My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
marnut wrote:ANUŚKA KOCHAM CIĘ!!! Będziesz nam służyć radą i pomocą jak dongować i inofolicować. Nawet możemy Cię mianować Prezesem Stowarzyszenia "Donguj z nami", jeśli ma Ci być lepiej
. Tylko błagam Cię, nie zapominaj w tym miesiącu, że do ciąży potrzebny jest też SEKS... popracuj nad tym
.
Z seksem codziennie i co drugi dzień też nic nie wychodziło, więc nie mam pomysłu co w kolejnym cyklu zapodać... Chyba pojadę na terapię (czyt. do galerii na zakupy)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 08:17
Lena83, Arienna, Tamka lubią tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Jakoś nie chce mi się pracować nad czymkolwiek
Z seksem codziennie i co drugi dzień też nic nie wychodziło, więc nie mam pomysłu co w kolejnym cyklu zapodać... Chyba pojadę na terapię (czyt. do galerii na zakupy)
To też nie jest głupi pomysłSłabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 17 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
-
takkkjedz na zakupy .. obkup sie w co chcesz
a pomysl na nstepny cyk.. brk pomyslu czyli spontanAsiula86 lubi tę wiadomość
-
konwalianka wrote:Dronka, ale cały dzień przed Wami, nie ma co się nakręcać..mógł akurat mieć kiepską chwilę..
kurcze współczuje Wam tych problemów i namawiania mężów.. wg mojego seks jest lekarstwem na każde, dosłownie każde zło.. -
nick nieaktualny
-
my sie zastanwiamy nad dwoma warsztatami w Novum
ten jest 25 pazdziernika
http://www.novum.com.pl/pl/nowosci/0712-zapraszamy-na-warsztaty-jak-pomimo-niepowodzen-nie-stracic-nadziei-na-rodzicielstwo-kop/
ten 11 pazdziernika - ale chyba nie damy rady bo ja mam szkole
http://www.novum.com.pl/pl/nowosci/ona-i-on-jak-sie-wspierac-w-trakcie-leczenia-nieplodnosci-zapraszamy-na-warsztaty-2-sierpnia/ -
Jestem, jestem! Anuśka, kochane moje wszystkie.... I ja nie mam dobrych wieści, tempka mocno w dół więc zaraz udezry fala @
Zawijam sie szybko do pracy, postaram się zajrzeć pózniej. Tulę anuśka z tego samego szitowego wózka. Ale spoko, jeszcze wszystkie pokażemy losowi jakie waleczne z nas babeczki!!!
Anuśka wrote:A gdzie Kropka??? -
oki Kobitki lece
mamuska czeka
a dwa tata dzownil czy przyjezdzam na kawusie z tatkiemnooo i jak tu sie nie radowac..ps uwielbiam kawe zmoim tata
zawsze sie z nm draznie ze pilam z jego kubkahihh
i te rozmowy przy kawie
ehhh ..to tatko mnie nauczyl pic kawytylko parzona
przy kawie nie raz siadalismmy i gadalismy ..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 08:36
Asiula86, choco lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny. Spojzcie na moj suwaczek
Jutro wielki dzien! Wpadam tylko sie przywitac bo nastepny raz jak tu pewnie wejde bede juz po koscielnym i weselu
Trzymajcie kciuki:D
Pogoda ma byc piekna!Nieukowa, momo1009, Krokodylica, ara, choco, Kropka_1, LaRa, konwalianka, Anuśka lubią tę wiadomość
-
PsotkaKotka wrote:Hej dziewczyny. Spojzcie na moj suwaczek
Jutro wielki dzien! Wpadam tylko sie przywitac bo nastepny raz jak tu pewnie wejde bede juz po koscielnym i weselu
Pogoda ma byc piekna!kochana pieknych chwil cudownych wrażeń i czekamy na zdjęcia
-
Kotka będzie weselicho takie, że do końca życia będziesz je super wspominać
Jestem pewna że wszystko się uda na 102!
Anuśka a testowałaś, czy tylko temp? Jeszcze nic straconego...
Co do seksu to my z mężem w standardzie mam niskie libido i starania dla nas to był lekki dramat ;/ Najlepsze jest to, że oba mieisące jak zaszłam wyglądały tak, że w ogóle nie próbowaliśmy poza 2 dniami zaraz przed owu.
Odkryliśmy jedną rzecz: wspólny prysznic czyni cudaNawet jak się obojgu nie chce, to leziemy razem i potem po ciepłej kąpieli już zupełnie inne nastawienie ^^
Krokodylica, Kropka_1, konwalianka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPsotkaKotka wrote:Hej dziewczyny. Spojzcie na moj suwaczek
Pogoda ma byc piekna!. Psotka, oby pogoda i radość sprzyjały Wam nie tylko jutro, ale przez całe życie!
-
A ja sie zastanawiam czy owu była bo moje balony mnie wogole nie bolą nie raz tylko zaszczypia i tyle