My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Co jest?
Chciałam sobie zaszaleć z awatarem, a OF mi pisze, ze plik przekroczył dopuszczalny rozmiar. Jest on i tak 10 razy mniejszy od poprzedniego, zmniejszyłam już do mikroskopijnych rozmiarów, a on swoje. Doszło do tego, że jedyne co mogę tu wstawić, to ten jeden z czterech podpowiadanych malunków.
Podpadłam?Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2014, 23:51
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Nieukowa, cały pierwszy trymestr moje cycki wyglądały tak, jak teraz Twoje
teraz są ciężkie, wiszące, żylaste ale przynajmniej można już je dotknąć
Momo, no no,aż tak podpaść ovufriendowi, kto to widziałWiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2014, 23:54
momo1009, Blondik lubią tę wiadomość
-
Tamka wrote:Momo, no no,aż tak podpaść ovufriendowi, kto to widział
Proszę o przywrócenie mojego awataraTamka lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Nieukowa wrote:
Tamka moje cycki dzisiaj to są ((((o))))((((o)))) a przynajmniej tak je czuję.
...tezi się takie marzą na te kilkanaście miesięcy....
Dobranoc i trzymam kciuki żeby Temu nie kaszlal.
Nieukowa,Lara mężów do Anuskowej studni na tydzień o!
Dobranockonwalianka lubi tę wiadomość
Maniek
-
Tamka wrote:Momo, o tej porze ovufriend juz śpi
Śpij I ty spokojnie, jutro na pewno się odbrazi
Kolorowych snów
Ale jutro od rana znowu będę mu nudzić, bo jak ja bez mojego szcześliwego awatara w ciążę zajdę (wiem, wiem, że do tego potrzebny jest mężczyzna, albo przynajmniej jego plemnik...)
Dobranoc
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2014, 00:14
Tamka lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
dzień dobry
kochaniątka
nie mogę podłączyć telefonu do kompa, żeby ściągnąć i wrzucić Wam zdjęcie, bo nie jestem pewna czy ten cień jest prawdziwy, znaczy był bo test już wysechł i cień znikł
Czarnula87, MANIEK, Nieukowa, momo1009, Krokodylica, Johnam lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/05abdebd98bc.jpg
czy widzicie to samo co ja?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2014, 06:54
Czarnula87, Ania_84, Anuśka, Asiula86, Katjaa, Malenq, LaRa, Nieukowa, zgredka, momo1009, choco, Anastazjaaa, Krokodylica, Lili83, Johnam, justta lubią tę wiadomość
-
w ogóle to się zastanawiam czy powiedzieć mężowi czy poczekać aż kreska będzie wyraźniejsza.... jakoś dalej nie chce mi się wierzyć
i to jeszcze tyle stresu, sikać chciało mi się już o 4, ale przytrzymałam do 5,30 bo jakbym wstała to potem nie miałabym jak tempkę zmierzyć o 6.... cień pojawił się po 2 minutach i po 10 zniknął.... teraz test wyrzuciłam żeby się nie stresować że kreski już nie ma
Nieukowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTTTTAAAAAAAAAKKKKKKKKK!!!!!!!!!!!
Szczęśliwie się nam ten październik zaczyna! Chyba chce powetować kaprawy wrzesień.
Arienna - GRATULUJĘ SERDECZNIE!! Niech się zdrowo, ładnie chowa, rodzicom ku uciesze! Ściskam i cieszę się razem z Tobą! Nie wiem, czy bym wytrzymała nic nie mówiąc mężowi. Pewnie siknęłabym jak będzie w domu
i oboje wpatrywalibyśmy się jak sroka w gnat w ten test.
Tak się tylko zastanawiam kto ze staraczek zostanie tu ze mną do grudnia, skoro jedna po drugiej mają Kropki? Dobrze, że na fiolecie nudno, jest szansa, że ciężarne zostaną i nie będę sama
.
-
nick nieaktualny
-
Arienna wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/05abdebd98bc.jpg
czy widzicie to samo co ja?