My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Doczekacie się wszystkie. Ja starałam się 2 lata,w czerwcu się udało, ale poronilam.Teraz mam nadzieję, że kropunia nas nie opuści. Teraz tak mi się wydaje, że suwaczek chyba powinien wskazywać trochę wyższą ciążę. No nic 21.10 mam wizytę to się okaże.Biedroneczka83 wrote:Myszka86 GRATULACJE!!!!! piekne wyrażne krechy

ach czekam na takie
Biedroneczka83, agawera lubią tę wiadomość

-
Ania_84 wrote:Raczej nie
watpie czy w cigu dwoch miesiecy naprawia to ci bylo przez lata niszczone pozstym nie wiem czy jest sens robienia badania nasienia w tym tyg skoro maz jest chory 
Akurat teraz nie wiem co robic
Poczekajcie niech dojdzie do siebie i potem zróbcie badanie nasienia
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Malenqa oj trzyma trzyma masakra takiego sexu jak w ten weekend to wieki ie było
ale co tam jeszcze małża przycisne żeby poprawić :p zobacze jaki test owu bedzie dziś :p lubie te dwie kreseczki
oby teraz pokazały sie na inny teście
Katjaa lubi tę wiadomość
-
Hej. Ja też jestem. Coś się działo w weekend? My dopiero wracamy z działki. W sobotę teść wyciągnął mnie do znajomych, których po pierwsze nie lubię a po drugie niedawno urodziło im się dziecko. Tekst jak będzie dziecko to Ci się zmieni padł co najmniej 3 razy i jeszcze musiałam patrzeć na tego malucha. Oczywiście jak wróciliśmy dół miałam nieprzeciętny.

******************************GANG18+***************************** -
nick nieaktualny

trzymaj sie tulam mocno