My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Pati Belgia wrote:to w razie co odwroce glowe i paw bedzie na podlodze, jesli moj piesio szybko dyla da;-)
-
Ania_84 wrote:MANIEK jak chodzilam do Pura to tez zeawsze sie zawieszalam na meski zadch
na silce
to jest uzależniające:)
Ania ja się wybieram do pewnego kościoła o. Cystersów tam jest taka wieeeeelka skrzynia i obok karteczki i długopis na których piszę się swoje życzenia prośby i podziękowania....byłam tam przed moim najważniejszym życiowym egzaminem...podziałało ( w dodatki z jakim skutkiem - miałam najlepszy wynik w kraju:)w każdym razie w najbliższą niedzielę znów się tam wybieram bo trzeba podziękować, a korzystając z okazji naskrobać kilka ważnych kolejnych próśb.
Dla Ciebie za to że tak dzielnie walczycie z przeciwnościami losu napiszę osobną karteczkę....nie ma ,....we wsi musi podziałać!!
PS oczywiście pozostałe forumowiczki też znajdą się na mojej karteczce:)justta, Ania_84, Anuśka, ara, LaRa, Zemraa, Asiula86, konwalianka lubią tę wiadomość
Maniek
-
justta wrote:No spadającej gwiazdy to już nic nie przebije
Ania a jakąś pastę na wrażliwe zęby masz? mi kiedyś sensodyne pomogła
bo takie sa objawy ;/ -
no to jak bedziemy mieli takie wsparie .. gwiazdy tego na górze i wasze kciuki to chyba musim milion plemnikow znalesc
MANIEK, Pati Belgia, Anuśka, justta lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:znaac moego psa to by ci wymyl ozorem wielki belt z podlogi
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Ooki kochane teraz zmykam maz wrocil z fuchy trzeba go ogrzac
bo zastapi mnie kocicaWiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2014, 20:22
Anuśka lubi tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Ooki kochane teraz zmykam maz wrocil z fuchy trzeba go ogrzac
bo zastapi mnie kocicaAnia_84 lubi tę wiadomość
-
Tez tak mam
Maz się kapcia a ja leze sobie i tak mnie naparza brzuch tak okresowo plus wzdęcia i gazy ze ax moja kotka spuerdzielila :-o -
dobry
Ja powoli wracam do żywych ,choroba sobie poszła (prawie)i mam nadzieje ,że nie wróci.....
Samopoczucie lepsze i chyba zaczynam dni płodne bo mnie jajcorki napierdzielają
nawet nie próbuje was nadrobić ...bo nie mam szans -
macham test owu bledziusienki hmm wcale na owu jutrzejsze czy nawet piątkowe nie wskazuje
wypiłam inofolic i szklanke ziół ojca sroki
chyba zaczynam sie łamać i miec dość cos mi sie wydaje ze jednak owu nie bedzie
ide do meża bo o dziwo ma ochotkizgredka, Anuśka lubią tę wiadomość
-
zgredka wrote:no zaczynam, bo ostatnie 2-3 tyg się leniłam, drobnym truchcikiem jakoś dałam radę
a teraz trzeba jeść podjeść, acz nie mam siły wciskać
Dzisiaj na kolację zrobiłam naleśniki amerykańskie (te grube) z syropem klonowym
Obżarliśmy się wszyscy jak prosiaczki i jeszcze nam na śniadanko na jutro zostało ciasto
momo1009 lubi tę wiadomość
-
zgredka wrote:Anuśka: ja jak zjem za dużo to czuję się fatalnie, teraz mogę jeść małe posiłki, no i na noc jak najmniej, muszę jak najmniej przytyć, żeby mi plecy nie pękły
Anuśka lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
zgredka wrote:Anuśka: ja jak zjem za dużo to czuję się fatalnie, teraz mogę jeść małe posiłki, no i na noc jak najmniej, muszę jak najmniej przytyć, żeby mi plecy nie pękły
Teraz spróbuję się pilnować z jedzeniem bo będę szersza niż wyższa