My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A więc , była u mnie dzis kolezanka w odwiedziny pierwszy raz ...
Ja mieszkam w bloku ale zeby sie do niego dostac trzeba otworzyc 2 pary drzwi , zamykanych automatycznie na klucz. Poprosila mnie bym zeszla z nia bo nie wie jak tam wyjsc ( tyle par drzwi tak samo wygladajacych wiec jej pomoglam...)
Do domu drzwi zostawiam otwarte bo przeciez zaraz wracam no i wskakujemy do windy jedziemy , jestesmy na dole otwieram jedne drzwi , pozniejne ... gdy otworzylam ostatnie prowadzące na dwór zorientowalam sie ze nie mam jak wrócic... bo klucze zostawilam w domu. ( głupota nie boli... )
Mina mojej kolezanki bezcenna.. a ja czuje sie jak ostatnia kretynka...
no nic musze sie jakos dostac to otwartego mieszkania bo moj męzu dopiero bedzie za godzine a ja na parkingu podziemnym uświiergne przez godzine czasu tylko w podkoszulce!!
Więc zaczynam z wdziekiem ADHD wciskac klawisze domofonow na oslep... aha tylko co ja im powiem jak ja nie UMIEM SLOWA PO NORWESKU ! NO chyba ze sie przedstawic to umiem
dzwonie chyba po 10 numer i nic , wiekszosc pewnie ma domofon wylaczony ( sa one bardzo glosne ... wiec im sie nie dziwie ) az odezwal sie ktos w słuchawce na to ja radosna .. nie moglam nic z siebie wydusic .
Uslyszlalam jakiegos starszego pana ktory mowil halo haloo , i chyba przez przypadek po minucie wcisną klawisz otwierajacy drzwi , ja w skowronkach zdarzylam powidziec Thx ....

Miłej Lektury
Ania_84, Czarnula87, Asiula86 lubią tę wiadomość
-
Wiecie co po tych wszystkich wpisach pod moim wykresem zaczęłam powoli sie nastaeiac ze moze kupie test i zrobilam test ale siostry powiedziała mi ze jak ona szla do apteki to wiedziała podswiadomie ze beda II kreski wiec poszkam do apteki a raczej pod nią popatrzylam i nic takiego nie poczulam wiec nie kupiłam testu

Ot moj nowy sposob na testowanie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTrochę to rozumiem...a kiedy bedziesz testować? Ja już nie moge sie doczekać 20-ego choć to pewnie i tak będzie za wcześnie:(Ania_84 wrote:Wiecie co po tych wszystkich wpisach pod moim wykresem zaczęłam powoli sie nastaeiac ze moze kupie test i zrobilam test ale siostry powiedziała mi ze jak ona szla do apteki to wiedziała podswiadomie ze beda II kreski wiec poszkam do apteki a raczej pod nią popatrzylam i nic takiego nie poczulam wiec nie kupiłam testu

Ot moj nowy sposob na testowanie
A zastanawiałyście się kiedyś czy powiecie dzieciom jak długo czekaliście na nie? ps ale zgaga mnie złapała, za dużo podjadłam chyba masy , ale ardzo lubie białą czekolade i nie mogłam się powstrzymać;(
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja tez, i chyba sobie obejrze z jeden odcinekMisi@ wrote:no ładnie
Dobrze, ze się jakos udało 
ps podoba mi się P. Bukiet

http://alekino.tv/co-ludzie-powiedza/s01e01/wypadek-tatusia-daddys-accident
ale za duzo tego serialu potrafi ogłupić :C
Pewnie ze mozesz ! AuuuuuuuuuUUUUUUUUUUUUUUUUUUAnia_84 wrote:Moge powyc z toba
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2014, 22:32
-
nick nieaktualny
-
Nie testuje bo po pierwsze patrze racjonalnie brak plemnikow w nasieniu nie daje szans na ciaze

Co do tego czy powiemy pewnie tak
My pewnie będziemy sie zastanawiac jsk cos jak powiedziec dziecku ze maz nie jest biologicznym ojcem ale to zostawiamy Na pozniej
Wiem ze jesli uda nam sie.dxieki biopsji i in vitro to nasze dziecko będzie o tym wiedziec
-
nick nieaktualny
-
no tak , ale czasem mimo tego robia biopsie i znajdują plemniki ! wiec chyba teoretycznie moga wyskoczyc co jakis czas?Ania_84 wrote:Nie testuje bo po pierwsze patrze racjonalnie brak plemnikow w nasieniu nie daje szans na ciaze

My pewnie będziemy sie zastanawiac jsk cos jak powiedziec dziecku ze maz nie jest biologicznym ojcem ale to zostawiamy Na pozniej
Wiem ze jesli uda nam sie.dxieki biopsji i in vitro to nasze dziecko będzie o tym wiedziec
Ania_84 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTrzymam kciukiAnia_84 wrote:Nie testuje bo po pierwsze patrze racjonalnie brak plemnikow w nasieniu nie daje szans na ciaze

Ja czasem się tak strasznie boję, że nie będę idealnym rodzicem i to mnie paraliżuje...
-
Tak tylko wada genetyczna meza polega na zachamowaniu twirzenia plemnikow i nawet jeśli takiego cudu mozna sue spodzuewac to nie po 6 tyg leczenis bo prices tworzenia pkemnika to 72 dnicati wrote:no tak , ale czasem mimo tego robia biopsie i znajdują plemniki ! wiec chyba teoretycznie moga wyskoczyc co jakis czas?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny