X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • Pati Belgia Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam kochaniutkie z rana:-)

Anuska w doopie miej wstretne babsko. Pewnie żal ja ściska, ze masz dobre życie.
    Ania 84 trzymam mocno za Was kciuki. Zobaczysz znajda żołnierzyków i będzie staranko pełna para.
    Konwalianka współczuje kochana i życzę zdrowia dla synusia.
    Choco do roboty kochana. Trzymam kciuki:-)

Wczoraj mama kupiła bratu iPada więc ja odzyskałam swojego i mam polskie znaki:-) już nie będziecie miały mnie za głąba ;-) ja właśnie jestem z psem u fryzjera. Obcinają ja a ja sie nudze. Zastanawiam sie czy nie zatestowac jutro. W sumie w poniedziałek powinnam ale mnie korci...

konwalianka, choco lubią tę wiadomość

f2wl3e5eifigbu3h.png[/url]
    l22nkrhmmhbh7btb.png
    ****gang 18+****
  • cati Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    toby byl by 13dpo ? Mysze ze Pati mozesz zatestowac ;) jutro.

ckai9jcgmxpymslt.png
    https://www.maluchy.pl/li-71768.png
    ******* Gang 18+*******
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie zadzwonił małż z zapytaniem czy o czymś nie wie... Okazało się że ludzie na wsi mu gratulują mojej ciąży :) No i właśnie wyszło mi bokiem gadanie że chcę jeszcze dziecko :) Ploty takie latają na mój temat że szok :) Studnię upcham całą starymi ciekawskimi babami :)

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pati trzymam kciuki za testowanie :)

• cati Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Właśnie zadzwonił małż z zapytaniem czy o czymś nie wie... Okazało się że ludzie na wsi mu gratulują mojej ciąży :) No i właśnie wyszło mi bokiem gadanie że chcę jeszcze dziecko :) Ploty takie latają na mój temat że szok :) Studnię upcham całą starymi ciekawskimi babami :)

budujemy druga studnie na te babsztyle !!

ckai9jcgmxpymslt.png
    ******* Gang 18+*******
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cati wrote:
    Dzien dobry slonca, czy ttylko ja dzis wstalam lewą noga?
    wczoraj sadzilam ze bedzie serduszkowanie... nawet trawnik ostrzygłam i maz go przez chwile widzial ...ze jest nawet pas startowy.... no wiec czekalam ponad 20 min w lozku i co... i sie nie doczekalam bo wacpan ogladal jakies pierdoly na Youtube... bardziej interesowaly go jakies glupoty niz to ze w sypialni czeka na niego zona.. z jasnym planem na wieczor. Gdy przyszedl ja bylam juz tak sfochana a on nie wiedzial czemu... to mu powiedzialam. NA to on ze ja to tez tak robie jak on idzie "SPAC!" ok ale ja nei czekalam na niego by isc spac tylko by serduszkowac !!! czy faceci to debile??? wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Odp. TAK!!!!

Ps. Witajcie :)

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • LaRa Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Anuska! Skąd to znam. U mnie na ogródku robił facet drenaż i zakładał trawnik. Na oczy mnie nie widział jeszcze a już wiedział ze jestem w ciazy, w 1 trym. Ze ogrodek kupiliśmy 2 lata temu i jeszcze kilka głupich tematów. Okazało sie ze pogadał chwile z sąsiadka zza płotu i wiedział wszystko...
    Jak to mówił moj kumpel: fuck old woman!!!!!!

Katjaaaaa spełnienia marzeń!!!!!! :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2014, 09:56

Anuśka, Nieukowa lubią tę wiadomość

38t2d 3200g 52 cm 2.06.2017
    mhsv3e5euobgbkf8.png
    39t4d 3620g 57 cm 21.04.2015r.
    ug37rl681rlw7tbf.png

***gang18+***
  • konwalianka Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj faceci, to zwierzęta z innej planety! szkoda słów..

Pati, to trzymam kciuki za testowanie

Anuśka, no widzisz.. problem z głowy, ciąża jest, plotki są :) haha.. do studni je!

Anuśka, Pati Belgia lubią tę wiadomość

Nasz Tymuś

17u99vvjrkw5nnt9.png
    PL

Gang 18+

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W sumie mi to lotto, a niech sobie gadają :) Kiedyś im się znudzi zwłaszcza jak mi brzuch nie będzie rósł :) Ale słyszałam przez tel. że chyba mi męża wkurzyli dość porządnie :) Chyba będę musiała go zrelaksować jak wróci :) Zabiorę go na zakupy hi hi hi ;D

Krokodylica lubi tę wiadomość

• Arienna Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    haj laski :)coś nowego?
    ja miałam koszmarny dzień wczoraj, cały dzień plamiłam a wizyta dopiero była o 19 koszmar. Na wizycie doktor powiedział ze Groszek jest :D i to tam gdzie trzeba, ale się jeszcze wgryza i dlatego plamię :) dostałam Dupka by Groszkowi pomóc i mam wypoczywać i czekać aż przestanę plamić :).

Dziś znów plamiłam ale już nie panikuję, brzuszek mnie nie boli więc może to spływa jeszcze z wczoraj, po za tym miałam USG dowcipne więc może tez dlatego plamienie intensywniejsze rano było- będzie dobrze :)

a po wizycie była u mnie przyjaciółka i dostałam śliczne srebrne dziecięce buciki jako pierwszy element do kolekcji charmsów (zaczynam zbierać :) ) hihi różowe bo się upiera że będzie dziewczynka ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2014, 10:16

Misi@, Czarnula87, Asiula86 lubią tę wiadomość

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • Arienna Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aha i bezwzględny ban na sex póki doktor nie pozwoli :P

Aniołek 11.10.2014 (5tc) ***Gang 18+***
    ewebii4.png
    klz9tv73qklgbi72.png - 7 kg
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arienka cieszę się że wszystko już ok :) Leż i dbaj o Was :D

Arienna lubi tę wiadomość

• cati Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lara to przynajmniej mamy te same zdanie...
    konwalianka - tak chyba z innego ukladu slonecznego.....!!! :D
    Anuśka - a przypadkiem zakupy nie relaksują ciebie ? :D heheheh
    Arienna -fajny pomysl z tymi charmsami , moze tez zrobie taki prezent mojej przyjaciółce :))

ckai9jcgmxpymslt.png
    ******* Gang 18+*******
  • Anuśka Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cati wrote:
    Anuśka - a przypadkiem zakupy nie relaksują ciebie ? :D heheheh

Oj tam ;) Taki szczegół :)

cati, konwalianka, marnut lubią tę wiadomość

• cati Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    hehe :D ale pomysł jest dobry !! :D

yyy ide zbierać liscie klonu ! podobno są smaczne !!! obym tylko pozniej mogla sie zalatwic w ciagu tygodnia xD heheh

http://joemonster.org/art/29548/W_wiekszosci_krajow_pali_sie_je_lub_wyrzuca_w_Japonii_uchodza_za_przysmak

ckai9jcgmxpymslt.png
    ******* Gang 18+*******
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cati wrote:
    Dzien dobry slonca, czy ttylko ja dzis wstalam lewą noga?
    wczoraj sadzilam ze bedzie serduszkowanie... nawet trawnik ostrzygłam i maz go przez chwile widzial ...ze jest nawet pas startowy.... no wiec czekalam ponad 20 min w lozku i co... i sie nie doczekalam bo wacpan ogladal jakies pierdoly na Youtube... bardziej interesowaly go jakies glupoty niz to ze w sypialni czeka na niego zona.. z jasnym planem na wieczor. Gdy przyszedl ja bylam juz tak sfochana a on nie wiedzial czemu... to mu powiedzialam. NA to on ze ja to tez tak robie jak on idzie "SPAC!" ok ale ja nei czekalam na niego by isc spac tylko by serduszkowac !!! czy faceci to debile??? wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
    hehe mam to samo..niesamowite mężczyźni to inny gatunek ;0 Wstałam rano zaczełam ogarniac...mąż spał...poszłam po chleb a że byłam glodna i jak wróciłam do domu a mój luby z łóżka mówi...choć położyć sie koło mnie..no i mnie trafiło..ja uwijam sie byśmy zdążyli do moich rodziców , a mieszkają na wsi więc trochę czasu nam to zajmie zanim dojedziemy...musze jeszcze biszkopt na jutrzejszy tort upiec no i ból głowy i ten głód...a on z takimi propozycjami ( bawił się tel oczywiście coś oglądał w necie, albo grał)...wrrrr...jak już zjadłam to trochę mi już przeszło..a teraz biszkopt tak urusł, że boję się, że piekarnik eksploduje :p Ech meżczyźni kto ich zrozumie

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ wrote:
    hehe mam to samo..niesamowite mężczyźni to inny gatunek ;0 Wstałam rano zaczełam ogarniac...mąż spał...poszłam po chleb a że byłam glodna i jak wróciłam do domu a mój luby z łóżka mówi...choć położyć sie koło mnie..no i mnie trafiło..ja uwijam sie byśmy zdążyli do moich rodziców , a mieszkają na wsi więc trochę czasu nam to zajmie zanim dojedziemy...musze jeszcze biszkopt na jutrzejszy tort upiec no i ból głowy i ten głód...a on z takimi propozycjami ( bawił się tel oczywiście coś oglądał w necie, albo grał)...wrrrr...jak już zjadłam to trochę mi już przeszło..a teraz biszkopt tak urusł, że boję się, że piekarnik eksploduje :p Ech meżczyźni kto ich zrozumie
    Moja studnia :D Ona rozumie wszystkich mężczyzn ;D

Czarnula87, marnut lubią tę wiadomość

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cati wrote:
    hehe :D ale pomysł jest dobry !! :D

yyy ide zbierać liscie klonu ! podobno są smaczne !!! obym tylko pozniej mogla sie zalatwic w ciagu tygodnia xD heheh

http://joemonster.org/art/29548/W_wiekszosci_krajow_pali_sie_je_lub_wyrzuca_w_Japonii_uchodza_za_przysmak
    Z czym toto jesz???
    Dobra doczytałam... Jak usmażysz to daj znać jak smakują :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2014, 10:35

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Mój maż uwielbia zakupy ( zwłaszcza jak jest zdenerwowany), ja za to średnio...no chyba, że przez internet :p Uzupełniamy się ;))))

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Moja studnia :D Ona rozumie wszystkich mężczyzn ;D
    ;)

‹‹ 2474 2475 2476 2477 2478 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ