My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
MANIEK wrote:help...mam dziś znów załamanie jakieś,,,,nie dość że z mieszkaniem mam problem (ale to temat rzeka nawet nie chce zaczynać) to z tą moją ciążą też w lesie jestem...jakaś wkur***ona jestem ...chyba mam pmsa w dodatku nie wierze że owulka w ogóle była ...no bo jajnik prawy boli mnie dziś znów
-
MANIEK wrote:a ja dziś zjadłam parówkę i zapiłam jogurtem gruszkowym:)
moją pierwszą reakcją po przeczytaniu tego wpisu, było zerknięcie na Twój wykres
ja wcinam właśnie swoją zapiekankę makaronowąWiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 14:47
MANIEK, momo1009 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej ja juz po pracy czekam na auyobus. Nawet sniadania dzisiaj jeszcze nie jadlam.
Dziewczyny mialam wcale nie testowac ale maz mi przyniosl test wiec zrobilam mimo ze za wczesnie. I zglupialam. Zamiast drugiej kreski pojawila mi sie mocno widoczna kropeczka - test chyba wadliwy nie?? -
nick nieaktualny
-
OLga po porstu powtorz test jesli cos sie pokazlao to mzoe cos jest na rzeczy ale moze tobyc tez wada
-
nick nieaktualnykonwalianka wrote:
aaaa właśnie dzwoniła do mnie moja kierowniczka, z zapytaniem czy planuje jeszcze powrót do pracy - nieco się zdziwiłam, bo jeśli nie, to oni by kogoś na zastępstwo wzięli.. niezłe, co? 4 miesiące temu chcieli mnie zwolnic, a teraz kogoś na zastępstwo chcą brać
Mi sie konczyla umowa 2 miesiace po porodzie. I tez szef dzwonil czy wracam itp bo cjce kogos na zastepstwo i niestety mumowy mi nie przedluzyl juz -
Siema,
Wracam z robocizny, powoli wychodze z zaleglosci ku zaskoczeniu pozostalych pracownikow (moze powinni przestac chodzic na plotki i wspolne czytanie gazete z marketow)..
Goraco dzisiaj strasznie.. ledwo sie ruszalam, a ma zamiar pracowac do kwietnia -
nick nieaktualny