My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLenka - nie porzuciłam Castagnusa, tylko 5 klepkę zgubiłam
. Nie wiem czemu ubzdurałam sobie, że Castagnusa brałam od połowy sierpnia - brałam go od połowy lipca, sprawdziłam w kalendarzu (dobrze, że zaznaczyłam)! A że bierze się go tylko 90 dni, to właśnie wczoraj zakończyłam cały cykl. Teraz 2-4 miesiące z Dongiem, zobaczymy jak on na mnie podziała i powrót do Castagnusa jak coś.
Dobrze, że się z W dogadaliście! I trzymam kciuki za Twój "rodzicowy odwyk"
.
Psotka - to ja życzę dobrych opon, pompki i zestawu kluczy do tego roweru, bo droga przed Wami niełatwa
. Ale jak to ponoć kiedyś spytano parę staruszków, jak wytrzymali ze sobą 50 lat, odpowiedzieli: "Bo widzi Pan, urodziliśmy się w czasach, kiedy jak coś się psuło, to się to naprawiało, a nie wyrzucało do kosza." Enjoy
!
Maniek - dzięki za info
.
Byłam z dziećmi zrobić im zdjęcia do paszportu. Córka walnęła minę jak kot na puszczy, normalnie aż załączę fotę na FB, pośmiejecie się ze mną
!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 11:45
-
ale tu dziś spokojnie

mi też się nic nie chce, remont na chacie czeka a cztery kolejne weekendy wyjazdowe także dalej wszystko rozgrzebane będzie ehhh byle do wiosny bo od tej ciemnicy za oknem jak wracam z pracy to od razu siły człowieka opuszczająWiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 12:00
-
to fakt wyjątkowo spokojnie jak na takie wygadane dziewuszyska

Ja już babeczki pizgłam z rana, bo majstry dach robią nadal
to ich chociaż poczęstowałam domowymi babeczkami do kawy 
a teraz zasiałam do kompa i robię bezdomniakom ogłoszenia
może ciśnienie spada i tak się wszystkie wyciszyły
-
Anuśka mi się zdarzało długie plamienie po krótkiej @, zwłaszcza jak z jakiegoś powodu mi si okres przesuwał...
Dzięki za troskę dziewczyny, jestem bardzo pociągająca,łeb mnie boli i pluję zielonym jadem (flegmą) ale poza tym w miarę ok. Najważniejsze że gorączki nie mam bo nie chciałabym powtarzać akcji sprzed ponad tygodnia z 10 zimnymi prysznicami na godzinę ;/
Leżę sobie w domku i niewygodnie mi się czyta książkę, bo cycki bolą i żadna pozycja mi nie leży...
9 dni do wizyty u gina nr 1. Ale mi się dłuuuuuużżżżżyyyyy!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 12:33
-
Uświadomiłas mi że mnie zostało 9 dni do pierwszej możliwej daty @ i testowania i wiesz co chyba mnie strach obleciałNieukowa wrote:Anuśka mi się zdarzało długie plamienie po krótkiej @, zwłaszcza jak z jakiegoś powodu mi si okres przesuwał...
Dzięki za troskę dziewczyny, jestem bardzo pociągająca,łeb mnie boli i pluję zielonym jadem (flegmą) ale poza tym w miarę ok. Najważniejsze że gorączki nie mam bo nie chciałabym powtarzać akcji sprzed ponad tygodnia z 10 zimnymi prysznicami na godzinę ;/
Leżę sobie w domku i niewygodnie mi się czyta książkę, bo cycki bolą i żadna pozycja mi nie leży...
9 dni do wizyty u gina nr 1. Ale mi się dłuuuuuużżżżżyyyyy!
-
Anuśka wrote:Hej kochane mam pytanie. Czy miałyście tak kiedyś żeby po 2 dniach @ utrzymywało się 4 dniowe plamienie? Bo już nie wiem o co chodzi
Nigdy tak nie miałam. Help 
Miałam raz cztery dni przed.Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
Niech nasza droga będzie wspólna. Niech nasza modlitwa będzie pokorna. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszystkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać. -
Anuśka wrote:Hej kochane mam pytanie. Czy miałyście tak kiedyś żeby po 2 dniach @ utrzymywało się 4 dniowe plamienie? Bo już nie wiem o co chodzi
Nigdy tak nie miałam. Help 
siema jak loookniesz na mojego wykresa to zobaczysz u mnie 3dniowe plamienie- nie wiem skąd i czemu bo wcześniej też tak nie miałam:)Maniek

-
Psotka - no rewelacja... piękne wspomnienia na całe życie

A tak na marginesie my mieliśmy z mężem w pierwszym tańcu wirować na parkiecie w walcu (mąż jest mało roztańczony, nie był w stanie przyswoić więcej niż kilka powtarzalnych kroków
) ale pod koniec zaplątałam się własnie w moją ciut za długą suknię. Skończyliśmy więc taniec w dluuuugim objęciu. tak to przynajmniej na zewnątrz wyglądało, bo w rzeczywistości S trzymał mnie żebym nie upadła
. Eh, fajnie tak powspominać 
Anuśka moja @ też był ostatnio nietypowa - ze dwa dni intensywniejszego krwawienia a potem ni to @ ni to plamienie. I też nie wiem czemuWiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 13:00
********Gang 18+********
Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży... -
Nieukowa wrote:Ja czytam biografię Fiata126p

Mąż kocha ten samochód i mu kupiłam na urodziny ^^ I teraz sama się zaczytuję bo fajne wspominki z PRL
oooo Nieukowa mam takie same plany- mój jest mechanikiem ma swój warsztat i jak by mi się udało dla niego taką furę nabyć to będzie mnie nosił na rękach....
ale nie mogę znaleźć...
Maniek

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH