My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
hehe oj poszaleliśmy hehehe wszystko mnie boli
ale za to wczoraj mnie miło zaskoczył bo ja usypiałam Zuze a on mówi jak zasne to koniecznie mnie obudz heheh bo mi sie wyrwało wczoraj z radości po tescie że bede owulowac 
dzis chyba dam mu spokój a jutro poprawimy
-
nick nieaktualny
-
To sie cieszeAnuśka wrote:Całkiem całkiem
Rano mnie test negatywny wkurzył ale wzięłam Dona i już mi lepiej 
Zbieram się do roboty moje drogie
Miłego dzionka Wam życzę 
kochana a w tym cyklu wiecej serduszek apeluje wiecej serduszek
Anuśka lubi tę wiadomość
-
aaa rozbiłam dziś drugą strone u nas i jedną a październikach

a do tego przyszedł syn pracownika i tak nie kusi perfumami taki zapach że aż sie w głowei kręci
a jaki mega przystojny ach hehehehe
Johnam lubi tę wiadomość
-
Cześć z rańca...
Dronka czytam że się działo przez weekend
U mnie podobnie jak u Malenqa zakaz sexu do końca trymestru, buu ;/ Z innych przyjemności to tydzień po jelitówce się znowu przeziębiłam... gardło boli, charczę w pracy ale gorączki niet... Chyba się pochlastam. Poza tym jakaś obniżka formy psychicznej. 2 tyg do gina a ja przestaję wierzyć że coś ruchomego zobaczę na tym usg. Ech.
Czarnulka mam nadzieję że chociaż na zwolnieniu się wykurujesz i trochę odpoczniesz ;( Na ile dostałaś?
Asiula, trzymam kciuki za wyniki męża
Asiula86 lubi tę wiadomość
-
E tam nie gadaj głupot powiem ci na na początku ciaży z Zuzą też łapałam przeziębienia cuda wianki masakra a za 2tyg to ty zobaczysz fikające maleństwo i pięknie miarowo bijące serduszko które już cie kochaNieukowa wrote:Cześć z rańca...
Dronka czytam że się działo przez weekend
U mnie podobnie jak u Malenqa zakaz sexu do końca trymestru, buu ;/ Z innych przyjemności to tydzień po jelitówce się znowu przeziębiłam... gardło boli, charczę w pracy ale gorączki niet... Chyba się pochlastam. Poza tym jakaś obniżka formy psychicznej. 2 tyg do gina a ja przestaję wierzyć że coś ruchomego zobaczę na tym usg. Ech.
Czarnulka mam nadzieję że chociaż na zwolnieniu się wykurujesz i trochę odpoczniesz ;( Na ile dostałaś?
Asiula, trzymam kciuki za wyniki męża
Nieukowa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
witam witam,
ASiulka trzymam kciuki...
dronka Ty szalona seksoholiczko:) dobrze dobrze niech się dzieje w końcu z tego będą dzieci;)
Nieukowa nie łam się, pójdziesz do gin to dostaniesz powera jak zobaczysz tą kruszynkę
a umnie ...bez zmian mam dzień temp 36,64 ...??? no więc nie liczę już na nic...Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2014, 08:19
Biedroneczka83, Asiula86 lubią tę wiadomość
Maniek

-
Ok Malenq, mąż już mi też zabronił to jest was dwoje przeciwko mnie

Wiem że druga beta nic nie zmieni i co ma być to będzie ale chyba za późno się na tę wizytę umówiłam... mogłam spróbować się wcisnąć na następny tydzień a nie czekać mądra głowa do 8tc
Maniek ładnie ci tempka stoi w miejscu, kto wie co z tego będzie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNieukowa głupoty piszesz....żebyś poszła wcześniej, to byś się zamartwiała, czy tętno będzie, serduszko itp.....a tak idziesz w BARDZO DOBRYM terminie....i nie będziesz musiała gryźć paznokci do kolejnej wizyty.... wdech - wydech skarbie, będzie dobrze....słuchaj męża
konwalianka, marnut lubią tę wiadomość
-
Raczej nieBiedroneczka83 wrote:Ania widze że czas sie skraca
kiedy będzie ta biopsja zaraz po skończonej kuracji???
watpie czy w cigu dwoch miesiecy naprawia to ci bylo przez lata niszczone pozstym nie wiem czy jest sens robienia badania nasienia w tym tyg skoro maz jest chory 
Akurat teraz nie wiem co robic