SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
Odpowiedz

My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...

Oceń ten wątek:
  • smarta Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na poduszce to się moja układa jak my jeszcze w łóżku nie lezymy ;)

p19uskjof9zg2kip.png
    ******************************GANG18+*****************************
  • Biedroneczka83 Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    smarta wrote:
    No moja psina to nie 4 a 34 kg ;)
    Psotka super wesele ;)
    Rany, czy wam też tak sie dzis nic nie chce?
    Tak nic kompletnie :/ a jeszcze musze jechać do mechanika z autem

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 października 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lenka - nie porzuciłam Castagnusa, tylko 5 klepkę zgubiłam ;). Nie wiem czemu ubzdurałam sobie, że Castagnusa brałam od połowy sierpnia - brałam go od połowy lipca, sprawdziłam w kalendarzu (dobrze, że zaznaczyłam)! A że bierze się go tylko 90 dni, to właśnie wczoraj zakończyłam cały cykl. Teraz 2-4 miesiące z Dongiem, zobaczymy jak on na mnie podziała i powrót do Castagnusa jak coś.
    Dobrze, że się z W dogadaliście! I trzymam kciuki za Twój "rodzicowy odwyk" ;).

Psotka - to ja życzę dobrych opon, pompki i zestawu kluczy do tego roweru, bo droga przed Wami niełatwa ;). Ale jak to ponoć kiedyś spytano parę staruszków, jak wytrzymali ze sobą 50 lat, odpowiedzieli: "Bo widzi Pan, urodziliśmy się w czasach, kiedy jak coś się psuło, to się to naprawiało, a nie wyrzucało do kosza." Enjoy :D!

Maniek - dzięki za info :).

Byłam z dziećmi zrobić im zdjęcia do paszportu. Córka walnęła minę jak kot na puszczy, normalnie aż załączę fotę na FB, pośmiejecie się ze mną :D!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 11:45

• ara Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale tu dziś spokojnie ;)
    mi też się nic nie chce, remont na chacie czeka a cztery kolejne weekendy wyjazdowe także dalej wszystko rozgrzebane będzie ehhh byle do wiosny bo od tej ciemnicy za oknem jak wracam z pracy to od razu siły człowieka opuszczają

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 12:00

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Koteczku kochany serdecznie gratuluję i z całego serca życzę morza miłości i samych radosnych chwil <3

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Smoczyca1 Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to fakt wyjątkowo spokojnie jak na takie wygadane dziewuszyska ;)
    Ja już babeczki pizgłam z rana, bo majstry dach robią nadal :/ to ich chociaż poczęstowałam domowymi babeczkami do kawy :)
    a teraz zasiałam do kompa i robię bezdomniakom ogłoszenia :)
    może ciśnienie spada i tak się wszystkie wyciszyły ;)

f2wl3e5e702dkjeb.png

km5shdgenaxmtus4.png

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane mam pytanie. Czy miałyście tak kiedyś żeby po 2 dniach @ utrzymywało się 4 dniowe plamienie? Bo już nie wiem o co chodzi :/ Nigdy tak nie miałam. Help o.O

Wysłany: 15 października 2014, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja sie znowu pojadłam wrr bede sie toczyć iedługo a mam dziś szarlotke piec i robic racuchy z jabłkami

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

Wysłany: 15 października 2014, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hmm Anuśka kurcze no dziwne to

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Anuśka Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biedroneczka83 wrote:
    hmm Anuśka kurcze no dziwne to
    Nic to... Zrobiłam jeszcze jeden test, więc już mam 398% pewności że w ciąży nie jestem... A zatem łykam Donga i do przodu ;D

Biedroneczka83 lubi tę wiadomość

• Nieukowa Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka mi się zdarzało długie plamienie po krótkiej @, zwłaszcza jak z jakiegoś powodu mi si okres przesuwał...

Dzięki za troskę dziewczyny, jestem bardzo pociągająca,łeb mnie boli i pluję zielonym jadem (flegmą) ale poza tym w miarę ok. Najważniejsze że gorączki nie mam bo nie chciałabym powtarzać akcji sprzed ponad tygodnia z 10 zimnymi prysznicami na godzinę ;/

Leżę sobie w domku i niewygodnie mi się czyta książkę, bo cycki bolą i żadna pozycja mi nie leży...
    9 dni do wizyty u gina nr 1. Ale mi się dłuuuuuużżżżżyyyyy!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 12:33

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png

Wysłany: 15 października 2014, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Nic to... Zrobiłam jeszcze jeden test, więc już mam 398% pewności że w ciąży nie jestem... A zatem łykam Donga i do przodu ;D
    Cyc do przodu i do boju!!!!

Anuśka lubi tę wiadomość

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• MANIEK Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a co czytasz bo ispiracji szukam??

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

Wysłany: 15 października 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa wrote:
    Anuśka mi się zdarzało długie plamienie po krótkiej @, zwłaszcza jak z jakiegoś powodu mi si okres przesuwał...

Dzięki za troskę dziewczyny, jestem bardzo pociągająca,łeb mnie boli i pluję zielonym jadem (flegmą) ale poza tym w miarę ok. Najważniejsze że gorączki nie mam bo nie chciałabym powtarzać akcji sprzed ponad tygodnia z 10 zimnymi prysznicami na godzinę ;/

Leżę sobie w domku i niewygodnie mi się czyta książkę, bo cycki bolą i żadna pozycja mi nie leży...
    9 dni do wizyty u gina nr 1. Ale mi się dłuuuuuużżżżżyyyyy!
    Uświadomiłas mi że mnie zostało 9 dni do pierwszej możliwej daty @ i testowania i wiesz co chyba mnie strach obleciał :(

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• Lena83 Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:
    Hej kochane mam pytanie. Czy miałyście tak kiedyś żeby po 2 dniach @ utrzymywało się 4 dniowe plamienie? Bo już nie wiem o co chodzi :/ Nigdy tak nie miałam. Help o.O

Miałam raz cztery dni przed.

Może kiedyś ICSI: http://ovufriend.pl/pamietnik/milosc-to-zadanie-ktore-bog-wciaz-nam-wyznacza,144
    Niech nasza dro­ga będzie wspólna. Niech nasza mod­litwa będzie po­kor­na. Niech nasza miłość będzie potężna. Niech nasza nadzieja będzie większa od wszys­tkiego, co się tej nadziei może sprzeciwiać.
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anuśka wrote:

siema jak loookniesz na mojego wykresa to zobaczysz u mnie 3dniowe plamienie- nie wiem skąd i czemu bo wcześniej też tak nie miałam:)

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

Wysłany: 15 października 2014, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja poluje na to :) czytałam pierwszą częśc
    http://allegro.pl/dla-ciebie-wszystko-karolina-michalska-twarda-i4638763044.html

j1geeh2.png
    ccz7llb.png
    62ei8gr.png
    *******Gang 18+*******

• momo1009 Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Psotka - no rewelacja... piękne wspomnienia na całe życie :)

A tak na marginesie my mieliśmy z mężem w pierwszym tańcu wirować na parkiecie w walcu (mąż jest mało roztańczony, nie był w stanie przyswoić więcej niż kilka powtarzalnych kroków ;)) ale pod koniec zaplątałam się własnie w moją ciut za długą suknię. Skończyliśmy więc taniec w dluuuugim objęciu. tak to przynajmniej na zewnątrz wyglądało, bo w rzeczywistości S trzymał mnie żebym nie upadła :D. Eh, fajnie tak powspominać ;)

Anuśka moja @ też był ostatnio nietypowa - ze dwa dni intensywniejszego krwawienia a potem ni to @ ni to plamienie. I też nie wiem czemu

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 13:00

********Gang 18+********
    Z każdym cyklem coraz bardziej jestem w ciąży...
  • Nieukowa Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja czytam biografię Fiata126p :P
    Mąż kocha ten samochód i mu kupiłam na urodziny ^^ I teraz sama się zaczytuję bo fajne wspominki z PRL :D

Biedroneczka83, MANIEK, Malenq, CzaryMary lubią tę wiadomość

0hf8y4n.png
    t2fbolv.png
  • MANIEK Autorytet

Wysłany: 15 października 2014, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nieukowa wrote:
    Ja czytam biografię Fiata126p :P
    Mąż kocha ten samochód i mu kupiłam na urodziny ^^ I teraz sama się zaczytuję bo fajne wspominki z PRL :D

oooo Nieukowa mam takie same plany- mój jest mechanikiem ma swój warsztat i jak by mi się udało dla niego taką furę nabyć to będzie mnie nosił na rękach....
    ale nie mogę znaleźć...:(

Maniek
    iv09krhmozg1hdwh.png
    km5szbmht7h3hofn.png

‹‹ 2519 2520 2521 2522 2523 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ