My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
AAAA!!! Mówiłam! Mówiłam! Wszystko Wiem, przecież jestem Nieukowcem!
Arienka no jaki cień, to jest już gruba krecha, grubsza niż u mnie przedwczoraj! Tempka w górze, @ brak, czego ty jeszcze chcesz na potwierdzenie???
Babeczki kochane, prawo serii obowiązuje, Anuśka jesteś następna do ostrzału grochem i fasoląA potem Pati, Marnut i reszta!
Ania, ja mam ciągle żywe w pamięci moje emocje, gdy widywałam się z dzieciatymi albo zaciążonymi kobitkami - to ryje beret. Macie plan działania, będzie dobrze! Jeśli mężowi się nie uda, to pozostaje wam dawca - tak czy siak będzie z wami ukonacha kruszyna! Jesteście bardzo dzielni, teraz już niedługo do celu. Zobaczysz!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2014, 09:09
Anuśka, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMANIEK wrote:Arienna gratuluję widać widać druga krecha
Marnut ja z Tobą tu zostane... W końcu bez owulki to fasola nie będzie...
Maniek, będziesz Dongować z nami, patrz jak Czarnuli i Anuśce ładnie podziałało na owulację i na humory. Strach się bać co się stanie z forum, jak wszystkie będziemy "na Dongu"
.
-
oj zasnęłam przy kompie
no to wychodzi że trzeba sobie zrobić INKĘ
kurcze sama nie wiem co mam myśleć, boję się że to był jakiś błąd testu .. masakra......... nie dociera jeszcze do mniejutro jak będzie ciemniejsza to może dotrze
póki co nie dziękuję, co prawda przesądna nie jestem ale lepiej dmuchać na zimne
hehe Asiulka chyba jednak udało Ci sie przejąć moja @ :*
Nieukowa, Asiula86, Anuśka, Krokodylica, MANIEK, Johnam lubią tę wiadomość
-
Hejjjjjjj
Arienna, wiedziałam!!! Gratulacje!!!!!!!
Aniu (.)(.) w gore i nie plakusiaj już :*
Zapomniałam która z Was ma problemy ze snem, ale przechodziłam dokładnie to samo, wiec luzzzzzzz
A o bolacych ((((o)))) ((((o)))) już nic nie mowię, muszę spać w staniku, bo wtedy mniej bolą, zdjelam stanik na jedna noc to sie obudziłam z takim bólem piersi, ze wstawalam w nocy ubierać cyckonosz
Miłej niedzieli !!! U mnie jak u Blondik - mglisto i zimnoooooo
Coś mnie gardło drapie, nos zatkany, herbaty z cytryna mi sie chce!!!!Nieukowa lubi tę wiadomość
-
Arienka gratulacje Słońce Ty nasze!!!!!
Tym samym ogłaszam zebrany wczoraj worek fasoli za rozwiązany.
Mamut ja tu pewnie z Tobą do grudnia zostanę jako ten fasolowy skarbnik, będę rozdzielać wedle potrzeb i doglądać jak rosną
No to czas zacząć kolejny dobry dzień !!
Ania 84 cyce do góry!
Ostatnio ustalilyśmy, że to wygląda o tak: (^)(^)
Reszta też wstawać razem z cycami UP UPWiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2014, 09:15
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Nieukowa wrote:AAAA!!! Mówiłam! Mówiłam! Wszystko Wiem, przecież jestem Nieukowcem!
Arienka no jaki cień, to jest już gruba krecha, grubsza niż u mnie przedwczoraj! Tempka w górze, @ brak, czego ty jeszcze chcesz na potwierdzenie???
chyba kopa w rzyć żeby dotarło
Blondik lubi tę wiadomość
-
marnut wrote:Cati to dopiero ma widoki! Żaden bieszczadzki grajdołek się do tego nie umywa. Norwegią jestem zauroczona odkąd usłyszałam że istnieje, a jak ją zobaczyłam to uczucie się tylko pogłębiło
. No i Tatry. Pół serca tam zostawiłam i jeśli gdzieś zbuduję dom, to tam. Tylko niech mi się dzieciaki z domu wyniosą
.
Marnut - widzę, że podobne gusta masz do krajobrazów jak ja, ty masz przynajmniej namiastkę za oknem, a ja - hm.. widok na całodobowe Tesco ;/
ale już dłużej nie usiedzimy na tyłkach - młody na Turbacz ciągnie i chyba na przyszły tydzień mykniemy z dziadkami - pewnie dlatego tak lubi turbaxccz że jeszcze jako fasol był na nim
a potem chcę jeszcze uciec sama z małżem w Tatry póki śniegiem nie walnie - bo z tą karawaną naszą to nigdy nie możemy się na trasie z czasem wyrobić - a mnie sie tak marzy ta cisza pod szczytem........
ael się rozmarzyłam ...
Arienka jeszcze raz gratulacje ...!!!!!!!momo1009 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nieukowa wrote:AAAA!!! Mówiłam! Mówiłam! Wszystko Wiem, przecież jestem Nieukowcem!
Babeczki kochane, prawo serii obowiązuje, Anuśka jesteś następna do ostrzału grochem i fasoląA potem Pati, Marnut i reszta!
Ania, ja mam ciągle żywe w pamięci moje emocje, gdy widywałam się z dzieciatymi albo zaciążonymi kobitkami - to ryje beret. Macie plan działania, będzie dobrze! Jeśli mężowi się nie uda, to pozostaje wam dawca - tak czy siak będzie z wami ukonacha kruszyna! Jesteście bardzo dzielni, teraz już niedługo do celu. Zobaczysz!
Nieukowa dobrze gada. trzymajmy sie tego;-)
-
A teraz coś o sobie....
Ovufriendzie miarka się przebrała......
ODDAWAJ MOJEGO AWATARKA!!!!!
Bo jak nie to przestaniemy sie przyjaźnić. I takie Ci zaznaczę dane na wykresie, że sie będziesz przez tydzień zastanawiał gdzie mi owulację wyznaczyć!Arienna, LaRa lubią tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
nick nieaktualnyFreja wrote:a potem chcę jeszcze uciec sama z małżem w Tatry póki śniegiem nie walnie - bo z tą karawaną naszą to nigdy nie możemy się na trasie z czasem wyrobić - a mnie sie tak marzy ta cisza pod szczytem........
ael się rozmarzyłam ...
Arienka jeszcze raz gratulacje ...!!!!!!!
No to gorzej, Freja, bo niecałe pół godziny temu słyszałam w radiu, że w wysokich Tatrach panują warunki zimowe i sypnęło śniegiem. Teraz trzeba wyczekać moment, może jeszcze zejdzie z gór, choć to już mało prawdopodobne.
EDIT
E, tam - g*wniane te radiowe informacje, popatrzyłam sobie na internetowe kamerki i może gdzieniegdzie widać małe połacie śniegu, ale bez żartów, do zimowych warunków to im daleko!
Nieukowa - ja chcę *(kropka) pod choinkę, do grudnia wszystkich w kolejce puszczam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2014, 09:24
-
Arienna wrote:hehe Asiulka chyba jednak udało Ci sie przejąć moja @ :*
Widzisz, deal udanyI ja się cieszę i Ty też
Suuuuper
Dziewczynki, głowa do góry. Uda się nam wszystkim, choćby nie wiem co!!!
Nasze dzieci już są najbardziej kochanymi istotami na świecie!
Nie zapomnę jak moja babcia, jak była już bardzo chora i na silnych lekach typu morfina, miała przebłyski świadomości i powiedziała mi coś takiego: "Kocham Twoje dzieci". Na co ja "Babciu, ale ja jeszcze nie mam dzieci"... "No to kocham wszystkie dzieci, które będziesz miała". I to pierwsza osoba, która pokochała moje dzieci, których wówczas nie było jeszcze w planach...
Także to będą najbardziej kochane i najbardziej wyczekane dzieci!
momo1009, Blondik, Arienna, Krokodylica, ara lubią tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
-
marnut wrote:No to gorzej, Freja, bo niecałe pół godziny temu słyszałam w radiu, że w wysokich Tatrach panują warunki zimowe i sypnęło śniegiem
. Teraz trzeba wyczekać moment, może jeszcze zejdzie z gór, choć to już mało prawdopodobne.
nie po takich górach się łaziło - bez karawany dzieci i dziadkwów to można brykać - jak na razie z ekstremalnych wycieczek to była Chatka Teryho - dzień po nowym roku temp. na górze około -17 odczuwalna poniżej 30
damy radę !
Może cos jeszcze jesienią pyli w górach, bo bociany już mi uciekły
-
wiem ze sie u da.. tylko ja do konca nie jestem przygotowana na dawce.. co rusz oddalam ta mysl..
ale juz jest ok.. bylam u meza wyryczalam mu sie w ramie ..