My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
smarta wrote:Meczyk się skończył, idę spać. Cały czas mam w głowie jutrzejsze usg i zastanawiam się czy coś tam będzie czy zero jajkow. Choć w sumie mnogość też mnie nie ucieszy-jedno, porządne, gotowe do pęknięcia będzie idealnym kompromisem ; D
Smarta trzymam kciuki za porządne jajo!
Lara samych pozytywnych wieści na prenatalnym!Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2014, 23:20
LaRa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kurde mam smartfona starszej generacji hehehe i komputer mi go nie widzicati wrote:Biedrona
aparat juz błaga byś go wywalila 
Może telefonem lepiej ?
Dla mnie widac solidne 2 kreski
Wlasnie mi przypomnialas musze nasiusiac na test !
Maniek - Misi@ - ja rowniez jesli juz cos to do szefa
i pamietajcie
Wiara czyni cuda !

ale chyba wezme sobie stary tem tez dotykowy on fajnie zdjęcia robił i łączył sie z kompem
-
na moich pisze wynik odczytac po 10 minmomo1009 wrote:Pytanie techniczne:
A z testami ovu nie jest tak jak z ciążowymi że nie należy się sugerować tym co po 5/10 minutach? Bo nieraz widziałam zdjęcia poukładanych obok siebie testów z różnych dni i zawsze zapominałam zapytać.. -
nick nieaktualnyi obie będziemy niewyspane....ech mężowa praca...............Anastazjaaa wrote:Witam, mnie dziś tez mąż obudził i juznie mogę zasnąć

mnie najbardziej złości wcześniejsze obudzenie, bo zaraz odczuwam potrzebę zjedzenia (bo jak nie zjem to mnie mdli), a to "rozwala" mi cały system żywienia na dzień....
i tak zamiast zjeść o 6.30 a potem o 9.30, tak zjadłam przed 5tą i wszystko mi się przesuwa.....
Biedra dobrze, że trafiłaś na rzeczowego gina, który informuje Cię o wszystkich możliwościach czy potrzebach badania....ciesz się.....bo mogłaś trafić gorzej.......
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Oj kochana nie pocieszające jest ze w 27 tygodniu wciąż rano lekko mdli...Malenq wrote:i obie będziemy niewyspane....ech mężowa praca...............
mnie najbardziej złości wcześniejsze obudzenie, bo zaraz odczuwam potrzebę zjedzenia (bo jak nie zjem to mnie mdli), a to "rozwala" mi cały system żywienia na dzień....
i tak zamiast zjeść o 6.30 a potem o 9.30, tak zjadłam przed 5tą i wszystko mi się przesuwa.....
Biedra dobrze, że trafiłaś na rzeczowego gina, który informuje Cię o wszystkich możliwościach czy potrzebach badania....ciesz się.....bo mogłaś trafić gorzej.......
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

i w okolicach mostka boli.......