Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • smarta Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na poduszce to się moja układa jak my jeszcze w łóżku nie lezymy ;)

p19uskjof9zg2kip.png
    ******************************GANG18+*****************************
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smarta wrote:
    No moja psina to nie 4 a 34 kg ;)
    Psotka super wesele ;)
    Rany, czy wam też tak sie dzis nic nie chce?
    Tak nic kompletnie :/ a jeszcze musze jechać do mechanika z autem

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenka - nie porzuciłam Castagnusa, tylko 5 klepkę zgubiłam ;). Nie wiem czemu ubzdurałam sobie, że Castagnusa brałam od połowy sierpnia - brałam go od połowy lipca, sprawdziłam w kalendarzu (dobrze, że zaznaczyłam)! A że bierze się go tylko 90 dni, to właśnie wczoraj zakończyłam cały cykl. Teraz 2-4 miesiące z Dongiem, zobaczymy jak on na mnie podziała i powrót do Castagnusa jak coś.
    Dobrze, że się z W dogadaliście! I trzymam kciuki za Twój "rodzicowy odwyk" ;).

Psotka - to ja życzę dobrych opon, pompki i zestawu kluczy do tego roweru, bo droga przed Wami niełatwa ;). Ale jak to ponoć kiedyś spytano parę staruszków, jak wytrzymali ze sobą 50 lat, odpowiedzieli: "Bo widzi Pan, urodziliśmy się w czasach, kiedy jak coś się psuło, to się to naprawiało, a nie wyrzucało do kosza." Enjoy :D!

Maniek - dzięki za info :).

Byłam z dziećmi zrobić im zdjęcia do paszportu. Córka walnęła minę jak kot na puszczy, normalnie aż załączę fotę na FB, pośmiejecie się ze mną :D!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 11:45

• ara Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale tu dziś spokojnie ;)
    mi też się nic nie chce, remont na chacie czeka a cztery kolejne weekendy wyjazdowe także dalej wszystko rozgrzebane będzie ehhh byle do wiosny bo od tej ciemnicy za oknem jak wracam z pracy to od razu siły człowieka opuszczają

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 12:00

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koteczku kochany serdecznie gratuluję i z całego serca życzę morza miłości i samych radosnych chwil <3

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to fakt wyjątkowo spokojnie jak na takie wygadane dziewuszyska ;)
    Ja już babeczki pizgłam z rana, bo majstry dach robią nadal :/ to ich chociaż poczęstowałam domowymi babeczkami do kawy :)
    a teraz zasiałam do kompa i robię bezdomniakom ogłoszenia :)
    może ciśnienie spada i tak się wszystkie wyciszyły ;)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane mam pytanie. Czy miałyście tak kiedyś żeby po 2 dniach @ utrzymywało się 4 dniowe plamienie? Bo już nie wiem o co chodzi :/ Nigdy tak nie miałam. Help o.O

Wysłany: 15 października 2014, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja sie znowu pojadłam wrr bede sie toczyć iedługo a mam dziś szarlotke piec i robic racuchy z jabłkami

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 15 października 2014, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmm Anuśka kurcze no dziwne to

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    hmm Anuśka kurcze no dziwne to
    Nic to... Zrobiłam jeszcze jeden test, więc już mam 398% pewności że w ciąży nie jestem... A zatem łykam Donga i do przodu ;D

Biedroneczka83 lubi tę wiadomość

• Nieukowa Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka mi się zdarzało długie plamienie po krótkiej @, zwłaszcza jak z jakiegoś powodu mi si okres przesuwał...

Dzięki za troskę dziewczyny, jestem bardzo pociągająca,łeb mnie boli i pluję zielonym jadem (flegmą) ale poza tym w miarę ok. Najważniejsze że gorączki nie mam bo nie chciałabym powtarzać akcji sprzed ponad tygodnia z 10 zimnymi prysznicami na godzinę ;/

Leżę sobie w domku i niewygodnie mi się czyta książkę, bo cycki bolą i żadna pozycja mi nie leży...
    9 dni do wizyty u gina nr 1. Ale mi się dłuuuuuużżżżżyyyyy!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 12:33

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png

Wysłany: 15 października 2014, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Nic to... Zrobiłam jeszcze jeden test, więc już mam 398% pewności że w ciąży nie jestem... A zatem łykam Donga i do przodu ;D
    Cyc do przodu i do boju!!!!

Anuśka lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co czytasz bo ispiracji szukam??

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

Wysłany: 15 października 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa wrote:
    Anuśka mi się zdarzało długie plamienie po krótkiej @, zwłaszcza jak z jakiegoś powodu mi si okres przesuwał...

Dzięki za troskę dziewczyny, jestem bardzo pociągająca,łeb mnie boli i pluję zielonym jadem (flegmą) ale poza tym w miarę ok. Najważniejsze że gorączki nie mam bo nie chciałabym powtarzać akcji sprzed ponad tygodnia z 10 zimnymi prysznicami na godzinę ;/

Leżę sobie w domku i niewygodnie mi się czyta książkę, bo cycki bolą i żadna pozycja mi nie leży...
    9 dni do wizyty u gina nr 1. Ale mi się dłuuuuuużżżżżyyyyy!
    Uświadomiłas mi że mnie zostało 9 dni do pierwszej możliwej daty @ i testowania i wiesz co chyba mnie strach obleciał :(

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Hej kochane mam pytanie. Czy miałyście tak kiedyś żeby po 2 dniach @ utrzymywało się 4 dniowe plamienie? Bo już nie wiem o co chodzi :/ Nigdy tak nie miałam. Help o.O

Miałam raz cztery dni przed.

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:

siema jak loookniesz na mojego wykresa to zobaczysz u mnie 3dniowe plamienie- nie wiem skąd i czemu bo wcześniej też tak nie miałam:)

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

Wysłany: 15 października 2014, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja poluje na to :) czytałam pierwszą częśc
    http://allegro.pl/dla-ciebie-wszystko-karolina-michalska-twarda-i4638763044.html

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psotka - no rewelacja... piękne wspomnienia na całe życie :)

A tak na marginesie my mieliśmy z mężem w pierwszym tańcu wirować na parkiecie w walcu (mąż jest mało roztańczony, nie był w stanie przyswoić więcej niż kilka powtarzalnych kroków ;)) ale pod koniec zaplątałam się własnie w moją ciut za długą suknię. Skończyliśmy więc taniec w dluuuugim objęciu. tak to przynajmniej na zewnątrz wyglądało, bo w rzeczywistości S trzymał mnie żebym nie upadła :D. Eh, fajnie tak powspominać ;)

Anuśka moja @ też był ostatnio nietypowa - ze dwa dni intensywniejszego krwawienia a potem ni to @ ni to plamienie. I też nie wiem czemu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 13:00

********Gang 18+********
    Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czytam biografię Fiata126p :P
    Mąż kocha ten samochód i mu kupiłam na urodziny ^^ I teraz sama się zaczytuję bo fajne wspominki z PRL :D

Biedroneczka83, MANIEK, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa wrote:
    Ja czytam biografię Fiata126p :P
    Mąż kocha ten samochód i mu kupiłam na urodziny ^^ I teraz sama się zaczytuję bo fajne wspominki z PRL :D

oooo Nieukowa mam takie same plany- mój jest mechanikiem ma swój warsztat i jak by mi się udało dla niego taką furę nabyć to będzie mnie nosił na rękach....
    ale nie mogę znaleźć...:(

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

‹‹ 2519 2520 2521 2522 2523 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ