My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
choco wrote:Cześć Babeczki
Zacznę od Was:
Aniu zazdroszczę relacji z Tatą, ale tak pozytywnie. Ja kiedyś byłam "córeczka tatusia" ale im jestem starsza tym bardziej nie możemy się dogadać, po ostatniej awanturze to wymieniamy miedzy sobą tylko informacje, zero swobodnej rozmowy, a tak mi tego brakuje
Krokodylku życzę Ci braku wymiotów i zdrowego krokodylątka
Biedroneczko gratuluję śluzuwidzisz, nie potrzebnie się stresujesz, a do wieczora to i mężowi ochota wróci
Kotka życzę udanej ceremoni i Nena też jutro ma ślub o ile dobrze pamiętam więc jej też wszystkiego naj. Dziewczyny wkładamy jutro weselne kreacje i imprezujemy razy dwa z Kotką i Neną na wirtualnym weselichu
Teraz o mnie:
Byłam wczoraj u ginki, dostałam lutke, zastrzyk na pęknięcie i skierowanie na drożność. Jak to obczaje to będę przeżywać.
Byłam też w kinie z Mamusią na "spódnice w górę" super film, uśmiałam się.
oby małżon tylko nabrał ochoty bo zaczynam sie martwic ze to jemu poprostu spadł testosteron lub ma coś z tarczyca po swojej mamusi -
nick nieaktualnyKroko - wszystkiego najlepszego i niech Ci się zdrowy krokodylek wykluje
.
A wiecie co zrobiłam? Zajrzałam sobie na chybił-trafił 1700 stron wstecz, żeby zobaczyć kto tu był i co się działo. Nadziałam się na Tamkę, która nie wierzyła, że przy temp 36,5 można być w ciąży a parę dni później dowiedziała się, że jest
.
"Poznałam" też Ashę i Lili, o której Tamka pisała mi ostatnio, a które już się nie pokazują (czemu?). Jakąś dziewczynę od tajfunów (z Filipin) i CzaryMary co to pojawia się i znika.
Krokodylica, Malenq, Nieukowa, justta, Katjaa, Tamka lubią tę wiadomość
-
agawera wrote:witajcie co sadzicie o plamieniu w 21 dniu cyklu , czy moze to miec zwiazek ze dzien wczesniej byl stosunek ?
a ilo dniowe masz cykle? , kiedy mialas owulacje ? , i czy wspolzylas wczesniej ? udostepnij swoj wykres to zobaczymy -
Cati zadalas chyba wsyztskie mozliwe pytania
hihih
ja po kawce i porozmowie z ordzicami
ehhh kocham te nasze ploty -
Dzień doberek dziewczynki
Wpadłam się tylko przywitać bo w pracy jestem do 17
a o 18 pomacham mojej fasolce bo mam wizytę :)więc już się nie mogę doczekać
Miłego dzionka życzę Wszystkim i Krokodylu Gadzino kochana jeszcze raz Wszystkiego czego tylko zapragnieszKrokodylica, Malenq, Nieukowa, Katjaa lubią tę wiadomość
-
Nieukowa wrote:Kroko: najlepszego!
A powiedz, coś robisz z zębami żeby ochronić szkliwo? Wymioty podobno bardzo szkodzą na zęby bo je rozpuszczają...
Dziękuję wszystkim dziewczynkom jeszcze raz za życzenia.
Z zębami nie robię nic, bo co ja niby mogę? Częściej myję i to wszystko. -
nick nieaktualnymarnut wrote:Kroko - wszystkiego najlepszego i niech Ci się zdrowy krokodylek wykluje
.
A wiecie co zrobiłam? Zajrzałam sobie na chybił-trafił 1700 stron wstecz, żeby zobaczyć kto tu był i co się działo. Nadziałam się na Tamkę, która nie wierzyła, że przy temp 36,5 można być w ciąży a parę dni później dowiedziała się, że jest
.
"Poznałam" też Ashę i Lili, o której Tamka pisała mi ostatnio, a które już się nie pokazują (czemu?). Jakąś dziewczynę od tajfunów (z Filipin) i CzaryMary co to pojawia się i znika.
od tajfunów - Nasturcja........bardzo często o niej myślę.............Tamka lubi tę wiadomość
-
kropka- przecież mówiłam dość złych wieści?!Cieszę się, że się nie załamujesz i stajesz do walki!
Kotka - wesele uda się! Życzę Wam wszystkiego najlepszego każdego dnia!
Kroko - życze Ci aby spełniło się Twoje życzenie:)
Dronka i o to chodziło!
Smoczyca- trzymamy kciuki za wizytę!
byłam na zakupach w auchan, boziu ale wszystko jest drogie - masakra ;/Kropka_1, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:Cati zadalas chyba wsyztskie mozliwe pytania
hihih
ja po kawce i porozmowie z ordzicami
ehhh kocham te nasze ploty
no ba1000 pytan do
smoczycapomachamy do twojej fasolki
trzymamy kciuki :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 11:25
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMalenq wrote:od tajfunów - Nasturcja........bardzo często o niej myślę.............
Z tych paru postów co przeczytałam wyłonił się obraz sympatycznej dziewczyny, co to jednak miała trochę pod górkę...ale życie ciekawe. Z tego co widzę skasowała już konto - zrezygnowała ze starań, czy z portalu?
No i taka dygresja - Tamka jest w 15 tyg ciąży, na 1000 stronie jeszcze nie była. Co to znaczy? Że w 3,5 miecha natrzaskałyście 1500 stron dziołchy! Wynik imponujący
, gratuluję!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 11:31
konwalianka, Lena83, justta, Katjaa, Tamka lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny :*******
Tesknie za Wami baaaaardzo ale doba krótka ...
Kroko - wszystkiego naj naj naj lepszego :*******
Kotka - trzymam kciuki zeby wszystko poszło gładko na weselu
Ktopa- tule ...
Kontrola u mnie wczoraj wyszla stednio dobrzeale na wiecej nie liczylam. U mnie w firmie rzadko juz komus wychodzi idealnie - za duzo tego jest juz.
Wieczor w wannie był ... No booooooooskiiiii był
Nie mierze .... Nie gmeram ... No nic nie robie i dobrze mi z tymjustta, Kropka_1, konwalianka, Krokodylica lubią tę wiadomość
Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.