My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykonwalianka wrote:no cóz.. ja jeszcze nie mam, ale u Ciebie to nader podejrzane..może jednak "zapylenie"
Kropko, w 1szej ciąży pojawiła mi się chyba w 7m-cu, w drugiej miałam od początku - bo została z 1szej.
A teraz Konwalianko, to raczej "potęga podświadomości" ją wyłoniła, albo mam po prostu bardzo wysoki progesteron (co mnie cieszy) współpracujący z melatoniną. Uważam, że stosunek w dzień niepłodny plus dwa stosunki..ekhmm.. "niepełne" w dni płodne, to jednak za mało na ciążę. Ale mój organizm ześwirował i nie przyjmuje do wiadomości pewnych faktów
.
konwalianka lubi tę wiadomość
-
Owulacji juz miałam była ok 2 października, współżyjemy regularnie co 1 czy 2 dni następny Okres 16 tylko ze poprzedni cykl trwał u mnie 25 dni i myślałam że nie miałam owulacj. Ale nie wiem sama może bredze bezsensu
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
Biedra ja nie wiem czy one chcą peknac czy nie. Ja nic nie wiem.
zadzwoniłam zapisać się na SHG z myślą pewnie kolejowa na luty a oni, jak pani dostanie miesiączki proszę zadzwonić. AAAAAAA to już za 2 tygodnie. Mój mąż akurat w szpitalu będzie? I co ? Razem będziemy leżeć? Boje się !!!!!!**********************Gang 18+***********************
-
nick nieaktualnyDziewczyny, ja się żegnam (być może na dni parę), bo zmieniam operatora netu i na trochę mnie odetnie. Dziś kończy się umowa z jednym, a Pan od nowego operatora jeszcze nie przyszedł i nie wiadomo kiedy będzie
. Może być równie dobrze dziś jak i za tydzień.
Trzymam kciuki za Was wszystkie i mam nadzieję, że jak wrócę to będą nowe fanzole!
Malenq, Katjaa lubią tę wiadomość
-
marmut, słabo sie postarałaś! trzeba było nowego operatora już tydzień temu ściagać! czekamy byle nie trwało to tyle ile ta kawusia u Ciebie
choco, oj nie bój nic tylko łap byka za rogirazem bedzie Wam raźniej a i będziecie w jednym czasie dochodzić do siebie, będzie dobrze..
ja na szybko przygotowałam zapiekankę, stoi i czeka aż łaskawie wrzucę ją do piekarnika..już mi ślinka cieknie:)
aaaa właśnie dzwoniła do mnie moja kierowniczka, z zapytaniem czy planuje jeszcze powrót do pracy - nieco się zdziwiłam, bo jeśli nie, to oni by kogoś na zastępstwo wzięli.. niezłe, co? 4 miesiące temu chcieli mnie zwolnic, a teraz kogoś na zastępstwo chcą braćWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 13:36
-
choco wrote:Biedra ja nie wiem czy one chcą peknac czy nie. Ja nic nie wiem.
zadzwoniłam zapisać się na SHG z myślą pewnie kolejowa na luty a oni, jak pani dostanie miesiączki proszę zadzwonić. AAAAAAA to już za 2 tygodnie. Mój mąż akurat w szpitalu będzie? I co ? Razem będziemy leżeć? Boje się !!!!!!ale miałbyś niespodziankę
-
nick nieaktualny
-
agawera wrote:Owulacji juz miałam była ok 2 października, współżyjemy regularnie co 1 czy 2 dni następny Okres 16 tylko ze poprzedni cykl trwał u mnie 25 dni i myślałam że nie miałam owulacj. Ale nie wiem sama może bredze bezsensu
-
Biedroneczka83 wrote:a ja dla odmiany mam dośc energii hehehe z malżem gadałm juz miał normalny głos wiec moze już przeszedł foch
a dziś postanowiłam nie inicjowac sexunich sam coś pomyśli.....
wiec niech sie zastanwoi czy chce strzelac Focha
Biedroneczka83 lubi tę wiadomość
-
No i będzie lincz. Dawno mnie nie było. Ale teraz idę pod prysznic i zamierzam nadrabiać moja nieobecnosć. Później spróbuję się odnieść do tego co było
Uda mi się? Wyznaczę tylko zadania synulowi i zaszywam się w łóżku.Ania_84 lubi tę wiadomość
O ja Cię chromole, gdzie są te fasolle
-
Lamama wrote:No i będzie lincz. Dawno mnie nie było. Ale teraz idę pod prysznic i zamierzam nadrabiać moja nieobecnosć. Później spróbuję się odnieść do tego co było
Uda mi się? Wyznaczę tylko zadania synulowi i zaszywam się w łóżku. -
Biedroneczka83 wrote:Ania dobre dobre
mam nadzieje ze do wieczora mu sie humor poprawi na tyle ze ta owulka bedzie owocna hehehehe
sfochowane plemiki sa najlepse wscieklae szybkie i robiace na zlosc "zaplodnie K*** to jajo niech sie pozniej mecza
"
konwalianka lubi tę wiadomość
-
Dronka, i dobrze! tylko wiesz.. nie podkładaj mu nogi coby nie miał utrudnione, np. idz do łózka nago?
Lamama, powodzenia! da synowi dduuuuuuuuuuużooo zadań
kurde, człowiek nawet kichnąć nie może, bo od razu ból, jakby mi macica się oderwała.. bezsensuBiedroneczka83 lubi tę wiadomość
-
help...mam dziś znów załamanie jakieś,,,,nie dość że z mieszkaniem mam problem (ale to temat rzeka nawet nie chce zaczynać) to z tą moją ciążą też w lesie jestem...jakaś wkur***ona jestem ...chyba mam pmsa w dodatku nie wierze że owulka w ogóle była ...no bo jajnik prawy boli mnie dziś znów
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 13:54
Maniek