My ... tuż przed i tuż po 30'tce ...
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
justta wrote:Nie, to taki tylko podpis
Rozmawiam sobie często z moim bratem przez skajp i pokazuje mi swojego półrocznego szkraba. Mówi, zróbcie sobie takiego, czemu się tak ociągacie...taaa
Nie wie o moich staraniach i nie zrozumie bo Oni podjęli decyzję o dziecku, bratowa odstawiła antyki i myk myk, pierwszy cykl i gotowe, mały zmajstrowany
Rodzice też nawrzucają mi zawsze od leniuchów, obiboków Wolę nic nie mówić...niech dalej myślą, że się obijamy...
-
To dobrze robisz że nie mówisz, u mnie wszyscy wiedzą że się staramy niestety. A moje cykle starań to już by chyba przebiły te z podpisu, po śmierci córeczki musieliśmy zrobić przerwę 10 miesięczną, po tej przerwie zaszłam w drugim cyklu ale niestety puste jajo od stycznia znowu przerwa 3 miesięczna, i teraz dalej i tak się to już ciągnie od 2012 roku, mam nadzieję że będzie nam dane zostać rodzicami
-
Cześć Katja Temperaturę mierzymy zawsze o tej samej godzinie, najlepiej do godziny 8 rano, przed wstaniem z łóżka, oralnie, dopochwowo lub analnie. Wykres masz nieczytelny, nic z niego nie wynika przez te różne godziny mierzenia...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Justta, oczywiście, że będzie Wam dane być rodzicami, nie ma innej opcji! Jestem tego pewna. Pytanie tylko kiedy...bo to czekanie strasznie wkurza
Katja, faktycznie masz utrudnioną sprawę przez tą pracę, ale wiem, że kobietom pracującym w trybie zmianowym udaje się prowadzić czytelne wykresy. Poczytaj Kochana, w necie jest pewnie o tym sporo informacjijustta, Katja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Katja wrote:Niestety nie miał badań bo twierdzi iż skoro ma już 2 dorosłe córki (z byłą żoną) to wszystko musi być ok.
Kobitka też powinna sprawdzić hormony, itp.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2014, 21:30
-
nick nieaktualnyNenaa co prawda nie długo bo 4 miesiące ale bardzo owocnie Ja też mam córkę z pierwszego małżeństwa więc myślałam że też wszystko ok musi być ale za tydzień mam dostać @ jeśli dostanę to po @ od razu pędzę robić badania czy wszystko ok i mojego Pracusia tez wyślę chyba że zdarzy się Nasz Malusieńki CUD
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2014, 21:07