My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Jutro są imieniny mojej ukochanej babci, która już niestety nie żyje... jutro są też urodziny mojej drugiej babci (ta akurat żyje) i 3. rocznica odebrania kluczy do mojego mieszkania. W czwartek z kolei dzień Jana Pawła II. Może jednak będą to szczęśliwe dni...Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
nick nieaktualnyBlondik wrote:witam, dzisiaj złapałam mega giga doła...brat mojego J spodziewa się CZWARTEGO DZIECKA...dziś nam oznajmili...nie cieszą się, a wrecz go nie chcą...jego zona non stoip płacze...
i gdzie tu KU....sprawiedliwość
Cóż, Blondik - sprawiedliwości chyba nigdy nie było, nie ma i nie będzie
. Może oni po prostu nie wiedzą na ile mogą sobie pozwolić z okazywaniem emocji przy Was, przecież niedawno przeżyliście ogromną stratę. Gdyby naprawdę nie chcieli tego dziecka, to przecież bez żadnego szumu poszukaliby ogłoszeń typu "ginekolog - pełen zakres usług" (których pełno w gazetach) i byłoby po ciąży. Brutalne, ale prawdziwe. To dziecię może być im nie na rękę, bo mieli inne plany, bo uważali ze wszystkie dzieci w domu, bo nie uda im się żyć na takim poziomie jakim żyli (albo wręcz bieda w oczy spojrzy), bo boja się że nie znajdą tyle czasu dla wszystkich dzieci - w każdym razie nie dla każdego szczęście oznacza to samo (jeden lubi ogórki, drugi ogrodnika córki) i co dla nas spełnieniem marzeń, dla nich może być dopustem bożym.
Ale myślę, że bardzo dobrze im Jacek odparował, bo wykazali się brakiem taktu - nie jesteście od tego (szczególnie w Waszej sytuacji), żeby słuchać jak im nie na rękę 4 dziecko
.
ara, momo1009, Malenq lubią tę wiadomość
-
Kobiety
ja do was z glupim pytaniem 
Jak dlugo po stosunku trzymacie plemniczki w sobie ... ?? któraś idzie spac od razu po ... ? albo trzymacie pupe wyzej albo nogi na sciane ?
bo nie wiem jakos nie robie tego ;P
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 22:08
-
Misi@ wrote:Moi przyjaciele mówią, że wielka strata dla świata byłoby, gdybym nie dano mi szansy być mamą...to dotyczy nas wszytstkich z forum i trzeba wierzyć, że w końcu przyjdzie na to odpowiedni moment...hehe mam całą klawiaturę od czekolady...jak to się stało? :p
myślę, że ta czekolada to zasługa tego przystojniaka z awatara
momo1009 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnycati wrote:Kobiety
Jak dlugo po stosunku trzymacie plemniczki w sobie ... ?? któraś idzie spac od razu po ... ? albo trzymacie pupe wyzej albo nogi na sciane ?
Najlepiej sznur na nogi i podwiązać się na noc pod powałą
.
Jak czytałam są tu dziewczyny, które stosują świecę po stosunku (Biedroneczka?) na wszelki wypadek. Ja osobiście tego nie robię, ale nie idę też pod prysznic przez czas dłuższy, powiedzmy godzinę-dwie
. Leżę sobie z książką albo z Małżem (na boku albo na brzuchu, bo to ponoć też sprzyja zajściu).
Biedroneczka83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCati ja tam nic nie robie. Malo tego czesto po seksie lece do kibelka siusiu

Z tego co pamietam jak zaszlam w ciaze to zesmy sie bzykali bardzo czesto, wrecz codziennie we wszelakich mozliwych pozycjach i czesto szybko i na stojaco i w ciaze zaszlam
nawet byly sesky pod prysznicem wiec nie wierze w te nogi itp 
Ale jak komus to pomaga to ja jestem jak najbardziej za placebo
marnut lubi tę wiadomość
-
cati wrote:Kobiety
ja na ogół idę spać
-
Czarnula87 wrote:Cati ja tam nic nie robie. Malo tego czesto po seksie lece do kibelka siusiu

Z tego co pamietam jak zaszlam w ciaze to zesmy sie bzykali bardzo czesto, wrecz codziennie we wszelakich mozliwych pozycjach i czesto szybko i na stojaco i w ciaze zaszlam
nawet byly sesky pod prysznicem wiec nie wierze w te nogi itp 
Ale jak komus to pomaga to ja jestem jak najbardziej za placebo
Hahah
no to teraz ja tak mam na wariata 
Z tym ze jak juz ląduje w łóżku to troche poleżę chodź tez chce mi sie leciec do Wc....
Marmut -
ty perwersie , mi tu ze sznurkiem wyskakujesz 
Ara - ja tez czesto ide spac gorzej jak z rana taki gluuut .. wycieka i sie zastanawiam czy to bardziej nie szkodzi niz sprzyja ;PWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 22:25
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja leżałam "po" ze 20 min a potem wstawalam np. do wc, nigdy od razu
co ma wleciec to wleci 
Nasi kończą ta kopaninę, wiec trzeba iść spać, jutro prenatalne, trzymajcie kciuki
Spijcie dobrze i owocnie
cati, marnut, momo1009 lubią tę wiadomość
-
LaRa wrote:Ja leżałam "po" ze 20 min a potem wstawalam np. do wc, nigdy od razu
co ma wleciec to wleci 
Nasi kończą ta kopaninę, wiec trzeba iść spać, jutro prenatalne, trzymajcie kciuki
Spijcie dobrze i owocnie
Tez mi sie tak wydaje co mialo by poleciec to poleci
No moj sie strasznie wydziera
juz niech sie skonczy... a ja za ciebie jutro trzymam kciuki moooooooocno
zdrowka
LaRa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnycati wrote:
Ara - ja tez czesto ide spac gorzej jak z rana taki gluuut .. wycieka i sie zastanawiam czy to bardziej nie szkodzi niz sprzyja ;P
Ja już to kiedyś pisałam, ale powtórzę - syna mam, pomimo że pół godziny "po" wyskakałam się na zumbie
. Także co ma być to będzie, niezależnie od naszych zabiegów czy ich braku.
Czarnula87, ara, Asiula86, momo1009 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Meczyk się skończył, idę spać. Cały czas mam w głowie jutrzejsze usg i zastanawiam się czy coś tam będzie czy zero jajkow. Choć w sumie mnogość też mnie nie ucieszy-jedno, porządne, gotowe do pęknięcia będzie idealnym kompromisem ; D

******************************GANG18+***************************** -
Chyba nigdy nie przywiązywałam do tego wagi więc w zależności od sytuacji leżę, śpię, albo biegnę do łazienki, żeby się gdzieś nie spóźnićcati wrote:Kobiety
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH