótce musiała chodzić w nocy sikuWiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2014, 22:41
Arienna, konwalianka, LaRa, Nieukowa, Anuśka, Krokodylica lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
wróciłam, dziecia położyłam spać i sama zaraz na łóżeczko..choć mały kaszle - znowu, a już nie kaszlał w dzień
mąż jeszcze u sąsiadów siedzi..
no Arienko, ja też pełna nadziei..
nieukowa - no dajcie spokój, takie teksty mnie rozwalają, tyle że mój mąż nie może mi tak powiedzieć.. bo to on mnie namawiał na dziecko, inna sprawa, że później i ja chciałam, ale on nadal jest przekonany, że to z jego inicjatywy mamy drugiego malucha (chociaż co do tej inicjatywy to fakt, bo na każdej płaszczyźnie w tym względzie tak jest.
Trzymajcie kciuki aby Tymuś nie kaszlał..
aaa i LaRa - ja tez mega nerwowa..co do mięty, to właśnie tej ogrodowej słyszałam, ze sie nie powinno, ale nie wiem dlaczego.. ja tak jeden/dwa listki na dzbanek i tak wrzucam
apropo siku.. mam dość.. miałam to juz za sobą a teraz znowu wróciło... do wc biegnę co godzinę, a w nocy budzę się co 2( oddam Ci trochę tych wizyt Arienka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2014, 22:47
-
Konwalianko trzymam kciuki, aby Tymus przespał spokojnie noc :*
Musiałam na noc sobie melisę zaparzyć, bo znów mi łzy oczy zalały, fakt ze moj durny chłop jest w znacznym stopniu temu winien ale mogę spokojniej reagować a nie jak bomba która zaraz wybuchnie. Mam dosyć wszystkiegokonwalianka lubi tę wiadomość
-
Dobry wieczór
Kto jak nie ja mógł Arience doradzić czekanie z testem do jutra?
Kroko,piękny brzuszek!
Ja mam na plusie juz 4 kg... Nie wiem czy chce Wam zaprezentować swój tłuszcz
Dziś był pierwszy seks ciążowy... Kurcze, niby fajnie, strasznie się stęskniłam za małżem ale nie umiałam wyluzować, a później co chwilę biegałam do WC...Krokodylica lubi tę wiadomość