My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA ja mojemu wysyłam listę i on jeździ i traci czas biegając między pułkami...kiedyś byliśmy w galerii i ostatecznie ja usiadłam na ławeczce a on biegał między sklepami...nie wiem tylko dlaczego sami męzczyźni siedzieli koło mnie, a kobiety tylko mijały wchodząc do sklepów ;p Ostatecznie mój luby kupił mi koszule i kilka innych fajnych ciuszków ;)Ma dobry gust...
Mój przyjaciel gej zawsze mnie ciągnie po sklepach i powtarza z kim jak z kim, ale z gejem robi się najlepsze zakupy...uwielbiam go:)
Anuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anuśka wrote:Mój lubi spożywkę kupować ale jak go ciągnę na ciuszki to wymięka

to widze ze tez taki łakomczuch
moj jak wejdzie w dzial słodyczy ... to wieki mogą minąc zanim sie zdecyduje , lub przynosi jedna rzecz np. ciastka z czekolada w hurtowych ilosciach... mina jego bezcenna .
Anuśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyArienna wrote:a co się stało Czarnulku? chodzi Ci o wykres? no nie powiem zbaraniałam jak zobaczyłam
Nieee tak paskudnie się czuję
od wczoraj utrzymuje mi się temperatura ciała powyżej 37 :/a dla mnie 36,6 to już morderstwo 
do tego gardło mnie tak ostro boli że aż uszy mnie bolą jak coś łykam
głowa, pocę się że pot mi po dupie ciurkiem leci, włąsnie kołdre i poduszki piorę bo można z nich wyciskać
a czeka mnie jeszcze dzisiaj nocka w pracy i jutro
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Czarnula czy to krwawienie jest normalne vzy mniejsze bo az taki skok?
Pierwszy dzień krwawienie małe było, wczoraj to raczej plamienie, dzisiaj na razie też plamienie ale isę rozwija
Ale skok to dlatego że chora jestem i mam ogólnie temperature
-
Może to jakaś infekcja jednak ja też czuję się źle więc nie będę takiej tempki wpisywać, w ogóle do końca @ nie będę mierzyła bo to bez sensuCzarnula87 wrote:Nieee tak paskudnie się czuję
od wczoraj utrzymuje mi się temperatura ciała powyżej 37 :/a dla mnie 36,6 to już morderstwo 
do tego gardło mnie tak ostro boli że aż uszy mnie bolą jak coś łykam
głowa, pocę się że pot mi po dupie ciurkiem leci, włąsnie kołdre i poduszki piorę bo można z nich wyciskać
a czeka mnie jeszcze dzisiaj nocka w pracy i jutro
-
nick nieaktualny
-
oj bidulkoCzarnula87 wrote:Pierwszy dzień krwawienie małe było, wczoraj to raczej plamienie, dzisiaj na razie też plamienie ale isę rozwija
Ale skok to dlatego że chora jestem i mam ogólnie temperature
przytul mocno !!!
nie bede cie dobijać loczku !
cholerny okres przeziebien,,,, nie wiem moze to mit.. ale ja do prawie wszystkiego co gotuje z miesa dodaje czosnek. I powiem wam ze nas nic nie łapie moze jednak on dziala ? ? ?
to sobie nie zrobie lisciAnuśka wrote:Z czym toto jesz???
Dobra doczytałam... Jak usmażysz to daj znać jak smakują
((
Aby przygotować ten słodki przysmak, najpierw trzeba zebrać klonowe liście, a następnie konserwować je w beczkach z solą ponad rok czasu! Po upływie wyznaczonego czasu należy wyjąć listki, otrzepać z nadmiaru soli, zanurzyć w cieście z mąki z dodatkiem sezamu i cukru i tak przygotowane listki wrzucać na gorący, głęboki tłuszcz. Liście powinny smażyć się tak przez ok. 20 minut, aż staną się dobrze wypieczone.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2014, 10:56
-
nick nieaktualny
-
Czarnula87 to się kuruj kochana ja mojego miska dzis wczoraj wysmarowalam amolem plecy tors szyje i dzis ból gardla mu minal
-
nick nieaktualnyAle się wczoraj wkurzyłam
dzwoniłam do pracy że zdycham mam temperaturę itp. a że ja jestem na te nocki za kolege któy przyniósł L4 więc mi powiedzieli to przyjdź na którą dasz radę. Ok, powiedziałam, ze najpóźniej na 17 dotrę (miałam iśc na 15:00) i wiecie co? wpisali mi cholerne spóźnienie
wrrrrr

[/url]