My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
wróciłam z pracy a tu kurde gaz odłączyli na 3 dni i zgadnijcie czy raczyli wcześniej poinformować, kartkę chociaż wywiesić? wrrrrrr
i tym sposobem szlag jasny trafił plany smażenia moich zamarynowanych polędwiczek, musiałam je wrzucić do pieca, ciekawe co wyjdzie...
ps. da się zagotować wodę na herbatę w mikrofali? kurde 3 dni mycia w zimnej wodzie, ekstraaa lubie survivalAnia_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ara wrote:ale nie mam gazu! odłączyli mi, będzie w piątek/sobotę
-
Czarnula87 wrote:Ania za dużo budyniu :p bo ci się kisiel w myśleniu zrobił
-
ehh a ja sie polozylam maz pojechal na fuche. i zaczelam myslec.. myslenie mi zle wychodzi ..
zaczleam sie martwic biopsja...ogarnia mnie strach ze nic nie znajdziemy ;/ ze leki nie podzialaly .. a nawet jels to pozniej in vitro ..
chcialabym doszukiwac sie objawow, i liczyc ze transfer sie udal . a o tego czasu jeszcze yle przed nami ..
-
Ania, nie myśl.. wiem, ze łatwo sie mówi, bo sama ostatnio ciagle myśle, ale nic pozytywnego z tego nie wynika..zatem.. głowa do góry i po co zamartwiac sie czymś na co nie masz wpływu? nie lepiej podejść do tego w sposób, że jeśli się znajdzie plemniczek, to była pisana Wam ta droga i wykorzystaliście ją w 100% a to już dużo..
ja tez po ćwiczeniach, ale coś brzuch mnie boli.. po rowerze, nawet 20km tak mnie nie boli..sama nie wiem;/Ania_84, momo1009 lubią tę wiadomość
-
Ania wiem, że łatwo się tak mówi, nie myśl, ale to nic nie daje, takie zamartwianie się, trzeba myśleć pozytywnie, nic innego nie zostaje, tylko nadzieja, a to już dużo, żyj nadzieją, że będzie dobrze, bo musi być, ja w to wierze i mocno wam kibicuję.
pamiętaj, że jak coś trudniej przychodzi, to bardziej to doceniasz, wiem po sobie
Dziewczyny podziwiam was, że macie siłę jeszcze ćwiczyć czy biegaćWiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 19:23
-
Konwalijko wiem.. ze nie ma co na zas sie martwic. ale triche inaczej sie patrzy na to jak wiesz ze od tego zalezy czy bedziemy mili szanse na nasze wspolne dziecko.. jak sie okaze ze nie. to wtedy jz w 100% stracimy nadzieje na nasze dziecko ..
-
Na prawde probuje myslec pozytywnie.. esli by tak nie bylo to nawet bysmy nie szukal takiej mozliwosci .. ale nie ra zpojawiaj sie chwile kiedy czlowiek zastanwia si co jesli nie ..
Ale dobra jz nie marudze.. zmykam cos obejrze przytule sie poki co do kotkiWiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 19:29
-
Aniu 84 nie mysl kochana tyle, jak juz tu dziewczyny mowily, to nie latwe, ale bedzie dobrze. Takiej dobrej osobie jak Tobie nie moze sie nie udac... Uda sie, koniec czarnowidztwa!!! glowa do gory!!
Strasznie mi dzis niedobrze, mdli mnie jakby mi cos na zoladku siedzialo... bleee -
wiem Pati ..po prostu tak mnie złapało.. ze chaialbym zebysmy mogli zajsc sobie w ciaze nawet pokilku latach we wlasnyh 4 katach.. bez szpikowania sie hormonami bez operacji .. bez zamraznia nasienia, zarodkow i tego wszytskiego .. zaraz mi przejdzie bo słucham mojej piosneki ostatnio number 1
https://www.youtube.com/watch?v=A18mICuVMhs