My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurczę, jak tu dzis spokojnie
myślałam ze będę musiała 2 h nadrabiac :p
Wszystkie sie chyba u Katjjjiii na urodzinach bawią
A świeżo upieczone mężatki tez chyba dogorywają
-
nieno mnie sutki mnie ne bola poporstu czuje jakby mi rozpychalo cycki ;/ ale to norma u mneiMANIEK wrote:Ania wiem co czujesz mnie tak sutki naparzaja zw dotknąć się nie da
tyle ze zawsze tydzien po olwulce gdzies tak czulam.dlatgeo mysle ze owulka byla jednak 23 dc
i przyjdzie max w czwartek @
LaRa ja tu siedze i czekam az sie zjawicie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
stara_czka .. na to pytanie chyba nie ma odp ..
nie raz ludzie maja wszytsko..ale nie maja wspolnego zrozumienia, milosci i sily jaka mamy w naszych zwiazkach
a schudnac to wcale nie taka latwa sprawa
-
Po relaksującej kąpieli, teraz obieram pietruszkę ( kupiłam 20 peczkow na giełdzie żeby zamrozić na zimę/potem muszę ja drobno pokroić) i oglądam mam talent

Dla mniej nerwowych polecam mecz
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzarnula bardz dobrzze zrobiłaś..powikłania po grypowe są straszne...do mnie przyszła osoba, ktora w wieku 17 lat zachorowała na grypę i z tego powoodu miał później problemy z sercem...do tego stopnia, że musiał przejść operacje..niestety podczas operacji nastąpił wylew i pan Przemek ma paralisz lewostrony
leniuchuj....
A ja mam dylemat ponieważ zrobiłam sobie test owul. i hmmm teoretycznie mialam 8-9.10. wczoraj kreska była jaśniutka a dzis jest jasniejsza od kontrolnej ale ciemniejsza od wczorajszej ????/
Byłam u rodziców i maja piekne czerwone róże...nie uwierzycie jak one pachną...jak pączki z nadzieniem różanym...teraz pachnie mój salon...mmmm pycha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2014, 21:04
-
nick nieaktualnya i czuje się taka pełna jakby moje jajniki urosły
czy znów bedzie owulacaj? ech mój organizm warjuje, nie sość, że nie wiem ile będzie wynosil cykl to jeszcze e testy...
do tego masa do tortu mi się zwarzyła..na co mój mąz nie mów nikomu moze pomyśla, ze tak mialo być ...jasne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2014, 21:09
-
Misia.. ale po co jeszcze robisz testy owu
skoro wtedy byl poztywne to wtedy byla owulak 
co do masy nie martw sie
-
nick nieaktualnyWłasciwie to nie wiem, dlaczego robie..chyba weszło mi to w krew;)
No nic teraz cierpliwie czekam i za tydzien w poniedzialek sprobuje zrobić pierwszy test..ale cały czas o tym myslę..aż nie mogę doczekać się poniedziałku, lepiej żebym poszła do pracy bo już świruje :p Byłam od czwartku na urlopie bo czułam sie kiepsko a już w piątek chciałam iść do pracy... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dzien po owulacjiMisi@ wrote:a o co chodzi z tymi cyframi na wykresie 1,2,3?

teraz masz 2 dzien po owu
-
nick nieaktualny

35odc.
ale jakos nie mam ochoty