My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja podejrzewam, że u mnie się jeszcze przesunie na później

TESTUJĄCE Z GANGU:
16.10 - Agawera
17.10 - Marnut
18.10 - Maniek
23.10 - Angeika
23.10 - Momo1009
23.10 - Lena83
26.10 - Biedroneczka83
27.10 - Cati
29.10 - Anastazjaaa
30.10 - Choco
30.10 - Blondik
31.10 - Smarta
xx.10 - Cymcia
xx.09 - Mari
09.10 - Kropka_1
11.11 - Anuśka
14.11 - Czarnula87
.
.
xx.xx - Asiula86
xx.xx - Freja
xx.xx - Johnam
xx.xx - Malinka
xx.xx - Lamama
xx.xx - jeju
xx.xx - Zakochana
xx.xx - Kasica
xx.xx - Asha
xx.xx.2015 - Ania_84 - czekająca na plemniki
xx.xx.2015 - Katjaa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 09:53
-
nick nieaktualnyNieukowa wrote:Czarnulka mam nadzieję że chociaż na zwolnieniu się wykurujesz i trochę odpoczniesz ;( Na ile dostałaś?
do 22 października ;] w sumie 11 dni (bo od 11 mi wyspisała co już do pracy nie poszłam)
jutro maż ma zawieźć do pracy to zwolnienie
hehe ciekawa jestem jak bardzo będą źli
Krokodylica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czrnulka kuruj sie kochana

Anuśka ty testujesz 11.11 to dla mnie ważna data i poprosze kogo trzeba zebyś zobaczyła II
w tym dniu
mnie boli podbrzusze kłuja oba jajniki warjacja jakaś hmmm czyżby sroka i inofolic działały ????? -
Czarnula87 wrote:do 22 października ;] w sumie 11 dni (bo od 11 mi wyspisała co już do pracy nie poszłam)
jutro maż ma zawieźć do pracy to zwolnienie
hehe ciekawa jestem jak bardzo będą źli 
A mniej to w dupie
. Ty masz prawo chorowac koniec kropka , a to nie twoja firma zebys sie miala martwic o brak w personelu ..
ps. robie tabelke gangsta , bo zapomnialam ją zrobić ostatnio
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 09:59
Czarnula87, Krokodylica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOjjj dobrze zrobiłam że zmieniłam pierwszy dzień okresu na dzisiaj - no tak mnie wszystko napitala i leci że chyba jak mi nie przejdzie przez godzinę to se nospę jak nigdy zafunduję
Dobrze ze o 5 rano zaczęłam rozkminiać te wykresy i że zobaczyłam to że mi się ta faza lutealna wydłużyła
tylko że teraz tak naprawdę nie wiem czego się spodziewać kiedy i kiedy zacząć leki brać
-
nick nieaktualny
-
kochana witaj w klubie ten cykl pomieszanie z poplątaniem jest niby ostatnio był ktrotszy ale owu i wszystko jak w tych normalnychCzarnula87 wrote:Ojjj dobrze zrobiłam że zmieniłam pierwszy dzień okresu na dzisiaj - no tak mnie wszystko napitala i leci że chyba jak mi nie przejdzie przez godzinę to se nospę jak nigdy zafunduję
Dobrze ze o 5 rano zaczęłam rozkminiać te wykresy i że zobaczyłam to że mi się ta faza lutealna wydłużyła
tylko że teraz tak naprawdę nie wiem czego się spodziewać kiedy i kiedy zacząć leki brać
Czarnula87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czarnula bez skrupułów, w ogóle co to za teksty, że nie wolno ci chorować bo ktoś inny już jest na zwolnieniu? A potem pozarażasz klientów i resztę personelu restauracji ;/
Mówię tak a sama zaiwaniam przeziębiona po labie. Dobijcie mnie, niby to tylko przeziebienie ale mam ochotę zakopać się pod ziemią i już nigdy nie wychodzić ;/ Kaszel, katar, myśleć nie mam siły... dobrze że dzisiaj mało badań przyszło bo mega trudno się pracuje żeby nic nie pomylić jak się jest chorym ;/ Ech... może zwolnię się wcześniej z godzinkę do domu...
Jeszcze dziś kota na szczepienia do weta powinnam zawieść. Ech. Źle się ten tydzień zaczął...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 10:13
-
Hej

Chyba zaraz puszcze pawia. Przeprowadziliśmy się do nowego biura. Malowane było 2 tygodnie temu i ciągle były otwarte 3 okna przez te 2 tygodnie. Ledwo tu siedze tak śmierdzi farbą. Farba nie jakiś tani bubel tylko dobrej jakości. Możliwe żeby tyle czasu było czuć?
A w piątek po przeprowadzce zaszłam do domu to normalnie koszulka w której byłam w pracy dawała farbą. Motyla noga .... jak nie zimno to śmierdzi. Chyba powinnam się zacząć starać o dodatek za ciężkie warunki pracy.
No ogólnie to miłego członka wam życzę w ten poniedziałkowy pochmurny dzień.**********************Gang 18+***********************