X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa śliczny masz suwaczek :)
    Przeczytałam Twój komentarz pod moim wykresem i prawie mi szwy na dziąsłach poszły ze śmiechu :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2014, 18:10

• Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa wrote:
    Anuśka,ale miałaś wcześnie owu! To u ciebie normalne czy tak wyszło po jakichś dongach dziabongach?

Ale był ładny dzień, spacerek z mężem po górkach, a potem na ogródek do teściów najeść się jabłek, malin i nazrywać fasoli strączkowej na kolację :)

Okres oficjalnie u mnie nie przyszedł, cyce bolą a w bebechu się przewala :) Jest pięknie :P Teraz byle do końca 23go na wizytę u mojego zwykłego nfz-towego gina, a potem 27 na wizytę u super-gina płatną (skoro już się do niego dostałam na leczenie niepłodności, to zobaczę, może warto u niego ciążę prowadzić :P
    Nieukowa gratuluje Ci z calego serca. Dbaj o siebie i o fasolke i slij kochana fluidki ciazowe.

Anusla u Ciebie to napewno bedzie zielono:-) Trzymam kciuki

A zaciazone dziewczyny to prosimy o fluidki!!! nie ociagac sie prosze!!!:-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2014, 18:13

Anuśka, Nieukowa lubią tę wiadomość

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Nieukowa śliczny masz suwaczek :)

Dzięki, spodobał mi się ten od zgredki i zajrzałam na fajną mamę coś tam wybrać :P Lubię zywe kolory :)

W ogóle powiem wam że belly to nie to co u Nas na wątku :) Drętwo tam póki co i nie ma tam takich hot-tematów jak rozbieżne cycki :P
    A tak w ogóle to chyba nie były takie ze stojącymi sutami: (^)(^)

Anuśka, momo1009, Krokodylica lubią tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ok mykam kąpać moją diablice małą :)

aaa hot night nam sie szykuj :)

Nieukowa lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• LaRa Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heh, no tak. Znów muszę nadrabiac i to od 10 rano :)
    Ten dzień dzis mnie zabił, tzn jeszcze żyje, ale ledwo :( wściekła na chłopa swego jestem, bo najlepiej żebym sama obrobila cały ogrodek a on ma na wszystko wyje.... :( w pewnym momencie miałam łzy w oczach, i wybuchlam ze swoją nerwica :/ myślałam ze go zabije, uduszę, powieszę, zakopie, odkopie, dobije i znów zakopie :( nosz szał ciał mnie dopadł aghrrrrrrrr
    A zaczęło sie od tego ze: (byłam tam od 10:00)
    Zerwałam wszystkie jabłka, obcielam pół jablonki, wyczyscilam wszystkie obcięte gałęzie z liści, aby były gotowe do wędzenia, pograbilam te liście i wrzuciłam je na taczki i najlepiej jakbym jeszcze je wywiozla, ale dobra...luz
    Natomiast nie wytrzymałam w momencie gdy ten moj durny chłop przybył przed 14 szczęśliwy itd. Wiec mu powiedziałam jakie prace go czekają do zrobienia, no i doopa. Zaczęło sie. Ściął tylko mała śliwke i ende.
    Wiec zaczęłam sama to robić, a nie były to lekkie czynności do wykonania, a on udawał ze nie widzi. W końcu mu wykrzyczalam ze jest totalnym leniem, egoista i ze najlepiej jakby założył mi chomato i zaoral mną pole. No i chyba dopiero wtedy go ruszyło. Ale co z tego jak teraz mi krzyż pęka :(
    Dobra, pozalilam sie a teraz wracam Was nadrabiac.

Ps. Już po kąpieli w łóżeczku z moim niezawodnym czworonożnym synkiem <3

Arienna, Anuśka, Blondik lubią tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LaRa wrote:
    w pewnym momencie miałam łzy w oczach, i wybuchlam ze swoją nerwica :/ myślałam ze go zabije, uduszę, powieszę, zakopie, odkopie, dobije i znów zakopie :(

Kochana relax..... Ja mam studnię na niedobrych chłopów :D Pomieści wszystkich, którzy podpadają ;D

Nieukowa, LaRa, momo1009, Tamka, MANIEK, Krokodylica lubią tę wiadomość

• zgredka Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 18:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa wrote:
    Dzięki, spodobał mi się ten od zgredki i zajrzałam na fajną mamę coś tam wybrać :P Lubię zywe kolory :)

W ogóle powiem wam że belly to nie to co u Nas na wątku :) Drętwo tam póki co i nie ma tam takich hot-tematów jak rozbieżne cycki :P
    A tak w ogóle to chyba nie były takie ze stojącymi sutami: (^)(^)

No strasznie dretwo... I te babki jakies opetane, brzuchy pokazuja jeszcze nie ma co (oponki pokazuja i tyle) :p a w ogole strasza tylko

Anuśka, Krokodylica lubią tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zgredka wrote:
    No strasznie dretwo... I te babki jakies opetane, brzuchy pokazuja jeszcze nie ma co (oponki pokazuja i tyle) :p a w ogole strasza tylko
    W imieniu staraczek bardzo się cieszę że tam jest drętwo :P Bo tak to byście tam polazły i my byśmy tu same jak te kołki zostały ;D

Nieukowa, zgredka, momo1009, Krokodylica lubią tę wiadomość

• cati Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    W imieniu staraczek bardzo się cieszę że tam jest drętwo :P Bo tak to byście tam polazły i my byśmy tu same jak te kołki zostały ;D
    Ciesze sie rownież :) bedziemy tu caly czas dopingowac nawet bedac w ciazy ! :)

i odziwo jakos dzis cichutko :D

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zgredka, na czerwcu też jakieś tłuste brzuchy już wiszą z 5tc i do tego dyskusja, czy to tylko wzdęcie, czy to jest Wzdęcie_Spowodowane_Ciążą ;/

Zostajemy tutaj, bo tu jest fajnie i już :P Lepiej gadać o pierdołach i kibcować sobie nawzajem niż nakręcać się na belly :) Tu jest jak w domu, tam nawet 5 sekund się nie poświęca na problemy innych babeczek tylko własny brzuch i brzuch...
    W ogóle foty ubranek niemowlęcych zamieszczanych przez laskę w 4tc są... słabe. Ja w każdym razie mam inne problemy, np: gdzie iść jutro w góry żeby nie dostać zadyszki. Ciuchy to science fiction na 7-8 miesiąc, tak myślę :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2014, 19:07

Anuśka, Krokodylica lubią tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heja, ja też na chwilkę, bo okazało się, że idziemy do sąsiadów na te walki boksersie, z tym że na poczatek z dzieckiem, oni też mają syna w wieku Tymcia..później zobaczymy :)

ja dziś też pracowity dzień w ogrodzie, skosiłam trawę, wyplewiłam, ogarnęłam.. ale nerwowa jestem na maxa..
    buziaki, do później

zgredka, momo1009 lubią tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Asiula86 Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 19:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki! Dzisiejszą nocną zmianę muszę opuścić, bo niedługo wychodzę i wrócę bardzo późno.
    Tak jak pisałam wcześniej, zaczyna do mnie pukać @ (w końcu!). Także myślę, że jutro rano zapewne rozpocznę nowy cykl :) A w poniedziałek wizyta u gina, zobaczymy, co mi powie i czy mam się przepisywać na inny dzień, czy zostać przy tym 14.10 (10/11dc).
    No i w nowym cyklu zaczynam z clo :) jakoś wierzę, że ten lek mi pomoże :)

Życzę Wam spokojnego wieczoru, szampańskiej nocy :)
    A jutro rano czekam na wieści od Arienny (trzymam bardzo mocno kciuki).

Arienna lubi tę wiadomość

Słabość jest siłą w nas...
    Starania od 2014
    2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
    2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
    2020-2023 5 transferów po porodzie
    2024 5ta procedura in vitro 1 transfer :-(
    5 ❄️ czeka
    Łącznie 18 transferów
    23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB :(
    31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA :(
    08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB :-(
    10.2019 Synek (4BA) ❤️
    Never give up

13.11.2024 transfer 4BA
    10 dpt beta 84,8
    12 dpt beta 122,0
    14 dpt beta 294,5
    17 dpt beta 1.247,0
    22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
    26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
    29 dpt beta 22.515,0
    30 dpt CRL 5,9mm
    05.2025 Córeczka (4BA) ❤️
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiula86 wrote:
    Dziewczynki! Dzisiejszą nocną zmianę muszę opuścić, bo niedługo wychodzę i wrócę bardzo późno.
    Tak jak pisałam wcześniej, zaczyna do mnie pukać @ (w końcu!). Także myślę, że jutro rano zapewne rozpocznę nowy cykl :) A w poniedziałek wizyta u gina, zobaczymy, co mi powie i czy mam się przepisywać na inny dzień, czy zostać przy tym 14.10 (10/11dc).
    No i w nowym cyklu zaczynam z clo :) jakoś wierzę, że ten lek mi pomoże :)

Życzę Wam spokojnego wieczoru, szampańskiej nocy :)
    A jutro rano czekam na wieści od Arienny (trzymam bardzo mocno kciuki).
    Baw się dobrze :) No i niech ta @ już przyjdzie, żeby zaczynać kolejny super cykl :)

Asiula86 lubi tę wiadomość

• LaRa Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niop, jestem :)
    Na belly nawet nie wchodzę, tzn tylko prowadzę tam kalendarz ciazy, wole sie nie stresowac tym co tam wypisują.
    Zreszta nie raz lekarze mówili żeby nie czytać w necie, o objawach, nie wyszukiwać chorób, nie stresowac sie. Dlatego tam mnie nie ciągnie :)

No, a tak wgl to znów ryczalam, musiałam jazdę R w domu zrobic, bo wychodził na mecz, powiedział narka, wychodzę i tyle. Wiec znów wybuchlam ;( podszedł, przytulil, pocalowal, powiedział ze fest mi hormony buzuja, a ja..... Kazalam mu wyjść z domu i spać u swojej mamy..... Ot, cała ja :p

Krokodylica lubi tę wiadomość

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i ja przyszłam powiedzieć dobranoc i do jutra :)

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa wrote:
    i ja przyszłam powiedzieć dobranoc i do jutra :)
    Pa pa :) Ja też chyba już się położę bo puchnę strasznie....

• LaRa Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkie poszły wiec ja sobie zobaczę mecz :)

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • zgredka Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    konwalianka wrote:
    heja, ja też na chwilkę, bo okazało się, że idziemy do sąsiadów na te walki boksersie, z tym że na poczatek z dzieckiem, oni też mają syna w wieku Tymcia..później zobaczymy :)

ja dziś też pracowity dzień w ogrodzie, skosiłam trawę, wyplewiłam, ogarnęłam.. ale nerwowa jestem na maxa..
    buziaki, do później

ja też idę ;)

a w ogóle to odkąd jestem w ciunży to się autentycznie cieszę z ciąży forumowej koleżanki, bo wcześniej se myślałam "fok, dlaczego nie ja"

momo1009 lubi tę wiadomość

acwrp8b.png

w0x7889.png
    *******Gang 18+*********

Pl - Krk
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LaRa wrote:
    Niop, jestem :)
    No, a tak wgl to znów ryczalam, musiałam jazdę R w domu zrobic, bo wychodził na mecz, powiedział narka, wychodzę i tyle. Wiec znów wybuchlam ;( podszedł, przytulil, pocalowal, powiedział ze fest mi hormony buzuja, a ja..... Kazalam mu wyjść z domu i spać u swojej mamy..... Ot, cała ja :p

Ech z tymi chłopami. Mój powiedział mi, że jak się w lecie okazja przytrafi żeby z kumplami na kaukaz wyskoczyć to skorzysta i ma nie być fochów. Mi szczęka opadła, że przecież niemowlak wtedy może będzie ;/ A tenna to, że przecież sama chciałam ;/
    No żesz kurwasz. Dobrze że moje hormony jeszcze są w miarę w normie bo bym przywaliła!

Krokodylica lubi tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 4 października 2014, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaaaaaaaaa, nie wierze.... Sama chciałas, a on nie???? Klękajcie narody!!!!!!!!!! No jak bym przywalila to masakra!!!!!
    Faceci to debile, i nikt mi nie przemówi ze jest inaczej :/
    Nieukowa - :*
    Moje hormony to sie chyba tak rozbujaly, ze az sie boje co jeszcze mogą nabroic.
    Dzis o mało nie powiedziałam teściowi ze wyglada jak ochlapus, bo był nie ogolony, zarośnięty i wogole fuj. W ostatnim momencie ugryzlam sie w język i powiedziałam żeby sie poprostu ogolił, ale w myślach powiedziałam co chciałam hahhahah

mhsv3e5euobgbkf8.png
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
‹‹ 2365 2366 2367 2368 2369 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ