X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    nie potrzebnie wczoraj pilam bo mam mega dola .. :(
    Ja też mam będziemy dołować razem...

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2014, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiula86 - no Ty to ze mną chociaż do końca października zostaniesz :).

Anuśka - jeśli to "na co ja liczę z jednym serduchem" to kolejny zabieg pt "odwrotności kontrolowanej" to wiedz, że Twój dzieć jest mądrzejszy - sam wie, że się ma zagnieździć, nieważne co tam Starsza truje za uszami ;).
    Wiesz, ja bym była dobrej myśli na Twoim miejscu. Bo nawet jeśli rzeczywiście "nie zaskoczyło" w tym cyklu, to w końcu udało się wywołać owulację - a to klucz do sukcesu :). Ja wiem, że ciężko trzymac nerwy na wodzy, jak serducho chce "już", ale wszystko jest naprawdę na najlepszej drodze do sukcesu. Będziemy Dongować i Infolicować razem, jak forum długie i szerokie, w międzyczasie Greyować z Małżami, Momo rozwiąże worek z fasolami i jakoś się to wszystko potoczy ;).

Anuśka, Pati Belgia, konwalianka, ara lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2014, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tamka wrote:
    Arienna, i dlatego profesor Tamosława mówiła: testować PO terminie okresu ;-) jutro będzie silniejszy cień, a za dwa dni - krecha!

Gratuluje :-)

Ale Arienna wczoraj miała termin @ :D, więc niech się dr Tamosława ugryzie ;).

Blondik lubi tę wiadomość

• Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam moje foremki z rana.
    Arienna ja tez widze ten cien i po cichutku gratuluje:-)

Ania_84 wrote:
    nie potrzebnie wczoraj pilam bo mam mega dola .. :(
    Aniu nie doluj sie kochana. Jestesmu tu z Toba i Ty doczekaszsie swojego zielonego groszka. Jak my wszystkie. Tule cie do mojego serduszka.

Anuska nie panikuj bo nic ci sie z temp nie dzieje. Juz niedlugo testujemy.

A mnie od wczoraj tak bola cyce, ze nawet stank mnie uraza... masakra

Ania_84 lubi tę wiadomość

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2014, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaaaaaaaaaaa Arienko ja też cień:) i czekam na powtórkę jutro:)
    dzisiaj cichutko gratuluję:)

Dzień dobry.........:) i miłego dnia.....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2014, 08:47

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyba PMS mi sie juz wlacza.. ju zmam placz na wierzchu :(

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati Belgia wrote:
    Anuska nie panikuj bo nic ci sie z temp nie dzieje. Juz niedlugo testujemy.
    No właśnie małż mi przywiózł test rano z apteki i okazało się że to ten czuły 10, więc tak sobie siknęłam dzisiaj, chyba żeby się zdołować bardziej niż widokiem mej twarzy w lustrze :/

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    chyba PMS mi sie juz wlacza.. ju zmam placz na wierzchu :(
    Tulam mocno :(

• Blondik Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u Was tez taka mgła...brr..ale zimno

8p3o43r8favqs0hl.png
    klz9iei3yk95ggji.png
    Alicja 1.09.2014 (*)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2014, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    No właśnie małż mi przywiózł test rano z apteki i okazało się że to ten czuły 10, więc tak sobie siknęłam dzisiaj, chyba żeby się zdołować bardziej niż widokiem mej twarzy w lustrze :/

No nie wierzę, Anuśka. Pierwszy raz od 7 cykli masz owulację, a Ty chcesz od razu ciążę i jeszcze żeby wyszła na teście 11 dni po owulacji :). Nie za dużo szczęścia na raz??? Zamówienie na to jakie dziecko skończy studia też już masz :D? Tulam, Bidulo, bo dałaś się ponieść :D.

Anuśka, Nieukowa, Blondik, momo1009 lubią tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    No nie wierzę, Anuśka. Pierwszy raz od 7 cykli masz owulację, a Ty chcesz od razu ciążę i jeszcze żeby wyszła na teście 11 dni po owulacji :). Nie za dużo szczęścia na raz??? Zamówienie na to jakie dziecko skończy studia też już masz :D? Tulam, Bidulo, bo dałaś się ponieść :D.
    Ehhhh.... Wiem.... Popłynęłam....

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2014, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Blondik wrote:
    u Was tez taka mgła...brr..ale zimno

Jest zimno, ale nie mam mgły. Piękne słońce, rudo-zielono-żółte bieszczadzkie lasy, błękitne niebo z "rozciągniętymi" jesiennymi chmurami, na balkonie w karmniku uwijają się sikorki modre i bogatki, a na wzgórzu przed moim blokiem dziś rano na polanie pasły się jelenie (samiec z ogromnym porożem i 3 łanie). No sielanka ;).

• Ania_84 Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziekid ziewczynki.. po prostu cofnelam sie w czasie do mojego panienskiego .. i do czasow kiedy myslelismy z michalem ze zaskoczymy od razu ... jak w noc poslubna i w podrozy poslubne maz mowil to co rpracujemy nad maluchem.. jak po tyg pytal sieczy juz jetsem w ciazy ..
    czuje sie zle.. bo pierwszy raz pomyslalam ze jakbym sie puscila to bylo by latwiej bo pewnie bym zaszla w tta pieprzona ciaze.,..
    rycze w pokoju obok bo co pojde do meza i mu powiem ze rycze bo chce dziecka a niemozemy go miec..??

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    marnut wrote:
    Jest zimno, ale nie mam mgły. Piękne słońce, rudo-zielono-żółte bieszczadzkie lasy, błękitne niebo z "rozciągniętymi" jesiennymi chmurami, na balkonie w karmniku uwijają się sikorki modre i bogatki, a na wzgórzu przed moim blokiem dziś rano na polanie pasły się jelenie (samiec z ogromnym porożem i 3 łanie). No sielanka ;).
    Jaaaaaaaaa...... Ale masz widoki :) Jak z jakiejś powieści :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2014, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Ehhhh.... Wiem.... Popłynęłam....

No nic, każdemu się zdarza :D. Szczególnie na 3 dni przed testowaniem, zauważyłyście :)? Anuśka, cycki do góry, spinamy pośladki i byle do końca roku się udało - to już będzie duży sukces! A po Nowym Roku się będziemy martwić ;).

Anuśka lubi tę wiadomość

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienna gratuluję widać widać druga krecha :)
    Marnut ja z Tobą tu zostane... W końcu bez owulki to fasola nie będzie...
    Kawa znów dół.
    Ania TULAM

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2014, 09:02

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

• Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Ja tez mam test ale mnie dziewczyny powstrzymaly wczoraj, wiec grzecznie czekzm i sie nie wyrywam. Test schowany gleboko w safie pod rzeczami i czeka na wlasciwy termin. Wiec Anuska moja kochana nie zalamuje sie i glowa do gory. £Czekaj jeszcze tydzien.

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania_84 wrote:
    Dziekid ziewczynki.. po prostu cofnelam sie w czasie do mojego panienskiego .. i do czasow kiedy myslelismy z michalem ze zaskoczymy od razu ... jak w noc poslubna i w podrozy poslubne maz mowil to co rpracujemy nad maluchem.. jak po tyg pytal sieczy juz jetsem w ciazy ..
    czuje sie zle.. bo pierwszy raz pomyslalam ze jakbym sie puscila to bylo by latwiej bo pewnie bym zaszla w tta pieprzona ciaze.,..
    rycze w pokoju obok bo co pojde do meza i mu powiem ze rycze bo chce dziecka a niemozemy go miec..??
    U mnie też tak było i też mówiliśmy że popracujemy nad dzidziusiem... Ale po roku przestaliśmy tak mówić, bo już nie było śmieszne :( A po dwóch latach to już wcale tematu nie było :/ Powinni nas zamknąć w jakiejś izolatce dzisiaj to byśmy się wypłakały i jutro byłoby lepiej :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2014, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Jaaaaaaaaa...... Ale masz widoki :) Jak z jakiejś powieści :)

Cati to dopiero ma widoki! Żaden bieszczadzki grajdołek się do tego nie umywa. Norwegią jestem zauroczona odkąd usłyszałam że istnieje, a jak ją zobaczyłam to uczucie się tylko pogłębiło :D. No i Tatry. Pół serca tam zostawiłam i jeśli gdzieś zbuduję dom, to tam. Tylko niech mi się dzieciaki z domu wyniosą ;).

• zgredka Autorytet

Wysłany: 5 października 2014, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ARIENNA OŁ YEAH :))))) gratulacje ;),

no no, to październik powinien być owocny ;-)
    powodzenia dziewczęta...

ja właśnie wszamałam kanapkę z ulubionym ostatnio serkiem capri (lub jego podróbką z Biedry) i drugim jakimś białym, bo już się zaczęło w brzuchu kręcić ..
    wczoraj na ksw zdżarłam u sąsiadów chipsy (których sama bym sobie w życiu nie kupiła, bo jestem czekoladowa) i potem cierpiałam..

a w ogóle w grudniu idę na galę ksw w Krakowie, będę oglądać Pudziana i Nastulę jak się naparzają (o ile z tych miejsc coś zobaczę)

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
‹‹ 2369 2370 2371 2372 2373 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ