My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Anuśka wrote:Ja dzisiaj wpadłam do Biedronki (nie tej naszej-za daleko mieszka
) i kupiłam zestaw książek kucharskich
I właśnie ugotowałam zupę cebulową z grzankami z serem z jednej książki. Niebo w gębie
-
A ja się czuję jakby mnie ktoś walcem rozjechał... taka żabaaa, nic mi się nie chce, śpiąca, brzucho dokucza - standard przy @.
Ale, ale! W domu czekają na mnie mega eko dwie big dynieW sobotę się na nich wyżyję i je rozkrwawię normalnie za tą małpę wredną! Zrobię na pewno pycha kremik no i pomyślę co jeszcze
Mam jeszcze w zapasie pycha konfiturę z dyni z sokiem z pomarańczy więc czegoś innego poszukam
DZIĘKI ZA WSZYSTKIE BUZIAKI, UŚCISKI, PRZYTULANIA - wszystkie poczułamAnia_84, Malenq, Anuśka, ara lubią tę wiadomość
-
Ania_84 wrote:wwe no daj przepis
A ja nie mam dzisiaj ochoty na cokolwiek więc potrzebny mi był szybki i prosty przepis
LaRa, konwalianka, Ania_84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja dpieor poznie dojrzalam kropke
OLga w poniedzialek masz chyba termin wiec poczekaj juz do niedzieli -
Czarnula ale kropka
ja wpadłam na chwilke mąż już ma ok humor
moja szyjka powedrowała sobie bardzo wysoko jest otwarta i średniatest dalej negatywny blady hmm nawet bldszy niz 3 cykle poprzednie
jajniki bolą dalej
dziekuje ze was mam -
aaa jest jest ściemniała nie jest jeszcze pozytywna ale taka jak miesiąc temu na dwa dni przed mega pozytywnym testem owu wiem wiem wariatka ze mnie
ale ciesze sie jak głupia hehehe moze jednak owu sie przesunie zobaczymy aaaaaCzarnula87, konwalianka lubią tę wiadomość
-
Anuśka też mam te książki z biedry są super
dobre proste dania.
Czarnula faktoza też kropkę widzę hmm poczekaj sobie do terminu@ bo nie ma co się nakręcać..lepiej się pozytywnie zaskoczyć.
a ja dziś serwuje kotleta z kurzego cycka na oscypku:)Mężu się ucieszy....ale mnie dziś sutki bolą..masakra jeszcze nigdy nie doświadczyłam takiego rodzaju bólu całe (.)(.) to tak ale same .. to dopiero dziś ....auuuuła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 17:44
Ania_84, Anuśka lubią tę wiadomość
Maniek
-
aaaa i chciałam się jeszcze pochwalić dziś przyszedł mi list z dkms - mogę dać już próbkę i odesłać i już będę zarejestrowana jako dawca szpiku:)
.....
....
Pati może ja będę tą szczęściarą i będę mogła pomóc..Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2014, 17:59
Krokodylica, Anuśka, momo1009, Pati Belgia lubią tę wiadomość
Maniek
-
nick nieaktualny