My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
hej

jak pogoda bo nie chce mi się wylazic z łóżka i sprawdzać co za oknem się dzieje.
Lece zaraz na zastrzyk z pregnylu i dziś spłodzimy naszą kijaneczkę Tamerlanka.
Miłego dnia Słoneczka
Czuję że to będzie wielki dzień 
Asiula86, Misi@, Pati Belgia lubią tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
Cześć dziewczyny

Misi@ nie wiem czemu nie widzialas mojego wykresu jest udostępniona dla wszystkich
Ja za niedlugo do pracu się szykuje a tak mi sie nie chce ze szok
jeszcze wstalam z łóżka i nagle mi sie tak zaczelo krecic w glowe ze az sobie siadlam ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2014, 08:12
Misi@ lubi tę wiadomość
-
nie notroche zle napisalam za 2 tyg poznamy wyniki po biopsji ..jesli testosteron skoczy powyzej 400 to mozna wtedy bedzie mowic o biopsjiNieukowa wrote:Ania patrze na suwaczek- za 2 tygodnie dowiecie sie ile maz ma plemnikow? A to bedzie biopsja jader czy cos mniej inwazyjnego? I co potem? Jestem przekonana ze znajdziecie upragnione kijanki

mamy zrobic tez badanie nasienia.. bo moze pojawia sie jakies przynajmnije martwe plemniczki
-
PS.. Anuska spadnie tempka.. po porstu moze faktycznie mialam owulke 23 dc..i franca przyjdzie mi akurat na wesele ;/
-
choco wrote:hej

jak pogoda bo nie chce mi się wylazic z łóżka i sprawdzać co za oknem się dzieje.
Miłego dnia Słoneczka
Powodzenia! To będzie wielki dzień!
choco lubi tę wiadomość
Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
Buractwa nie brakuje niestetyzgredka wrote:Anuśka: mi kiedyś chrzestna mojej mamy powiedziała, że jestem nieładna i gruba (a byłam naprawdę ładnym dzieckiem), a sama ważyła z 90 kg
ja dziś mam plan na ciucholandy

Owocnych łowów
Ja kiedyś uwielbiałam latać po ciuchach... Nie dość że niepowtarzalne ubrania to jeszcze za grosze... A teraz jakoś czasu nie mam
-
No trzymam kciukichoco wrote:hej

Miłego dnia Słoneczka
choco lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnychoco wrote:hej

Miłego dnia Słoneczka
Powodzenia !!!
choco lubi tę wiadomość
-
To ja wrzucić do drugiej bez wodyAnuśka wrote:Feeee zapaskudzi tylko wodę

Anuśka, marnut lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnia_84 wrote:Cześć dziewczyny

Misi@ nie wiem czemu nie widzialas mojego wykresu jest udostępniona dla wszystkich
Ja za niedlugo do pracu się szykuje a tak mi sie nie chce ze szok
jeszcze wstalam z łóżka i nagle mi sie tak zaczelo krecic w glowe ze az sobie siadlam ;/
Trzymaj się... ja dopiero w poniedziałek do pracy...nadal mam zawalone gardło:( -
nick nieaktualny
-
cześć..
za długo u nas było dobrze.. dziś Tymek wstał z zapchanym nosem i mocno kaszlący ;(
a mieliśmy jechać do miasta iluzji i tyle z naszego planu.. ech, ręce opadają..
chleb już niemal zarobiony, a na obiad ugotowałam żurek, mąż namawia na gulasz z plackami ziemniaczanymi, ale ja nie mam weny.. znowu dziś nie mam humoru..
nie mam nawet gdzie wyjść, by się "odstresować", bo wszędzie pola ;/ to mam wyprowadzkę na wieś..
Misi@ - zdrówka, teraz dziadostwa łapią wszystkich
-
Dzien dobry slonca, czy ttylko ja dzis wstalam lewą noga?
wczoraj sadzilam ze bedzie serduszkowanie... nawet trawnik ostrzygłam i maz go przez chwile widzial ...ze jest nawet pas startowy.... no wiec czekalam ponad 20 min w lozku i co... i sie nie doczekalam bo wacpan ogladal jakies pierdoly na Youtube... bardziej interesowaly go jakies glupoty niz to ze w sypialni czeka na niego zona.. z jasnym planem na wieczor. Gdy przyszedl ja bylam juz tak sfochana a on nie wiedzial czemu... to mu powiedzialam. NA to on ze ja to tez tak robie jak on idzie "SPAC!" ok ale ja nei czekalam na niego by isc spac tylko by serduszkowac !!! czy faceci to debile??? wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Krokodylica, marnut lubią tę wiadomość