My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam kochaniutkie z rana:-)
Anuska w doopie miej wstretne babsko. Pewnie żal ja ściska, ze masz dobre życie.
Ania 84 trzymam mocno za Was kciuki. Zobaczysz znajda żołnierzyków i będzie staranko pełna para.
Konwalianka współczuje kochana i życzę zdrowia dla synusia.
Choco do roboty kochana. Trzymam kciuki:-)
Wczoraj mama kupiła bratu iPada więc ja odzyskałam swojego i mam polskie znaki:-) już nie będziecie miały mnie za głąba
ja właśnie jestem z psem u fryzjera. Obcinają ja a ja sie nudze. Zastanawiam sie czy nie zatestowac jutro. W sumie w poniedziałek powinnam ale mnie korci...
konwalianka, choco lubią tę wiadomość
-
Właśnie zadzwonił małż z zapytaniem czy o czymś nie wie... Okazało się że ludzie na wsi mu gratulują mojej ciąży
No i właśnie wyszło mi bokiem gadanie że chcę jeszcze dziecko
Ploty takie latają na mój temat że szok
Studnię upcham całą starymi ciekawskimi babami
-
Anuśka wrote:Właśnie zadzwonił małż z zapytaniem czy o czymś nie wie... Okazało się że ludzie na wsi mu gratulują mojej ciąży
No i właśnie wyszło mi bokiem gadanie że chcę jeszcze dziecko
Ploty takie latają na mój temat że szok
Studnię upcham całą starymi ciekawskimi babami 
budujemy druga studnie na te babsztyle !! -
cati wrote:Dzien dobry slonca, czy ttylko ja dzis wstalam lewą noga?
wczoraj sadzilam ze bedzie serduszkowanie... nawet trawnik ostrzygłam i maz go przez chwile widzial ...ze jest nawet pas startowy.... no wiec czekalam ponad 20 min w lozku i co... i sie nie doczekalam bo wacpan ogladal jakies pierdoly na Youtube... bardziej interesowaly go jakies glupoty niz to ze w sypialni czeka na niego zona.. z jasnym planem na wieczor. Gdy przyszedl ja bylam juz tak sfochana a on nie wiedzial czemu... to mu powiedzialam. NA to on ze ja to tez tak robie jak on idzie "SPAC!" ok ale ja nei czekalam na niego by isc spac tylko by serduszkowac !!! czy faceci to debile??? wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Odp. TAK!!!!
Ps. Witajcie
-
Oj Anuska! Skąd to znam. U mnie na ogródku robił facet drenaż i zakładał trawnik. Na oczy mnie nie widział jeszcze a już wiedział ze jestem w ciazy, w 1 trym. Ze ogrodek kupiliśmy 2 lata temu i jeszcze kilka głupich tematów. Okazało sie ze pogadał chwile z sąsiadka zza płotu i wiedział wszystko...
Jak to mówił moj kumpel: fuck old woman!!!!!!
Katjaaaaa spełnienia marzeń!!!!!! :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2014, 09:56
Anuśka, Nieukowa lubią tę wiadomość
-
W sumie mi to lotto, a niech sobie gadają
Kiedyś im się znudzi zwłaszcza jak mi brzuch nie będzie rósł
Ale słyszałam przez tel. że chyba mi męża wkurzyli dość porządnie
Chyba będę musiała go zrelaksować jak wróci
Zabiorę go na zakupy hi hi hi
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
haj laski :)coś nowego?
ja miałam koszmarny dzień wczoraj, cały dzień plamiłam a wizyta dopiero była o 19 koszmar. Na wizycie doktor powiedział ze Groszek jest
i to tam gdzie trzeba, ale się jeszcze wgryza i dlatego plamię
dostałam Dupka by Groszkowi pomóc i mam wypoczywać i czekać aż przestanę plamić
.
Dziś znów plamiłam ale już nie panikuję, brzuszek mnie nie boli więc może to spływa jeszcze z wczoraj, po za tym miałam USG dowcipne więc może tez dlatego plamienie intensywniejsze rano było- będzie dobrze
a po wizycie była u mnie przyjaciółka i dostałam śliczne srebrne dziecięce buciki jako pierwszy element do kolekcji charmsów (zaczynam zbierać
) hihi różowe bo się upiera że będzie dziewczynka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2014, 10:16
Misi@, Czarnula87, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
Lara to przynajmniej mamy te same zdanie...
konwalianka - tak chyba z innego ukladu slonecznego.....!!!
Anuśka - a przypadkiem zakupy nie relaksują ciebie ?
heheheh
Arienna -fajny pomysl z tymi charmsami , moze tez zrobie taki prezent mojej przyjaciółce
)
-
heheAnuśka wrote:Oj tam
Taki szczegół 
ale pomysł jest dobry !! 
yyy ide zbierać liscie klonu ! podobno są smaczne !!! obym tylko pozniej mogla sie zalatwic w ciagu tygodnia xD heheh
http://joemonster.org/art/29548/W_wiekszosci_krajow_pali_sie_je_lub_wyrzuca_w_Japonii_uchodza_za_przysmak -
nick nieaktualnyhehe mam to samo..niesamowite mężczyźni to inny gatunek ;0 Wstałam rano zaczełam ogarniac...mąż spał...poszłam po chleb a że byłam glodna i jak wróciłam do domu a mój luby z łóżka mówi...choć położyć sie koło mnie..no i mnie trafiło..ja uwijam sie byśmy zdążyli do moich rodziców , a mieszkają na wsi więc trochę czasu nam to zajmie zanim dojedziemy...musze jeszcze biszkopt na jutrzejszy tort upiec no i ból głowy i ten głód...a on z takimi propozycjami ( bawił się tel oczywiście coś oglądał w necie, albo grał)...wrrrr...jak już zjadłam to trochę mi już przeszło..a teraz biszkopt tak urusł, że boję się, że piekarnik eksploduje :p Ech meżczyźni kto ich zrozumiecati wrote:Dzien dobry slonca, czy ttylko ja dzis wstalam lewą noga?
wczoraj sadzilam ze bedzie serduszkowanie... nawet trawnik ostrzygłam i maz go przez chwile widzial ...ze jest nawet pas startowy.... no wiec czekalam ponad 20 min w lozku i co... i sie nie doczekalam bo wacpan ogladal jakies pierdoly na Youtube... bardziej interesowaly go jakies glupoty niz to ze w sypialni czeka na niego zona.. z jasnym planem na wieczor. Gdy przyszedl ja bylam juz tak sfochana a on nie wiedzial czemu... to mu powiedzialam. NA to on ze ja to tez tak robie jak on idzie "SPAC!" ok ale ja nei czekalam na niego by isc spac tylko by serduszkowac !!! czy faceci to debile??? wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr -
Moja studniaMisi@ wrote:hehe mam to samo..niesamowite mężczyźni to inny gatunek ;0 Wstałam rano zaczełam ogarniac...mąż spał...poszłam po chleb a że byłam glodna i jak wróciłam do domu a mój luby z łóżka mówi...choć położyć sie koło mnie..no i mnie trafiło..ja uwijam sie byśmy zdążyli do moich rodziców , a mieszkają na wsi więc trochę czasu nam to zajmie zanim dojedziemy...musze jeszcze biszkopt na jutrzejszy tort upiec no i ból głowy i ten głód...a on z takimi propozycjami ( bawił się tel oczywiście coś oglądał w necie, albo grał)...wrrrr...jak już zjadłam to trochę mi już przeszło..a teraz biszkopt tak urusł, że boję się, że piekarnik eksploduje :p Ech meżczyźni kto ich zrozumie
Ona rozumie wszystkich mężczyzn
Czarnula87, marnut lubią tę wiadomość
-
Z czym toto jesz???cati wrote:hehe
ale pomysł jest dobry !! 
yyy ide zbierać liscie klonu ! podobno są smaczne !!! obym tylko pozniej mogla sie zalatwic w ciagu tygodnia xD heheh
http://joemonster.org/art/29548/W_wiekszosci_krajow_pali_sie_je_lub_wyrzuca_w_Japonii_uchodza_za_przysmak
Dobra doczytałam... Jak usmażysz to daj znać jak smakują
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2014, 10:35
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny

[/url]