My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ogolnie muzyke kocham i slucham jej bardzo duzo. towarzyszy mi zawsze i wszedzie.
P.S Moj pie jest dzis bardzo niedopieszczony bo ciagle podlizuje mnie po stopach , probujac zwrocic na siebie uwage;-)Ania_84, momo1009 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:wiem Pati ..po prostu tak mnie złapało.. ze chaialbym zebysmy mogli zajsc sobie w ciaze nawet pokilku latach we wlasnyh 4 katach.. bez szpikowania sie hormonami bez operacji .. bez zamraznia nasienia, zarodkow i tego wszytskiego .. zaraz mi przejdzie bo słucham mojej piosneki ostatnio number 1
https://www.youtube.com/watch?v=A18mICuVMhs -
hehe to by sie zgrali z moja kicia
bo ta chodzi za mna wula sie we mnie jak siade lb si poloze.. wiemze ona wyczuwa jak ja zacznam sie stresowac... i probuje mnie rozulnic.nawte osttanio zytalam ze koty mrucza nie tylkodlatego bo im dobrze ale rowniez dlatego ze mruk koci uspokajai to jest fakt
Pati Belgia lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:wiem Pati ..po prostu tak mnie złapało.. ze chaialbym zebysmy mogli zajsc sobie w ciaze nawet pokilku latach we wlasnyh 4 katach.. bez szpikowania sie hormonami bez operacji .. bez zamraznia nasienia, zarodkow i tego wszytskiego .. zaraz mi przejdzie bo słucham mojej piosneki ostatnio number 1
https://www.youtube.com/watch?v=A18mICuVMhsAnia_84 lubi tę wiadomość
-
halo halo jestem..wyćwiczona łooo nie mam mocy ale.. zadowolona ( i szamam budyń czekoladowy:)
Ale ale Ania proszę mi tu nie podupadać na duchu...będzie dobrze i pamiętaj że pozytywne myśli przyciągają to co chcesz osiągnąć..i trzymaj się tego.
Kurde mówie wam co ja się na tej siłce napatrze...matko...wiem wiem mąż jest dziecko się robi luz....ale co popatrzyłam to moje:)
Ania_84, Anuśka, justta lubią tę wiadomość
Maniek
-
Pati Belgia wrote:Aniu pioseneczka super!!!
Pati Belgia, Anuśka, MANIEK, justta lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:hehe to by sie zgrali z moja kicia
bo ta chodzi za mna wula sie we mnie jak siade lb si poloze.. wiemze ona wyczuwa jak ja zacznam sie stresowac... i probuje mnie rozulnic.nawte osttanio zytalam ze koty mrucza nie tylkodlatego bo im dobrze ale rowniez dlatego ze mruk koci uspokajai to jest fakt
-
Ania_84 wrote:Konwalijko wiem.. ze nie ma co na zas sie martwic. ale triche inaczej sie patrzy na to jak wiesz ze od tego zalezy czy bedziemy mili szanse na nasze wspolne dziecko.. jak sie okaze ze nie. to wtedy jz w 100% stracimy nadzieje na nasze dziecko ..
Uszy do góry
Ania_84, Pati Belgia, momo1009 lubią tę wiadomość
-
MANIEK jak chodzilam do Pura to tez zeawsze sie zawieszalam na meski zadch
na silce
MANIEK, justta lubią tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Anusia ale co Ty za panikę tu siejesz? Pamiętasz spadające gwiazdy? Jedyne moje życzenie było takie zebyście mieli biologicznie swoje dzieciątko, więc jakby nie ma innej opcji
Uszy do góry
Anuśka, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:mamy a wgrna na pena i zawsze jak jedziemy samochodem to ja puszczamy i spiewamy ..nie chcielibyscie tego slyszec
momo1009 lubi tę wiadomość
-
Pati Belgia wrote:Dziewczyny zaraz pawia wyczaruje na laptopa;-)