My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
marnut wrote:Nie, no Ania84, wyobraźnia mi ruszyła "zaspokojona naleśnikiem"...
to co ty sobie wyobrazilas ;P jakbvym powiedzilaa ze bananem sie zaspokoilam to ok
noo takmnie wzielo ze musialam po portu go zjescchoc mialam tez ochote na jakies mieso plus salatka
Lamama na spokojnieto jest dobrye motto
angeika lubi tę wiadomość
-
Aangelika to Ty masz raj w tym sklepie:) ja też jestem "chora a buty"
dawaj zdjęcia i na bank coś popchniesz na forum:) jak bedę na pomorzu to ja się do Ciebie zgłoszę
Anuśka jak tam w moich rodzinnych stronach?? jak znam życie to zimno i wietrznie:)angeika, konwalianka lubią tę wiadomość
Maniek
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMANIEK wrote:Aangelika to Ty masz raj w tym sklepie:) ja też jestem "chora a buty"
dawaj zdjęcia i na bank coś popchniesz na forum:) jak bedę na pomorzu to ja się do Ciebie zgłoszę
Anuśka jak tam w moich rodzinnych stronach?? jak znam życie to zimno i wietrznie:)sklep jeszcze nie gotowy, buty dojada jutro, ale jak juz ogarne wszystko to wrzuce fotki i sie dogadamy
-
nick nieaktualnyMANIEK wrote:Aangelika to Ty masz raj w tym sklepie:) ja też jestem "chora a buty"
A gdzie dokladnie na pomorze jezdzisz? W ogole- MANIEK -to mi tak jakos blisko,bo taka ksywke ma moj kochany bratMANIEK lubi tę wiadomość
-
Lamama to czekamy z tobą
ja zrobiłam owu dwa dziś i pierwszy prawie nic nie widac drugi po 2h jest blady hmm roszke bledszy chyba niz wczoraj fakt latam dziś siakac jak kot z pęcherzem co 2h chyba pzez to zimno co miałam w robocie zobacze co bedzie jutro wysikam sie ok 14:30 a potem dopiero jak po testach wrócimy -
Manut
no wiesz.. polerwa truskawkoawa... bita smietana
to cos do gry wstepnej
ja zawsze jak ide kupi torebke to wracam z dwoma parami butow ;PMANIEK lubi tę wiadomość
-
Asiula mam rodzinę w Kamieniu Pomorskim ale w lato byłam w trójmieście ...bo ja bardziej morzna jestem.. dla mnie morze i plażynka i ja jestem wychillautowana:)
yyyy kieliszek wina i chyba już mi się nieco daje we znaki:) boszze jaka żenada...kiedyś to ja mogłam a teraz jak stara babaWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 19:25
Biedroneczka83, Asiula86 lubią tę wiadomość
Maniek
-
chyba naszemu kamyczkowi kupimy na 2 roczek taki drapak
http://allegro.pl/hit-drapak-dla-kota-domek-legowisko-199-cm-e-03-i4636623331.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 7 października 2014, 19:25
-
MANIEK wrote:Aangelika to Ty masz raj w tym sklepie:) ja też jestem "chora a buty"
Anuśka jak tam w moich rodzinnych stronach?? jak znam życie to zimno i wietrznie:)MANIEK, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
angeika wrote:MANIEK wrote:Aangelika to Ty masz raj w tym sklepie:) ja też jestem "chora a buty"
A gdzie dokladnie na pomorze jezdzisz? W ogole- MANIEK -to mi tak jakos blisko,bo taka ksywke ma moj kochany bratMANIEK lubi tę wiadomość