My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMANIEK wrote:Asiula mam rodzinę w Kamieniu Pomorskim ale w lato byłam w trójmieście ...bo ja bardziej morzna jestem.. dla mnie morze i plażynka i ja jestem wychillautowana:)
yyyy kieliszek wina i chyba już mi się nieco daje we znaki:) boszze jaka żenada...kiedyś to ja mogłam a teraz jak stara baba
Ooo to z mojego rozinnego miasteczka do Kamienia mam jakies 80 km, wiec calkiem niedaleko
-
MANIEK wrote:Boże Anuśka wzruszyłam się...ja uwielbiam tą ksywę tak mi się dobrze kojarzy...to ja tym bardziej będę trzymać kciuki żeby sie już udało:)
angeika, MANIEK lubią tę wiadomość
-
wiecie co mam zryty beret
kotu na 2 rokszek kupje prezent za 250 zl
ale ona tak jak moja coreczkahihih
dzis przyszla polzayla mis ie na nogach i lebkiem podbijala reke zebymja miziala
Anuska to ty juz nie pierwszy raz w cedzynie
Maniek my sie wlasnie zastanwiamy nad wrockiem -
Anuśka wrote:Laseczki bardzo mnie boli lewy jajnik dzisiaj normalnie aż mnie zgina i promieniuje na udo. Nie wiecie co to może być? To jest ten policystyczny
Albo rosnie tam cialko zolte
Albo moze nie jajnik tylko lewa strona macicy jak cos sie w nia wczepia))
-
MOj wujek ma na imie Marian imieninu i ur ma 2 lutego
i zawsze mowie wujek Manius
tak serio Maniek mi sie kojarzy z epoka lodowcowaAnuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
angeika wrote:No winko dziala, bo ja Angelika jestem
Ooo to z mojego rozinnego miasteczka do Kamienia mam jakies 80 km, wiec calkiem niedalekoangeika lubi tę wiadomość
Maniek
-
angeika wrote:Bylam teraz w toalecie, a tam plamienie tak jakby koniec @, ale takie dosc mocne, czyzby owulacja? bo miala w tych dniach byc, ale nigdy nie mialam, az tak mocnego i zauwazalnego plamienia. Miala tak ktoras moze ?
-
nick nieaktualny
-
Ania_84 wrote:
Maniek my sie wlasnie zastanwiamy nad wrockiem
ooo to wbijajciejak w końcu dostane swoje mieszkanie to zrobimy papraptówe:)
tak tak maniek powstał w związku z epoką..hmm taka historia że jak zaczęłam się spotykać z moim obecnym mężęm to zawsze jak oglądaliśmy epokę to było bunga bunga i mnie tak mąż kiedyś przy znajomych nazwał i zostało:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 19:43
angeika, Ania_84, Anuśka, momo1009 lubią tę wiadomość
Maniek
-
angeika wrote:Ale to normalne plamienie okoloowulayjne czy cos nienormalnego?
a wczesniej moze ich nie miaalm
angeika lubi tę wiadomość
-
MANIEK wrote:ooo to wbijajcie
jak w końcu dostane swoje mieszkanie to zrobimy papraptówe:)
tak tak maniek powstał w związku z epoką..hmm taka historia że jak zaczęłam się spotykać z moim obecnym mężęm to zawsze jak oglądaliśmy epokę to było bunga bunga i mnie tak mąż kiedyś przy znajomych nazwał i zostało:)hihih