My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny!
Ja, nie dość że od 1,5h na nogach (syn spać nie dał), to jeszcze po zakupach
.
Dong i inozytol (zdecydowałam się na to zamiast inofolicu) w drodze, ja 55zł lżejsza - a i tak uważam, że wykpiłam się tanim kosztem
. Za Castagnus i wiesiołek płaciłam więcej za m-c, a tu kuracja na 2 miechy się w tym samym koszcie zamknęła.
Dziewczyny, inozytol codziennie, czy tylko w 1szej fazie cyklu? -
nick nieaktualny
-
cati wrote:Kobiety
ja do was z glupim pytaniem 
Jak dlugo po stosunku trzymacie plemniczki w sobie ... ?? któraś idzie spac od razu po ... ? albo trzymacie pupe wyzej albo nogi na sciane ?
bo nie wiem jakos nie robie tego ;P
ja tak z 15min albo czasem mi sie zasypia
-
Trochę zrezygnowana, śluz słaby wiec nie nastawiam ze uda się już w pierwszym cyklu starań po poronieniu.Malenq wrote:Anast........i tak chyba będzie do końca......ale nie narzekam...Kroko ma bardziej przerąbane, bidulka...............
na razie zapełniłam żołądek kakaem......
a u Ciebie tylko czekać na odbicie tempki......jak się czujesz?
Na weekend lecę do polski, wiec trochę odpaczne od tego wszystkiego -
nick nieaktualny
-
wiem wiem to mój kochany ginek co mi ciąże prowadził i obiecał mi tanie USG heheheheMalenq wrote:i obie będziemy niewyspane....ech mężowa praca...............
mnie najbardziej złości wcześniejsze obudzenie, bo zaraz odczuwam potrzebę zjedzenia (bo jak nie zjem to mnie mdli), a to "rozwala" mi cały system żywienia na dzień....
i tak zamiast zjeść o 6.30 a potem o 9.30, tak zjadłam przed 5tą i wszystko mi się przesuwa.....
Biedra dobrze, że trafiłaś na rzeczowego gina, który informuje Cię o wszystkich możliwościach czy potrzebach badania....ciesz się.....bo mogłaś trafić gorzej....... -
nick nieaktualnyBiedroneczka83 wrote:
ja wczoraj jeszcze męża użyłam choć już mleko było
Teraz tylko czekać na skok temperatury i odliczanie czas zacząć
. Będę trzymać kciuki!
EDIT
Czemu trzeba wejść w wykres, żeby zobaczyć ostatnią temperaturę? Dopiero jak kliknęłam, to zobaczyłam, że ten skok już się u Ciebie zaczął, Biedroneczka. No, to ogłaszamy Czas Świra, czyli II połowę cyklu
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 07:35
Anastazjaaa, Biedroneczka83, ara, Lena83 lubią tę wiadomość
-
Ja dopiero intensywnie zaczynam go używaćBiedroneczka83 wrote:KOchane tulam Was w dniu Waszych aniołków
Ana fajnie ze odpoczniesz
ja wczoraj jeszcze męża użyłam choć już mleko było

Eh jak ja bym chciała aby było już za dwa tygodnie
Biedroneczka83 lubi tę wiadomość
-
Ja jako dziecko przechodzilam 3 razyBlondik wrote:witam, ale mam katar...wstalam poczytac o szkarlatynie...panuje u nas w przedszkolu, a ja nigdy nie mialam...

Nawet lekarz sir dziwił -
nick nieaktualnyAnastazjaaa wrote:Trochę zrezygnowana, śluz słaby wiec nie nastawiam ze uda się już w pierwszym cyklu starań po poronieniu.
Na weekend lecę do polski, wiec trochę odpaczne od tego wszystkiego
Anastazja, a może by się podratować jakimś żelem, co go tu dziewczyny polecały? Bo wiesiołek na śluz działa fajnie, ale to raczej długofalowe branie zapewnia efekt. Z tego, co pisała Anuśka lepiej jest z Dongiem, działa na śluz niemal od razu, ale dla Ciebie w tym cyklu na ziółka już chyba za późno? Poza tym nie wiem, czy chcesz się czymkolwiek teraz faszerować, dlatego przyszedł mi do głowy ten żel.
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Dzięki kochana, Wiesiolek łykam od dawna przerwalam w cyklu kiedy zaszlam, po poronieniu znów zaczęłam brać,
Zelik tez mam taki co to jest przyjazny dla plemników w czasie starań, ale obawiam się ze to przez stres mam mniej śluzu, oby plemniki dały sobie rade
-
Witam Was Dziewczynki!
Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty - będzie dobrze
Moja kolej na wizytę jutro
Jako dziecko nie chorowałam na ospę i co? W wieku 20 lat się rozchorowałam. Przechodziłam ją okropnie... Lepiej wszystkie choroby wieku dziecięcego przechodzić właśnie jako dziecko.
Pozdrawiam Was gorąco!Słabość jest siłą w nas...
Starania od 2014
2014-2015 6 cykli stymulowanych (w tym 2 inseminacje)
2015-2019 4 procedury in vitro (w tym 11 transferów)
2020-2023 5 transferów po porodzie
2024 5ta procedura in vitro 1 transfer
5 ❄️ czeka
Łącznie 18 transferów
23.10.2015 puste jajo płodowe 2BB
31.12.2018 ciąża biochemiczna 4AA
08.08.2022 ciąża biochemiczna 3AB
10.2019 Synek (4BA) ❤️
Never give up
13.11.2024 transfer 4BA
10 dpt beta 84,8
12 dpt beta 122,0
14 dpt beta 294,5
17 dpt beta 1.247,0
22 dpt beta 5.900,0 GS 10,8mm YS 2,9mm
26 dpt CRL 2,5mm, FHR 107
29 dpt beta 22.515,0
30 dpt CRL 5,9mm
05.2025 Córeczka (4BA) ❤️ -
a ja bym chciała żeby co najmniej 24 już był hehehehe bo mnie 10 test korci hehehe ale pewnie nie bedzie po coAnastazjaaa wrote:Ja dopiero intensywnie zaczynam go używać

Eh jak ja bym chciała aby było już za dwa tygodnie
-
Ja sie obudzilam z bólem gardla mezu mnie zarazil

Biedronka trzymam kciuki
Freja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny,
ja jeszcze śpię, tzn. jestem juz w pracy ale śpię. Muszę się zmobilizować i po wodę do czajnika skoczyć żeby moc sobie inhalacje kawowe robic na pobudzenie.
Na słoneczny dzień raczej nie ma dziś szans, więc pozostaje mi życzyć paniom miłego członka
ara lubi tę wiadomość
**********************Gang 18+***********************
-
aaaa czyli moge świarować heheh czas świra aż do 26 hehehehmarnut wrote:Teraz tylko czekać na skok temperatury i odliczanie czas zacząć
. Będę trzymać kciuki!
EDIT
Czemu trzeba wejść w wykres, żeby zobaczyć ostatnią temperaturę? Dopiero jak kliknęłam, to zobaczyłam, że ten skok już się u Ciebie zaczął, Biedroneczka. No, to ogłaszamy Czas Świra, czyli II połowę cyklu
.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH