My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
heheh dobrze

nie no tak serio to nawet przechodzilam kolo apteki ale stwierdzilam ze nie ma sensu do pon max powinna przyjsc wedle moich ustalen. wiec co mi szkodzi poczekam
-
Ania_84 wrote:Asiula łdany to on jest i az zal dupe sciska ze nic z takiego nie wychodzi

nie no dziewczyny podchodze do tego z rozumem.. checie zeby mnie maz z domu wypieprzyl
jak mu powiem ze jestem w ciazy t pomysli ze poszlam w tango ;P
ktora mnie wtedy przyjmie ;P
NAwet ja mam wygodną kanape
tyle ze u nas szaro-buro i ponuro
-
Dziś tez mam nie zbyt fajny dzień rano jakoś nie mogłam wstać len jakby co albo zmęczenie i do tego ból głowy potworny masakra a przedemna weekend praca w molochu
Myślałam że śluz wrazowawy będę miała do 16 od 2 dni go nie ma tylko mam uczucie mokrosci nie kumam swojego organizmu -
Okna pomylam, ale myjąc zauważyłam błąkającego sie psiaka, który przed każdym sie płaszczy i czeka na coś. Muszę sie dowiedzieć czy jest to czyjś pies czy bezdomny, napewno zaniose mu jedzenie i wodę. Jak na razie jest mi go tak szkoda ze siedze i wyje, bo jak widzę bezduszność ludzi to mnie krew zalewa ;(
angeika lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyI wróciłam... zanim dojechałam do lekarza to prawie wypadek spowodowałam bo pot ciurkiem się ze mnie lał po twarzy i plechach i nic nie widziałam

Grypa - wylegiwac się i wygrzewać, brac oc przpeisał. W poniedziałek do przychodni po L4
zadzwoniłam do pracy i oczywiście wielki foch bo jak ja mogę chorowac jak tam taki zpaierdol a ja jeszcze nocke mam
po 10 minutach dzwoni kierowniczka (która nie wiedziała że już dzwoniłam) czy moge wczesniej przyjsć do pracy bo zapierdol, powiedziałam że sorry ale zdycham w domu byłam u lekarza grypa i L4
wstąpiłąm po drodze do brzdąki bo w lodówce światło i już siedzę w odmku, tylko zamiast wleźć pod koc to chyba za ogarniecie chałupy sie lekkie wezmę - pranie itp, bo szlka mnie trafia na bałągan, a musze sobie trochę przewietrzyć bo śmierdzi kotem i potem
-
Hej Czarnula olej bałagan posprzatasz jak wydobrzejesz..
Laski mam hiper lenia mąż mnie rano na śpiocha wykorzystał, boli mnie,dziś krzyż i taka bez energii jestem a tu słonko i piękna pogoda.. bez sensu nie rozumiem samej siebie
Krokodylica lubi tę wiadomość
Maniek

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej kochane. Ja wykorzustuje słoneczko i na działce siedze
męża też próbowałam wykorzystać rano na śpiocha ale się nie dał. Skok tempki miałam, ciekawe co bedzie jutro. Czyżby już po owu? Ja nawet nie zdążyłam testu owu z szafki wyciągnąć
. Serducha w razie czego były, ale jak do pn tempka się utrzyma od poniedziałku luteina i testowanie mi sie na 26 przesunie

******************************GANG18+***************************** -
Rozumiem, tez tak mam. Choć od dwóch cykli siada mi troche psycha ale ostatnie 8 obsesyjnie myślę tylko o dziecku. Może to nas blokuje?stara_czka wrote:Jest mi dziś wyjątkowo źle. Od lat staram się o dziecko, bywały różne momenty, ale od kilku miesięcy nie potrafię myśleć o niczym innym. Mam totalną depresję a dotego jestem zazdrosna o dzieci mojego Miśka.

******************************GANG18+***************************** -
nick nieaktualny
-
hejkochane ja dopierow wrocilam.. jak mmowilam ze mnie cycki niebola to teraz mam ;/
mezu na kawalerskim ja siedze i odpoczywam bo strasznie spac mi sie chce -
nick nieaktualny