My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
Biedroneczka83 wrote:KOchane tulam Was w dniu Waszych aniołków
Ana fajnie ze odpoczniesz
ja wczoraj jeszcze męża użyłam choć już mleko było
Witam Was wszystkie!
Ja też Was tulam i wasze aniołki też :*
zła jestem że w takim dniu nie będę miała jak na cmentarz nawet iść...
Arienka jak tam?
-
Co tam u Was, bo nie jestem w stanie nadążyć za Wami,
młoda ma sprawdzian za sprawdzianem i trzeba jej pilnować, a i innych spraw też się namnożyło (tylko my się nie możemy namnożyć !)
Dziś kontrola jajcorów u ginki mam nadzieję ze pęcherzyki już dojrzały - może być nawet więcej niż jeden - nie pogniewam się

Aha, dzięki Wam wpadłam na pomysł łykania wiesiołka i powiem Wam że nie sądziłam że takie cuda działa
Dawno takiego śluzu nie widziałam ciągnie się oooooooo taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak
momo1009, Biedroneczka83 lubią tę wiadomość
-
Ja już po mału kończę infekcję (mam nadzieję) najpierw było gardło, potem katar a teraz jeszcze krtań ale już zaczyna puszczać - polecam duuuże ilości czosnku i imbir świeży do pogryzania/ssaniaAnia_84 wrote:Ja sie obudzilam z bólem gardla mezu mnie zarazil

Biedronka trzymam kciuki
-
Anastazjaaa wrote:Ja dopiero intensywnie zaczynam go używać

Eh jak ja bym chciała aby było już za dwa tygodnie
Anastazja widzę, że mamy szansę na wspólne testowanie. Pisałaś że to pierwszy cykl po ... <ściskam> u mnie w pierwszym cyklu po chyba było w ogóle bez ovulki za to teraz się chyba rozkręca na dobre -
nick nieaktualnyBiedroneczka83 wrote:aaaa czyli moge świarować heheh czas świra aż do 26 heheheh
Tak, byłoby to nawet wskazane. Tylko nie zaczynaj tak jak ja, od objawów drugiego trymestru, bo to już się kwalifikuje na psychiatryk
.
A tak by the way, wiecie, że we Wrocławiu przyjmuje psychiatra, który ma na nazwisko Pacan? Umarłam, jak trafiłam na jego ogłoszenie - chyba zmieniłabym nazwisko jako nielicujące z wykonywanym zawodem
.
Biedroneczka83, momo1009, Lena83 lubią tę wiadomość
-
wzielam wlasnie witamine C 1000 +rutyne
mezus ja bral 
dzis mam go w domku
wczoraj powiedzieli mu ze po co przychodzi i ze jak jutro bedzie tak cherlal to ma sie nie pojawiac izeby nie bal sie o miejsce
bo je ma 
Biedroneczka83 lubi tę wiadomość
-
hahahaha biedak z takim nazwiskiemmarnut wrote:Tak, byłoby to nawet wskazane. Tylko nie zaczynaj tak jak ja, od objawów drugiego trymestru, bo to już się kwalifikuje na psychiatryk
.
A tak by the way, wiecie, że we Wrocławiu przyjmuje psychiatra, który ma na nazwisko Pacan? Umarłam, jak trafiłam na jego ogłoszenie - chyba zmieniłabym nazwisko jako nielicujące z wykonywanym zawodem
.
nie nie sokojnie narazie tylko cycki i brzuch dokuczaja z lekka
i zjadłam juz prawie całe jedzenie co miałam taka głodna byłam hehehe
-
Freja dzieki choc nie wiem jak u mnie z czosnkiem boco zjem topozniej moj woreczek szanowny daje znac ;/
-
Dzień doberek Laseczki

Ja już 3 dzień na zwolnienie ehhhh jak miło nie musieć rano wstać
nie musieć nigdzie pędzić
i nic nie robić
no dobra trochę dom ogarnęłam bo wreszcie mam na to czas i energię 
A u Was co ciekawego?
Miłego dzionka życzę Wszystkim
Szczególnie dziś tulam Anastazję, Ariennę, Blondika i Tahlię
Ania_84, Nieukowa, Lena83, Blondik lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczynki, miłego członka. Ja dziś jakaś niewyspana - późno się po meczu polozylismy i pies mi się w nocy kręcił. Ja zazwyczaj śpię od brzegu a dziś w nocy od ściany i myślałam że psica pójdzie jak zawsze na brzeg łóżka do męża a ona się do mnie całą noc przytulala. Tyle że ona nie tylko się przytula -ona budzi nosem w nocy, trzeba jej podnieść kołdrę żeby się wcisnela i ułożyła wzdłuż przytulajac się na całej długości. Jak się za daleko odsune bo mi za gorąco to wstaje i od nowa. A dziś w nocy było mi bardzo gorąco więc budziła mnie często. Ale z drugiej strony jest to tak słodkie i urocze że musi się czuć przytulona że nie potrafię się na nią zloscic że mnie budzi
Ania_84, Smoczyca1, MANIEK, Blondik lubią tę wiadomość

******************************GANG18+***************************** -
Smarta moja kotka ma tak samo .. a wczoraj weszla pod kolderke i dobrze ze miałąm majciochy bo ta pipka zaczela mi lizac od pepka w dół
mowie nagle kurde co mnie tak tyka
a ta zołzunie sie wzial za lizanie moich gaetk
Smoczyca1, ara lubią tę wiadomość
-
Heh Smarta skąd ja to znam
Co prawda mój ma tylko 4 kg ale też się rozpycha i pakuje się pod kołdrę, i również śpi tylko przy mnie do męża jakoś niechętnie idzie ;)ale jak się kładę to zawsze zostawiam mu za plecami miejsce żeby sobie wszedł ale często skoro świt budzi mnie na siku
no jak tu się gniewać nie da rady
-
Ha ha haAnia_84 wrote:Smarta moja kotka ma tak samo .. a wczoraj weszla pod kolderke i dobrze ze miałąm majciochy bo ta pipka zaczela mi lizac od pepka w dół
mowie nagle kurde co mnie tak tyka
a ta zołzunie sie wzial za lizanie moich gaetk 
to Ci kocisko namiętne 
Jakiś czas temu mojemu chyba się pomyliła kołdra z moją koszulą i obudził mnie jak próbował mi się wczołgać pod koszulę
albo było mu wybitnie zimno
Ania_84, ara lubią tę wiadomość
-
przynajemnije jestesmy wytrenowane we wczesnym budzeniu sie :)przyda sie przy dziecku
Smoczyca1 lubi tę wiadomość
-
hehe wczesne wstawnie to pikus nocne to jest coś hehehe
ja pamietam ze raz zasnęłąm z małą przy cycku
mąż ją odłożył a raz pytałam go czy karmiałm w nocy a on do mnie to nie pamiętasz 2 razy karmiłaś hehehe
Lena83, ara lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH