My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Ech wiecie jak jest między nami...
Tzn znacie moją sytuację. Znacie moje życie na dwa domy i dlaczego.
Wojtek od jakiegoś czasu bardzo nalega na ślub. Ma to też zwiazek z wiarą- duży zwiazek.
Ja go nie chcę i go odwlekam.
Stwierdził wczoraj wieczorem, że on już dłużej tak nie chce. Że chce żeby wszystko było jak nalezy- tzn ślub najpierw, potem .... sex i dziecko...
Tak czy siak- the end.... marzeń o dziecku na dłuższy czas..Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
wiecie co dziewczyny ale dzis mialam porabany sen .. ;/
wogole jakies mam sny powalone..
1. maz byl w Poznaniu ja wzielam samochod i pojechalam gdzies w okolice Elblaga.. bo mi sie mapa snila
noi tam zafasctynowana robilam fotki na jakims jeziorze wracam a tam samochod mi zarabali wezwalam policje a ci domneize oni w weekend nie pracuja 
2. snily mi sie noworodki.. 4 ..
zdrowiutkie tlusciutkie 
3. sen snilo mi sie ze na papierze .. mialam zywa krew.. myslaam ze @ dostalam a tam tylko plama i pozniej znowu noworodki
porabane mam pod sufitem ;P
Lenaodezwij sie bo sie martwimy
dziewczyny wszytskie cykle sa jak normalnie
dlatgeo nigdy nie wiadomo kiedy sie zajdzie;D
-
Lena a dlaczego nie chcesz slubu ??
a dwa.. wiesz tak sie mowi najpierw slub
nie wytrzyma w celibacie
i zaliczycie najlepsza wpadke
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 11:40
-
Witajcie
Lenuś, ale jak... W dobrowolnie rezygnuje teraz z seksu? A sam Wasz związek jak się ma do tego? Na czym stanęło? Tulę Skarbie
Justyś zdrówka, niech szybko przechodzi :*
justta lubi tę wiadomość
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Lenka a moze czas dorosnąc i odciąć pepowine ja wiem jest mam któa potrzebuje pomocy ale jesteś też ty i niestety czasem w pewnych momentach trzeba być egoistą a dla was to przecież ciężko tak żyć na dwa domy przecież jest szansa że nawet po slubie jakoś to wszystko poukładacie ja go troszke rozumiem bo taki związek nie daje pewnej stabilizacji a on chyba bardzo jej chce chce mieć żone w domu chce mieć z Tobą dziecko nie dogodzisz wszystkim ale spróbuj dogodzić sobie.. bądz dzielna a ja trzymam mocno mocno kciuki za Was i za śliczną wpadkę jak mówi Ania
nick nieaktualny, Krokodylica, ara, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki! Weekend praktycznie bez netu więc spróbuję choć trochę się cofnąć i nadrobić ukradkiem w pracy w wolnej chwili

Lena, tulę mocno i podtrzymuję wcześniej już zadane inne pytania? Skąd taka decyzja?
Ania, ja dziś też miałam fatalny sen... że spóźniam się na samolot powrotny z Turcji do domu, ucieka mi.... straszne nerwy miałam dziś! Okropność -
Hej kobietki wróciłam i nadrabiam szybciutko bo na 13tą dentystka-sadystka

Byłam w Lidlu dzisiaj i kupiłam sobie winko czerwone na endometrium i wiecie co? Pani w kasie dowód ode mnie chciała
No tak mi humor poprawiła że szok 
Tak Biedroneczko OF mi @ wznaczył na 8.11 i jeśli mnie do 11 nie zaleje to wtedy siknęBiedroneczka83 wrote:Czrnulka kuruj sie kochana
Anuśka ty testujesz 11.11 to dla mnie ważna data i poprosze kogo trzeba zebyś zobaczyła II
w tym dniu
mnie boli podbrzusze kłuja oba jajniki warjacja jakaś hmmm czyżby sroka i inofolic działały ?????
Bardzo mi się ta data spodobała, a jeśli możesz się wstawić to jestem bardzo wdzięczna
A ja z całych sił trzymam kciuki za Ciebie
Biedroneczka83, Ania_84, Krokodylica, Nieukowa, momo1009, konwalianka lubią tę wiadomość
-
Anuska
to sie ciesz kobieto 
mnie juz nie pytaja wiec chyba juz serio staro wygadam
a tak wogole to my tez wtakim razie musimy poprosic bo to przeciez 18+
Anuśka lubi tę wiadomość
-
widzisz juz zwialaBiedroneczka83 wrote:o tak tak Ania trzeba ja sprawdzić bo moze Anuśka jednak niepełnoletnia

chyba cos ukrywa
Biedroneczka83, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Anuśka wrote:Hej kobietki wróciłam i nadrabiam szybciutko bo na 13tą dentystka-sadystka

Byłam w Lidlu dzisiaj i kupiłam sobie winko czerwone na endometrium i wiecie co? Pani w kasie dowód ode mnie chciała
No tak mi humor poprawiła że szok 
Tak Biedroneczko OF mi @ wznaczył na 8.11 i jeśli mnie do 11 nie zaleje to wtedy siknę
Bardzo mi się ta data spodobała, a jeśli możesz się wstawić to jestem bardzo wdzięczna
A ja z całych sił trzymam kciuki za Ciebie 
Ja mam wtedy urodziny, wiec jedno z życzeń mogę Ci poświęcić Anuska
momo1009, Anuśka lubią tę wiadomość
-
Biedroneczka83 wrote:Maniuś skąd ja to znam tez ten cykl przez wieści gina jakos nie robi na mnie wrażenia
i boje sie nawet zamarzyć
mam to samo - złapałam się ostatnio na tym że nawet pomarzyć o dziecku się boję....
Lena słońce a Ty ślubu nie chcesz bo????Maniek

-
Lena - zawsze mozesz organizowac slub i dalej sie starac, moze twoj luby chce gwarancji ze chcesz powaznie myslec o tym . Wiem ze dla wiellu ludzi slub to nie potrzebne ceregiele . Tyle ze dla innych to kwesta życia poprawnie wgl. wlasnej wiary.. musicie o tym powaznie porozmawiac ale tez tak aby zadna nie byla pokrzywdzona !. trzymaj sie cieplo :*

Nie rezygnujcie z staran , bo nie jestesmy 20latkami , to i zdrowie jest inne a slub nie ucieknie
ja tez od roku dopiero jestem po slubie a 12 lat ogolnie ze soba ! pewnie i wczesnej bym sie starala o dzidziusia tylko kwestia byly pracy... ale teraz tez nie mam jej ale juz nie chce wiecej czekac
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Olga spokojnie wdech wydech

jaki wieloryb no wiesz co
pierunie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 12:46