My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
jestem jeszcze na chwile mój cykl chyba stracony
szyjka jakas miekka raczej średnia hnn sama nie wiem śluzu takiego super było jak na lekarstwo dzi oprócz tego zalewu raz to juz praktycznie sucho sie robi Zgredka troszke mnie pocieszył twój wykres ze był nieprzewidziany
-
głowka do góry ! serduszkujesz duzo ! to sie liczy , no juz :*Biedroneczka83 wrote:jestem jeszcze na chwile mój cykl chyba stracony
szyjka jakas miekka raczej średnia hnn sama nie wiem śluzu takiego super było jak na lekarstwo dzi oprócz tego zalewu raz to juz praktycznie sucho sie robi Zgredka troszke mnie pocieszył twój wykres ze był nieprzewidziany -
Misi@ wrote:a ile dni po owulacji zrobiłaś test ciażowy? U mnie wczoraj i przed wczoraj test owulacyjny był pozytywny..nie mierzyłam temp. bo nie mam termometru, nie obserwowałam śluzu, bo chyba jeszcze nie potrafię. i zastanawiam się kiedy sprawdzić? Moje poprzednie dwa cykle miały 31 dni teraz troszkę się wydłużył, ponieważ jest 29 dc, więc myślę, że będzie mial ok 40 dni. Boję się rozczarowania...
13 dni czyli na dzien przed spodziewana
Misi@ lubi tę wiadomość
-
kurde dziewczyny robie test owuzlacyjny nawet pozniej niz ten pierwszy , i ze nie powinno byc tak ze im blizej ow.. to na tescie ta 2 krecha powinna byc wyrazniejsza z dnia na dzien? 8dc kreska jest widoczna , niz ta ktora robilam dzis
co jesT? to normalne >?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2014, 21:36
-
Dobrej nocy życzę wszystkim i sie żegnam. Jutro na 9 muszę do miasta jechać bo mam wizytę u fryzjera z psem. Już takie kukły jej urosły, ze musi ja obciąć... Do jutra kochane dziewczynki i co po niektórym owocnych staranek:-)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
2461 strona mi wybiła.Jeszcze troszkę
Chyba więcej nie dam rady tej nocy. Odpaliłam ovu z lapka i tak koduję co spamiętam, by napisać kilka słów ale jak po tej mojej żmudnej pracy, chociaż przyjemnie się czyta prawie cały czas, nie dostanę choćby jednego lajka, to się obrazę i wskoczę do tej studni Anuśki sama i po olei oddam WAm Waszych mężów
:-)
Czarnula87, choco, Anuśka, Asiula86, Misi@ lubią tę wiadomość
O ja Cię chromole, gdzie są te fasolle
-
nick nieaktualny

[/url]